Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Putyinpárti Gyorsnaszád

4 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ádlott HÚSVÉTTOT a NEMZETI KERESZTÉNY MAGYAR HAZAFIAKNAK a jobboldalon, mert ijen jó hejjé teszik a MI ORSZÁGUNKAT munkályukkal különösen ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚR aki legyőzi a migránsokat és soros kutyájit. Ne feleggyük el hogy egyhét múlva elkel menni szavazni a mi pártunkra a FIDESZre mert…..
A legjobb politikai videók egy csokorban!..
Putyinpárti Gyorsnaszád 2018.03.31 12:05:35
@Csucsupa: ítyvan!! Tipikus zsidó-néger keverék MIGRÁNS terorista felye van. Tuggyuk ki külte ide a nemszet legnagyob elensége SOROS GYÖRGY!!!!!
De ORÁBM VIKTOR MINISZTERELNŐK ÚR megvéd minket az ijen hazádtlan mocskos ebolás csürhétöll!!!!
Halyrá MAGYARORSZÁG HAIRÁ FIDESZ444!!!!!44
Putyinpárti Gyorsnaszád 2018.03.31 12:09:00
@Putyinpárti Gyorsnaszád: JAÉSCSAK AZÉR FEHÉR MERt svéd meg norvég vér is van bene mert ezek az álatok fűvel fával öszefekszenek!!!!!4444
Ne menj suliba, délután pedig gyere tüntetni – hirdetik a Diákparlament képviselői január 19-re. Mit jelent ez valójában? Egynapos diáksztrájk, majd utána tüntetés. Fellázadnak, mert elegük van. Miből is? Abból, hogy reggel 7-től délután 3-ig iskolában vannak, ez annyi amennyit egy felnőtt a…..
Miközben Orbán Viktor és Erdő Péter vállvetve aggódik a keresztény Európa sorsáért, a karácsonyért meg hogy a szekuláris Franciaországban le akarják vetetni a keresztet egy pápa szobráról, még a keresztény megváltó születésének ünnepén is krisnásoknak kell gondoskodni a rászorulókról...
Aki a Budafok kocsiszín felé jár (ami a nevével ellentétben Albertfalván található) már hónapok óta, egy kívülről késznek tűnő modern vonalú épületet lát, ám egyelőre villamosok nélkül. És ez egy darabig még így is marad. Néhány hete ugyan megjelent az első villamos, hogy birtokba vegye az új…..
A Naprendszerben több, mint félmillió kisebb-nagyobb sziklát, összefoglaló nevükön aszteroidát ismerünk, amelyeket az elmúlt kétszáz évben fedeztek fel. Viszont csak néhány hete történt, hogy megtalálták az első olyan aszteroidát, amely bizonyítottan extraszoláris eredetű – vagyis egy másik csillag…..
Putyinpárti Gyorsnaszád 2017.11.24 22:01:41
Mákos kalács Érdektelen 2017.11.12 12:49:21
  Szöllősi György, a magyar futball rendkívüli és meghatalmazott nagykövete válogatottunk csütörtöki, Luxemburgtól elszenvedett 2-1-es veresége apropóján fogott a nemzeti tizenegy szempontjából az átlagosnál is sikertelenebbül zárt 2017-es év kudarcának a magyarázatába, Fájdalmas című cikkében…..
Valószínűleg nincs. Egy friss közvélemény-kutatás rávilágított arra, hogy komoly csapdahelyzetbe kerülhet a Fidesz, ha egyedül Soros György állítólagos tervére bízza magát. A kicsit több mint kétmilliós Fidesz-tábort összetartja ugyan a milliárdos üzletember iránti gyűlöletkeltés, ám a hívők száma…..
A miniszterelnök úrral szoktunk levelezgetni, igaz többnyire eddig ő írt nekem, nekünk, fontos nemzeti ügyekben. Emlékszem például milyen frappánsan fogalmazott még 2012-ben: „az elmúlt két évben mi magyarok sikeresen szálltunk szembe az európai válsággal. Európában egyedülálló módon kimentettük a…..
Putyinpárti Gyorsnaszád 2017.10.01 17:23:22
@Dan da Man: énis levonom a tanusságot! Te egy gyurcsánycsicska SOROSbérenc migránnssimogató kommunista hazaáruló vagy!!!!!!!!444!!!44

Mekbuktok 2018 ésmi nyerünk!!!!!

HÁjrá FIDESZ!!! HALYRÁ VIKTOR!!!!
Putyinpárti Gyorsnaszád 2017.10.01 20:15:00
@röf: ígyvan! a SOROS kérte őket hogy megzavarják jól tejjesittő országunk nyugalmát és megbontság a törvényesen megválasztott képviselőnket akinek (Orbán Viktor) nagyon rosszul jön az arab nigerek balhéja mert megilyednek az emberek és nem nyugtattya meg őket a GDP növekedés és a rezsicsökkentés áldásos hatása!!!!

SOROS A HIBÁS!!!!!
Nem bíznak a fiatalok és az idősek az Orbán-kormányban, de nagyon nem. Az OECD által közölt adatsor alapján a tagországok közül egyedül Libanonban, Görögországban, Chilében és Dél-Koreában alacsonyabb a bizalom a végrehajtó hatalom birtokosai felé. A fenti országokban egyébként érthető, hogy a…..
Putyinpárti Gyorsnaszád 2017.08.19 12:49:08
@Brendel Mátyás: aki nincs velünk, az ellenség! Az oecédé is ellenség!!!!!
Egyetlen – mondvacsinált – terroristát sikerült nagy nehezen felmutatnia idegengyűlölő kampányában a kormányfőnek, most azt is elvették tőle. Itt állunk egy szem terrorista nélkül – pedig állítólag még Brüsszel is támogatta...
Ideális-e a teljesítőképesség szempontjából, ami papíron jónak tűnik? Muszáj-e ragaszkodnunk a napi nyolc óra munkavégzés hagyományához? Lehet-e a kevesebb több? A dilemma egyre nagyobb hangot kap, nem csak szakmai körökben, de már a közéleti vitákban is. Nem volt más választásunk: mi is körbejártuk…..
A régi spanok tudnak egymásról legtöbbet, így egy harminc éves barátság után nem igazán érdemes összerúgni a port olyanokkal, akikkel a katonaságnál együtt tusoltunk, a koleszban egymás lábszagát szimatoltuk, vagy ugyanazoknak a csajoknak csaptuk a szelet. Orbán és Simicska mégis úgy döntött…..
A munka törvénykönyvének szövegét az arra méltó módon, WC-papírra nyomtatja ki a Magyar Munkavállalókért Mozgalom. Egy ilyen gurigát a munka ünnepén a Fidesz Lendvai utcai szákházának kilincsére függesztünk fel. Másnap a Parlament épületének mellékhelyiségeibe is kerül ezekből a tekercsekből, hogy…..
Sokszor viták középpontjában van az a kérdés, hogy mennyire függ össze az egészségügyi kiadások mértéke a várható élettartammal. A Világbank és az Egészségügyi Mérések és Értékelések Intézete (Institute for Health Metrics and Evaluation) közös kutatása pontosan erre…..
A mai nap a magyar költészet napja, ennek apropóján adjuk közre Kicsi Sándor András nyelvész írását a tíz legszebb magyar szóról. Kommentben várjuk kedves olvasóink véleményét: szerintetek melyek a legszebb magyar szavak? Korszerűtlen elmélkedésnek számíthat a tíz legszebb magyar szón töprengeni,…..
A 444.hu szúrta ki, hogy milyen lelkesen foglalkozott azzal az április elsejei álhírrel a közmédia úgynevezett V4 Híradója, miszerint a minden tengertől és óceántól elég távol található Csehország kétszáz méteres repülőgép-anyahajót építtetett Kínával. Amiben nemcsak az alaphír abszurditása…..
A 300 forintos hozzájárulást a Gyurcsány-kormány vezette be és a Fidesz által kezdeményezett 2008-as népszavazással bukott el – akkor több mint 80 százalék mondott nemet a vizitdíjra. Ám az emberek nagy többsége a Publicus Intézet felmérése szerint most azt látja, hogy…..
Putyinpárti Gyorsnaszád 2017.03.31 10:57:49
@jános515: Orbán Viktor soha nem lop és csal mindíg igazat mond mert eggy igaz hazafi aki tesz a NEMZET javáért!! Csak ti gyurcsányimádó libsik kamuzzátok eszt mert a gyurikátok ezt parancsolta...
Putyinpárti Gyorsnaszád 2017.04.04 12:32:53
@jános515: ne hazúdozzál mocskos gyurcsányimádó soroscsicska libsi!!!!4
Tuggyuk hogy libsik vagytok!!

@Punxsutawney Mormota: nem omlanak Orbán Viktor rendbehoszta az egésségügyet is!!!!!! Több miliárdot adott a kórházaknak hogy javuljanak mert van pénz mert nől a GDP és Magyarország európa motorja!!! Ez nem tetszik nektek brüsszelita soroscsicskáknak veritek is magatokat ahogy gyurcsány parancsojja!
Én mindig is tuttam mi az a CEU mert én a világról tájékozott nemzeti érzelmű jobboldali konzervatív értelmiségi vagyok ellentétben veled libsi belpesti zsidó prolival!!!! A CEU egy kémköszpont ahol az idegenszívű sorosbérenceket képezik hogy fúrják az ország sikereit!!!!
Megérezte Havas Henrik, hogy nem maradhat sokáig a Hot! magazinnál sem: egy órával a kirúgása előtt vetette fel a titkárnőjének, hogy vajon mikor veszik észre, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő magazinban tárcát vezet. Íme a Tanár úr facebookos posztja:    A dolog előzménye, hogy március…..
Putyinpárti Gyorsnaszád 2017.03.17 10:22:08
@Tibi !: soroscsicska! A FIDESZ tolvaj a FIDESZ csak ad az országnak építi növeli a GDPt amit a te kedvenced csak csökenteni tudott. Nemis fog többé labdába rugni az a polyáca Magyarországon.
Putyinpárti Gyorsnaszád 2017.03.17 21:33:56
@látjátok feleim szümtükkel: nem pedig büszke lennék ha egy ilyen hazafi országépítését segíthetném!
Németh Szilárd, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának alelnöke a Mandinernek adott interjújában arról beszélt, hogy a köztársasági elnökjelölt Majtényi László munkahelye, az Eötvös Károly Intézet több támogatást kapott Soros György alapítványaitól, mint amennyiről az intézet számot adott.…..
Az interneten 1,1 milliárdnál is több weboldal van, a legnagyobb forgalmat azonban csupán néhány oldal viszi el. A Google.com-nak például 28 milliárd látogatója van havonta. De nem teljesít rosszul a YouTube és a Facebook sem. Az amerikai forgalom szerint az alábbi rangsor állítható…..
Putyinpárti Gyorsnaszád 2017.03.15 11:59:43
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: úgy bizony! Pedig Orbán Viktor a világgazdaság megmentőlyeként nagy nemzetközi elismerésnek örvend és mindenki őt és gazdasági csodáját akarja utánozni!
Bárlehet hogy nyomtatásban megkapták a világ kormányai a leírást ezért nem interneten kell nézegetni ahol a zsidó zukkerberg meg a sorosék cenzúrázzák!!