Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ovaentat besök

0 bejegyzést írt és 377 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus gyakorlatilag mindvégig erőtlen és elképzelés nélküli játékot nyújtva játszott 1:1-es döntetlent a Venezia otthonában, s ezzel a botlással alighanem még távolabb kerül az élmezőnytől. A mérkőzés ráadásul azzal indult, hogy Paulo Dybala sérülés miatt elhagyni kényszerült a pályát, ahol…..
ovaentat besök 2021.12.11 21:01:56
ovaentat besök 2021.12.11 21:03:47
A hazája bajnokságában zsinórban három mérkőzést győzelem nélkül záró Juventus kedd este a Bajnokok Ligája csoportkörében próbálhat formába lendülni. Az európai kupasorozatban mindeddig százszázalékos teljesítményt nyújtó zebramezesek a Zenit Szentpétervár csapatát fogadják Torinóban. Massimiliano…..
ovaentat besök 2021.11.02 19:09:03
Paulo Dybala a Sassuolo elleni meccsen megszerezte 100. gólját a Juventus mezében, 251. meccsén, és ezzel ő az első nem európai csatár, akinek ez a Juventus mezében sikerült. Az argentin csatár a Lamborghini autók rajongója, és ennek jelét adta már 2020 januárjában is, amikor gyárlátogatást ejtett…..
Az olasz sajtó egyre több forrása számol be arról, hogy az edzőkérdés tekintetében kikristályosodni látszanak a Juventus tervei, s minden jel arra utal, hogy a torinói klub a Chelsea mesterével, Maurizio Sarrival tervezi a jövőt. A Calciomercato értesülései szerint az olasz szakember már…..
A klub hivatalosan megerősítette, hogy nem Massimiliano Allegri fogja ellátni az edzői feladatokat a Juventusnál a 2019/2020-es idényben. A mester és az elnök, Andrea Agnelli, együtt fog sajtótájékoztatót tartani szombaton 2 órától az Allianz Stadium erre a célra fenntartott helyiségében. A…..
ovaentat besök 2019.05.17 13:15:06
ovaentat besök 2019.05.17 13:21:55
@sleepy8:
Maurora gondolsz?
ovaentat besök 2019.05.17 13:23:15
Massimiliano Allegri szerint a Juventus megfelelő mentalitással lépett pályára, és az ellenfél csak kontratámadásokkal tudta veszélyeztetni a vendégek hálóját, majd a mester kisebb vita után faképnél hagyta a televíziós munkatársakat. Radja Nainggolan lőtte az este első gólját, amivel a hazaiak…..
A Fiorentina ellen aratott győzelemmel a Juventus bebiztosította zsinórban nyolcadik bajnoki címét, s így egy számára már teljességgel tét nélküli találkozóra utazik majd a Bajnokok Ligája-helyek egyikére hajtó Inter otthonába. A Juventus már biztos bajnok, míg az Inter a tabella harmadik helyén…..
ovaentat besök 2019.04.28 09:08:57
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Arturo Vidal a Juventusban vívta ki a futballvilág és a szurkolók elismerését, hiszen a torinói évek alatt vált világklasszis középpályássá. Mindazonáltal az európai siker reményében 2015-ben a Bayern München együtteséhez igazolt a Barcelona ellen elvesztett BL-döntőt követően, azonban a bajor…..
A Juventus zsinórban hetedszer is elhódította a scudettót, s Giorgio Chiellini úgy véli, kulcsfontosságú pillanat volt, amikor a Napoli túl korai ünneplésbe kezdett a torinói győzelmet követően.  "Egy csodálatos és fontos szezon zárul most le, s még nem kaptuk meg az elismerést, amire rászolgáltunk…..
Olasz források szerint a Valencia nem kíván engedményekbe bocsátkozni João Cancelo kapcsán az Inter számára. A jobbhátvéd kölcsönszerződés keretében játszik az Inter csapatában, a milánóiak pedig május végéig 35 millió euróért megvásárolhatják a futballista játékjogát. Mindazonáltal a milánóiaknak…..
A Real Madrid torinói győzelméből oroszlánrészt vállalt a spanyol sztárcsapat klasszisa, Cristiano Ronaldo, aki olyan gólt rúgott a Juventusnak, amelyről még nagyon sokáig beszélni fognak. Ronaldo a zebramezes védelem tanácstalanságát kihasználva, ollózva juttatta a labdát…..
A Lazio sportigazgatója, Igli Tare nemrégiben arról beszélt, hogy Simone Inzaghi minden bizonnyal még néhány évig a római együttesnél fog maradni annak ellenére, hogy a Juventus irányítja az olasz piacot. A negyvenegy éves szakember neve felmerült Massimiliano Allegri helyetteseként, ezért reagált…..
Az AS Roma csatára nemrégiben nyilatkozott a nyári eseményekről, amikor is a Juventusnál végrehajtott orvosi után végül nem került az Öreg Hölgyhöz, és bár a torinói vezetők szívproblémákról beszéltek, végül a játékos mégis sikeresen letudta az orvosi vizitet, és el is igazolt a Sampdoria…..
Rodrigo Bentancur rövid interjúban értékelte az eddigi fejlődését a Juventusnál, illetve arról is beszélt, mennyire nagyszerűen fogadta őt Gigi Buffon. Az uruguayi futballista júliusban töltötte be huszadik életévét, és a Carlos Tévez-ügylet részeként érkezett az Öreg…..
ovaentat besök 2017.10.12 15:11:49
A Fiorentina edzője, Stefano Pioli elismerte, Paulo Dybala jelenti csapata számára az első számú veszélyforrást, ugyanakkor szerinte nagyon nagy hiba lenne ha csak egy emberre fókuszálnának. Az ihletett formában játszó argentin támadó mesterhármast szerzett a vasárnapi Sassuolo elleni bajnoki…..
ovaentat besök 2017.09.20 15:31:48
Mino Raiola nem hisz az AC Milan projektjében, azonban véleménye szerint Paulo Dybala el fogja hagyni a Juventust a Real Madrid vagy valamelyik manchesteri klub kedvéért. „Nincs semmilyen személyes gondom az AC Milan vezérigazgatójával, Marco Fassonével és a sportigazgató Massimiliano…..
ovaentat besök 2017.09.11 12:07:06
www.origo.hu/sport/futball/20170911-dybalanak-elobb-utobb-mennie-kell.html

Itt a nagy klub és a City egy környezetben való olvasás csak nekem erős egy kicsit !
:O
Megvan a Juventus következő, s alighanem utolsó nyári igazolása, hiszen a Schalke 04 német válogatott védője, Benedikt Höwedes kölcsönben a zebramezes együtteshez került, s amennyiben kielégítően alakul a torinói kaland, jövő nyáron véglegesen is a klub tulajdonába kerülhet. A 29 esztendős védő…..
Leonardo Bonucci legutóbbi nyilatkozatában kifejtette, korábbi csapata, a Juventus az előző idényben olyan meghatározó döntéseket hozott, melyek következtében kénytelen volt az AC Milan együtteséhez csatlakozni. A középhátvéd csupán 40 millió euró ellenében szerződött a Bianconeri egyik legfőbb…..
ovaentat besök 2017.08.15 12:07:09
@Mitya10: Ez a szerelem dolog nekem is sok (sokk) volt, de betudható az olasz érzelmeknek talán.
A calciomercato.com értesülései szerint Juventusszal felvették a kapcsolatot a PSG-nél kevés sikert elért Grzegorz Krychowiak ügyében. A lengyel válogatott kész elhagyni Párizst a nyáron, miután a Parc des Princes gyepén nem sokat mutatott, miután tavaly a Sevillától átigazolt a PSG-hez annak…..
A hírek szerint a Juventus ismét arra készül, hogy hazai riválistól igazoljon játékost, méghozzá úgy, hogy kifizeti a futballista szerződésében rögzített kivásárlási árat. A torinói klubvezetés körében nem ismeretlen ez a taktika, hiszen a tavaly nyári átigazolási…..
ovaentat besök 2017.08.07 13:20:07
Franciaországi források szerint Serge Aurier távozni kíván a Paris Saint-Germain csapatától, a Juventus pedig érdeklődik a huszonnégy éves jobbhátvéd iránt. A bianconero csapat mindenképpen erősítésre szorul a védelem jobb oldalán, miután Dani Alves szerződését közös…..
Mircea Lucescu véleménye szerint egykori játékosa, Douglas Costa akkor hozná a legjobb döntést, ha a Bayern Münchent elhagyná, és a Juventushoz csatlakozna a nyáron. Douglas Costa kevesebb játéklehetőséghez jutott Carlo Ancelotti irányítása alatt, ezért több pletyka is napvilágot látott, miszerint…..
ovaentat besök 2017.06.07 14:49:25
Simone Padoin a szombati döntő kapcsán a katalánok elleni, két évvel ezelőtti BL-döntőre emlékezett, amikor véleménye szerint csapata túlságosan óvatos volt a katalánokkal szemben. A harminchárom éves futballista a bianconero klub játékosa volt 2015-ben, ám azóta a Cagliari…..
ovaentat besök 2017.06.02 16:53:38
@Drughi Di Bianconeri:
Szerintem ez erős volt! :(
A hírek szerint az AC Milan fokozza a Real Madrid fiatal csatáráért, Álvaro Moratáért folytatott hajszát, és a milánói egyesület 50 millió eurót plusz 5 millió bónuszt kínál a játékosért, számol az RMC Sport. A milánói rossonero klub érdeklődése a Juventus egykori…..