Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pappjano

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó béna a fotósopp a képen, hiába no, nem Szarvas mester csinálta. Ugye Jeremy Clarksont kirúgták a BBC-től, mert pofán vert egy producert (nem kapott meleg ételt egy forgatási nap végén) és így a Top Gear is beleállt a földbe, mert  James May és Richard Hammond sem maradt a…..
Úgy látszik, ez már csak egy ilyen képes nap: egy az ugrás előtt, a többi utána.   ..
Tegnap volt egy kis összejövetel a belvárosban, biztos a kedves olvasó is találkozott már vele, ha más nem Facebookon vagy Tumblren vagy akár a Magyar Nemzet címlapján is, elég nagy hepaj volt, vonultak tízezren, meg lóbáltunk telefont, illetve néha olyanokat skandált a tömeg,…..
Nagyjából az ötödik évadra érkezhet el a Shameless amerikai változata arra a szintre, amikor a Showtime elkezdi full baromsággal feltölteni a sorozatot, csak hogy fusson még pár évadot (legutóbbiról kritika itt). Az első teaser szerint az ötödik szezon valamiféle harcról szólhat…..
pappjano 2014.10.15 15:18:52
comment:com Így búcsúznak ők 2014.04.25 11:30:00
Az Így jártam anyátokkal színkronszínészeit a sorozat utolsó részének szinkronját vették fel éppen, amikor megkérdezték őket, mit gondolnak a 2005 óta tartó melóról. Imádták, jóhogy. A sorozat zárórészét április 28-án este nyolctól mutatja be a Comedy Central. …..
A tegnapi Köszönjük Internet!-díjat a Duna TV Kívánságkosarában nagyot hasaló munkatárs nyerte, minket azonban nem hagynak nyugodni a jelenet körülményei. "Semmilyen speciális oka nem volt a mozdulatsornak. Kollégánk így próbálta menteni a menthetőt." - kaptuk a…..
Hármam, ugyanarról, háromféleképpen. A True Detective fináléja megosztotta a sorozatfüggőket, legalább annyira, mint a Lost utolsó része, vagy a Maffiózók befejező 8 másodperce tette. Perszehogy az Indexen belül is kialakultak a frakciók. Triplakritika. Ezek a kérdések maradtak…..
Miután egyszer jól lecsesztük a közmédiát azért, mert annyira nem kommunikálja a magyar premierfilmjeit, hogy még a rendezők sem tudják, hogy bemutatták-e már, most MTI-hírben jelentették be, hogy szerda este 20:20-kor képernyőre kerül a Médiatanács által támogatott Szabadság…..
Tényleg nincs olyan nap, hogy ne írnánk valamit a Disney-hez került Lucasfilm háza tájáról! Pár nappal azután, hogy a Csillagok háborúja atyja, George Lucas eljegyezte a barátnőjét és kiderült, hogy női főszereplője is lehet akár a Star Wars VII-nek, századik epizódjához…..
comment:com A nap képe 2012.08.21 13:00:00
Nu, aki faszán lefordítja a szlogent, kap egy ajándékot tőlem. ..
pappjano 2012.08.21 13:12:34
Az olasz újságírószervezetek szövetsége (Unci) a nemzetközi Az év riportere díjat adományozta Nagy Navarro Balázsnak és Szávuly Arankának, az MTVA nemrég elbocsátott munkatársainak - írja az emasa.hu. A toszkánai Viareggióban, március 17-én megrendezendő ünnepségen adják…..
Szomorú hírünk van a lovak, lóversenyek és lovas sorozatok rajongóinak: az HBO és a Befutó készítői közösen arra az álláspontra jutottak, hogy nincs értelme tovább folytatni a sorozatot, ami már eddig is három ló életét követelte. Két állat az első évad epizódjainak…..
Jó hírünk van a Southland rajongóinak, így saját magunknak is - az ötödik évad berendelése csak idő kérdése a TNT-nél. A sorozat főcíme eleve zseniális, a megvalósítása a rengeteg külső felvétellel és kézikamerával pedig egészen kiváló, és hálistennek nem hasonlít…..
Pénteken újra a Megasztár bizonyult a legnézettebbnek a kereskedelmileg fontos 18-49-es célcsoportban. A TV2 zenei tehetségkutatója előkelő helyet ért a múlt hét legnépszerűbb műsorainak 30-as toplistáján is - adta hírül a csatorna. Ismét a TV2-es műsorok voltak többségben: a…..
pappjano 2012.02.27 19:43:33
Nem felel meg az Eurovíziós Dalfesztiválra való jelentkezés szabályainak a Bebe and The Change Fans will be Friends című száma, így az MTVA és a Magyar Televízió Zrt. kizárja a dalt az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjéből - áll közleményükben. A versenyt szervező…..
pappjano 2012.01.18 19:26:36
Ha valaki azt hinné, a magyar tévék szilveszteri műsora - már amelyiken maradt ilyen, ugye - a szórakoztatás non plus ultrája Sas Józseffel és az Irigy hónaljmiriggyel, azt most megnyugtatjuk: másutt legalább ennyire szar a helyzet. Míg nálunk a szilveszteri esztrádműsor mint olyan…..
Így ünnepelték a sitcom szereplői és készítői a 100. epizódot. ..
Nagyszerű programot ajánlunk ma estére, ha még befér: a Viasat3 műsorán 22:10-től a Négy esküvő című reality jelentkezik új epizóddal, amiről soha nem hittem volna, hogy vallásos áhítattal fogom követni két epizód után, pedig így történt. A ma esti adásban Doloresz, aki az…..
Véget ér egy korszak, a hetedik vad kilencedik epizódjával végleg leköszön Denis Leary és Peter Tolan tűzoltós sorozata, ami, ha a lehető legegyszerűbben nézzük, arról szól, hogyan próbálja feldolgozni Tommy Gavin tűzoltó azt, hogy ő nem halt meg a 9/11-es tragédia utáni…..
1959 óta 2500 epizódban mutatta meg önmagát a Szabó család, Magyarország reprezentatív családja, akik egyszer egy adás idejére Szentendrére látogattak. Rendhagyó kiállításba futottunk bele Szentendrén az eső elől. A múzeum mint vicc. Szentendrén kicsi és rendhagyó…..
2perc hol lehet ilyet venni?? 2011.05.08 19:47:00
pappjano 2011.05.09 23:27:09
Beküldő:Nem Publikus..
pappjano 2011.04.18 19:18:21
Beküldő:Bius..
pappjano 2011.04.18 19:10:19
Az NFL döntőjének csak egy, bár igen jelentős része maga a sport, ez egy globális médiaesemény a felvezető és lecsengető showműsorokkal, a félidei koncertekkel, no meg a reklámfilmekkel, amikről minden évben írunk pár posztot, mert megérdemlik. Míg nekünk a hüvelygomba és a…..
A frissen hatályba lépett, új médiatörvény elleni tiltakozásul hírek helyett a "Magyarországon megszűnt a sajtószabadság" mondat virít a hétfői Népszabadság címlapján magyarul, és kisebb betűkkel az összes EU-tagország nyelvén is. A Népszava mai címlapján pedig…..