Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biker78

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Miért sírnak a nők? 2010.05.12 14:00:00
BánatukbanÖrömükben????..
A kuruc.info nyilvánosságra hozott egy felvételt, amelyen Kubatov Gábor arról beszél, hogy a pécsi Fidesz szavazók jelentős részéről részletes adatbázisuk volt. Tudták az e-mail címűket, telefonszámukat, mobil-számukat és azt is, hogy mennyire fideszesek. Aztán később…..
Az több, mint huszonöt éve aktív akciósztár iszonyatos svéd kiejtéssel elénekli Elvistől a Little less lonversation-t, közben megtáncoltatja a táncoscsajokat, lenyom egy dobszólót, szétüt öt jégtömböt egy ütéssel, majd befejezi a számot. A dolog komoly, Svédországban ezen a…..
Már évek óta suttognak a Ducati power-cruiseréről. Korábban, Ducati Apollo 1260 néven már készült léghűtéses, V4-es cirkáló: az amerikai rendőrségnek próbálták eladni. Az akkori csúfos bukás után nem próbálkoztak többé – most mégis úgy tűnik, hogy a piac…..
A tavalyi kölni lázítás óta csend honol a Honda új V4-es motorja körül. A gyáriak vigyáznak, hogy a félkész modellek képei ne kerüljenek ki, ennek ellenér a munka nem állt meg. A Honda motorkerékpáros részlegének vezetője, Shigeru Takagi elárulta, hogy készül az új blokk,…..
Hi Bird Sport Cruiser 250Kína motoripara nekünk szürke folt. Tudjuk, hogy gyártanak mindenféle kisköbcentis gépeket, de nagyon kevesen vannak olyanok, akik képesek felsorolni öt különböző márkát. A Hi Bird is ismeretlen név, ennek ellenére érdemes figyelni rájuk.Miért is? Mert…..