Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Addison

190 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ezeket a szabályokat betartod, menni fog a munka, időben készen leszel és senki sem mondhatja majd: hogy lopod a napot otthon! #stayhome  1. Hol dolgozol? Nem a kanapén, nem a földön és nem az ágyban. Kell egy asztal és szék -mint az irodában! Alakíts ki magadnak egy kis helyet, egy  mini…..
Pelenkázó alátét- higénia miatt (mi ezt szerettük : link) Pelenkát. Sok pelenkát. Játékot- kedvenceit ha üres járatbe kerültök és várni kell vagy nem tud elaludni Napozó sátor - strandra és víz partra (link) Bébiétel/tápszer - ha ott nincs, vagy nem olyan van amit szeret- legyen nálatok…..
  Nagyon fontos: lázmérő! A sajátotok, ami már bevállt. Ne kelljen kéregetni, keresni és pánikolni ;) Lázcsillapító - lásd fent az okokat (érdemes kétfélét is vinni) Hasmenés és hányás elleni készítmények: sajnos sok medencés helyen el lehet kapni egy -két ilyen vírust (orvos segít miket…..
Anya Pradat Visel Boldogság? 2020.03.02 09:16:14
Mitől vagy igazán boldog? Charles de Montesquieu, író és filozófus, azt mondta: „Ha egyszerűen csak boldogok akarnánk lenni, az nagyon könnyű volna, de mi azt akarjuk, hogy boldogabbak legyünk mint mások, ez pedig szinte lehetetlen, mert mindig azt gondoljuk, hogy mások boldogabbak, mint…..
Sziasztok! Sajnos úgy alakult, hogy bölcsit kell váltani. Elvesztette a bizalmunkat az egyik gondozónéni. Átvert, gyógyszert adott a kisfiamnak az engedélyem és értesítésem nélkül.  Így hát újra beszoktatás, új bölcsi, új hely, új nénik .... És mi a tanácsom a második körre?  Szedd össze…..
Van 3 film, ami külön-külön is, de egymás után is meghozza a karácsonyi hangulatomat akármennyire is nincs ! Ugye nektek is hasonló az érzés? :) 1. IGAZÁBÓL SZERELEM 2. HOLIDAY 3. BRIDGET JONES 1.RÉSZ ..
Anya Pradat Visel 1 éves a Blog!!! 2018.11.10 20:00:57
Köszönöm Minden Olvasónak, Követőnek, Hozzászólónak ezt az évet Együtt! Tavaly ilyenkor nem hittem volna, hogy 1 évig is csinálni fogom. De 4x voltam Index2-n, több mint 1600 Facebook követőm van, és pár nap múlva 1000 Instagram követőm  is! KÖSZÖNÖM!..
Egyre népszerűbb nálunk is a Halloween! Az egész család beöltözhet, iskolában , munkahelyen és partykra!  Gyűjtöttem Nektek pár ötletet a Pinterest-ről! Gyermek: Női: Férfi: Páros:..
1. Ne leskelődj! Ha messziről csinálod,félő hogy nem  látsz mindent és amit  nem látsz, beleképzeled. Én pl. azt láttam , hogy nem látom az udvaron a kisfiamat, és elképzeltem , hogy ő egyedül van bent a szobában és kintről nézik csak. Majd este mikor jöttek a képek, láttam hogy kint volt ő is, csak…..
Addison 2018.10.30 10:35:24
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Köszönöm! és Gratulálok!
Addison 2018.10.30 10:33:21
@Pic: Köszönöm :) Egyetértek veled!
Addison 2018.10.30 10:34:47
@JTU: Ez nem kreált probléma. Ez nem probléma. Az első két hetet hívják így, hogy beszoktatási időszak. A gyereknek , a bölcsis gondozónak is ez egy nehéz időszak. Persze nekik ez a munkájuk igazad van! Én a szülőknek, nagyszülőknek akartam segíteni a saját tapasztalataimmal.
Douglas Revolution  Body Shop Lush Yves Rocher  LEGO  H&M Yankee Candle Okos játék Kinder csoki Íme hát a lista, gyereknek és anyának is van benne bőven! Sajnos kifejezetten férfias kalendáriumot nem találtam!  Kellemes várakozást :) fotó:pinterest    ..
Ha nálatok is mindennapos a sok morzsa és minden nap kell porszívózni, ajánlom EZT  gépet!   Nekünk bevált! Kis feje, morzsa porszívásra jó, gyors és kíméletlen.  Halk!  A nagy pedig szépen felszedi még az én hosszú hajszálaimat is!   ..
Anya Pradat Visel Utolsó rész 2018.08.01 12:15:00
Itt a vége. Feladom 10 recept után. Ilyen arányban ez nem siker történet. Nyilván nem fogja megenni a többit sem. Marad a bébiétel és amit mi eszünk. Valamint a bölcsiben hátha eszik majd szépen. Lehet még nem érett meg rá? Nem tudom, nem értek hozzá, szomorú vagyok és rossz anyának érzem magam.…..
Ma két répás téma fog készülni, mert a répát mindig imádja és így siker élményre számítok. Az első lesz a rizottó. A recept szerint kakukkfű kell bele, én helyette petrezselymet teszek, azzal többet fog találkozni menzai ételekben és a kakukkfű mintha nem nyerte volna el tetszését eddig! Valamint a…..
Végre van lehetőségem folytatni a kihívást. Két napja egy szabad percem sincs A.tól de hát nem baj az. Csak így nem tudok NEKI főzni :D ördögi kör. Mikor alszik dolgoznom kell szóval ma végre délután jött Anyukám és tudtam tevékenykedni a konyhában. Úgy döntöttem, jöjjenek a krémek/mártogatósok!…..
Eddig 10 nap telt el, és 7 receptet készítettem el neki. 2 ízlett. Tegnap úgy éreztem feladom, de ma már ismét erős vagyok és folytatom!!      csintam szerette 1 Sült kaliforniai paprikakrém lágy krémsajttal igen ? 2 Penne spenóttal és ricottával igen p…..
Ezt még szintén kedden készítettem, a főzelék mellet. Igen hamar készen van és nagyon jó az illata:  3 db paprika a sütőbe, 15p-re majd pihennek kint 10 p-t és kiszedem belőle a húsát. Összeaprítom.  Finom az illata. Uzsonnára fogom odaadni A-nak! Pitával vagy kifli karikákkal…..
Hétfőn az irodában voltam, így kedden van időm főzni Neki. Amúgy nagy A szülinapja van ma, szóval van mit csinálnom ezen felül is! (hajmosás együtt, már ott áll mellettem A, szóval sokkal több idő és nem is olyan hatásos, délután egy kis tiramisut akartam Apának csinálni, de a turmix géptől sírt A,…..
Pénteken elérkeztem az én kedvencemhez, a pennéhez paradicsommal. Azt tudtam előre, hogy A nem fogja enni a sajtot, szóval az lemarad róla. Isteni lett! A finom kakukkfű és bazsalikom... MMMM! Szépen elkészítettem, ismét alvás időben. Jött az ebéd idő. Penne helyett rizs volt…..
Elérkeztem a második tortámhoz. Bevallom, nem sok kedvem van csinálni. Kiválasztottam a legkönnyebbet a maradék 4ből. Bevásároltam tegnap a tortához szépen és ma mikor Anyukám van A-val, apa szaunázik, addig én a tavaszi túrókrém után, ezt is elkészítem. Egész este kell hűtőben állnia, pont jó ,hogy…..
Mivel a tészták és rizs sem ízlett a kicsinek, ma áttérek a krémlevesek világába. A védőnő is ezt javasolta anno, de ez csak most jutott eszembe..  A mai ebédhez meghámoztam a répát és édes burgonyát, majd kockákra vágtam. A lila hagymát is apróra vágtam, és feltettem őket együtt főni. Szépen kb 10…..
Eljött a szerda. A kedd kimaradt mert a spenót 2 napra nyúlt. De hogy ne maradjak le, ma ebéd és uzsi is lesz! A recept szerint tészta lenne, mivel ez hétfőn nem nyert, most rizs lesz helyette. Sütőtök szezon már nincs, így hogy még jobb legyen, megkaphatja a kisfiam a bébiételét…..
Elindultunk az úton. Eddig csak püréset evett a kisfiam, de szeptembertől bölcsit tervezünk, így kellene,hogy egyen MINDENT. Igen, nem túlzás, elkértem a bölcsi menüjét, ami konkrétan ovis menü! Leves , második, szendvics.... Így hát belevágtam az új ételek…..
Folytatódik a szülinapra készülés!  5 db torta recept van a könyvben, 5 torta amit már egy éves gyermek is ehet a szülinapi zsúrján!  Bevásároltam hozzájuk, és most a szülinapig hátralévő 3 hétben elkészítem mindet, megkóstolja a kisfiam, és amelyik ízlik neki, az lesz a szülinapi tortája :) Az…..
Összeszedtem pár dolgot, mi változott a wellness hétvégében, mikor kisgyerekkel indultunk neki.  PÁRBAN   GYERKŐCCEL    Szép, rendezett szállodai szoba, alig pakolsz ki pár dolgot a szekrényekbe    Az EGÉSZ szoba tele baby dolgokkal, szanaszét vagy sorban... Nincs…..
Testvérem mutatott egy videót. Youtube-n. Nem, nem zeneit!  Mert..... A mai fiatalság, egyenlő nagy Youtuberek! a Facebook nem menő már. Mi az a youtuber? Ha jól értem, ők azok a fiatalok, akik videókat töltenek fel, saját csatornára. Mint egy ilyen home- saját- tv csatorna, saját műsorral.…..