Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carlos13

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
napszemüveg Egy szar kollekció 2015.02.02 11:49:11
  A CRAP Eyewear egy Los Angelesi székhelyű napszemüvegmárka, amit néhány strandpatkány alapított, azóta is ők a tulajdonosok. Ennyi, és nem több, ami a magyarul SZAR névre hallgató feltörekvő manufaktúra honlapján a Magunkról rovatból kiderül. Szar! Hát ez óriási!…..
Azt már itt, a Sebesség oltárán is többször megénekeltük, hogy Valentino Rossi mekkora zseni - ebben nincs is semmiféle újdonság. A Doktor március végén, a Katari Nagydíjjal pályafutása tizenkilencedik szezonját kezdi meg a gyorsaságimotoros-világbajnokságon. Háta mögött 312…..
Carlos13 2015.03.19 16:34:44
Belsőség Mér' kell ijesztgetni? 2015.03.11 13:45:02
De tényleg, micsoda dolog már. Az ember csak békésen gurul, erre meg rádudálnak. Micsoda viselkedés ez? Hová lesz ez az ország így? Azt hiszem, itt az ideje, hogy mozgalmat indítsunk: senki ne dudálhasson csak úgy a zárt villamospályán tekerő bringásokra. Még a végén…..
Carlos13 2015.03.15 19:05:28
@közösperonos átszállás: Igen ebben egyetértek hogy a nézőpontunk más és más de én is bringáztam régebben és eszembe sem jutott hogy csúcsidőben a főúton autók között a vízelvezető csatornákat kerülgetve kipufogógázba tekerjek.Igaz a biciklis utak nem mindenhol biztosítottak! Hiszen annak idején nem gondolták hogy ennyi bringás lesz az utakon főutakon négysávos nagy forgalmú utakon de ez nem az autósok hibája.Mindig azt mondják hogy nekünk kell jobban figyelni de az is veszélyes amikor bicikliseket kell kerülgetnem csúcsforgalomba ráadásul én csak személyautóval a teherautókról nem is beszélve.Soha nem fog találkozni a véleményünk mert a bringások nem tudják felvenni a forgalmi ritmust inkább másokat zökkentenek ki abból. Ami a sebességet illeti senki nem tartja be azt sem a robogósok a 40-et sem az autósok az 50-et mert a sebességet a forgalom lendülete diktálja mindenhol.
Szégyenérzettel kevert izgatottsággal jártuk be japán újdonsült szellemvárosait a monitor elől. A helyszín a Fukusima prefektúra, egy nagyjából két Békés-megye nagyságú közigazgatási terület, amelynek nevét Japán történelmének legnagyobb földrengése óta ismeri a világ.…..
Carlos13 2015.03.13 11:09:59
@Csalfa Romeo: Mondjuk csak vicceltem ezzel nem nézem le a japó autókat hiszen nekem is volt.Már vártam a habzó szájú Honda fanatikusok fikázását de azoktól el is néztem volna.Akinek viszont ilyen neve van mint neked az gondolom utal az autójára is háát tőled nem volt sértő ez a hozzászólás inkább szánalmas.Amúgy csak annyit a Japán autókról hogy nagyon sokat romlott a minőségük a régi legendásan strapabíró autóikhoz képest. Sőt a belpiacos japó autók voltak a legjobbak ezt az autószerelők is megmondják akik találkoztak ilyen példányokkal. A mostaniak már sajnos nem ilyenek mert akkor vennék én is.Szép napot Rómeó!
Belsőség Heti merítés 2015.03.08 09:17:41
A szerethető UFO Rájöttem az autó talán legnagyobb hibájára: nem lehet tőle racionális érvek mellett megszabadulni. Egyszerűen megy és az üzemanyagon, kopó alkatrészeken kívül nem kér semmit. Amit megbízhatóságon megnyer,azt elveszíti a karosszérián Idős bácsié…..
Belsőség Heti merítés 2015.01.25 08:58:25
A kis rondaság, de imádnivaló :) Amikor hazahoztam, az ismerőseim nagy szemekkel néztek hogy "Ez meg mi?!". Kaptam olyan megjegyzéseket is, hogy "ilyen ronda kocsit ennyiért? Te hülye vagy..." Gyönyörű, de nem ide való Főleg vizes úton tud meglepetéseket okozni sima indulás…..
Belsőség Erre vertük mind 2015.01.22 21:56:33
A nyálunkat. Nem titok: a BMW csúcshibridjének sikerült megakasztania a szerkesztőség mindennapjait. Az i8 előtt tesztautó még nem váltott ki ilyen nagy érdeklődést a kollektívából és közvetlen környezetéből. Ezt nem én mondom, hanem a veteránok. Van mifelénk egy eufémizmus…..
Ahogy az új évek, úgy a rali világbajnokság is januárban kezdődik, igaz az első WRC futamra általában bő három hetet még várnunk kell az újévi pezsgőbontást követően. Most sincs ez másképp. Persze eddig sem kellett nélkülöznie a raliszurkolóknak, hiszen idén már…..