Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pöndörödő macskaseggszőr

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi magyarok nem csak a gyerekeinknek szeretünk egyedi, különleges, ám olykor szokatlan nevet adni, de a kutyánkat se "kíméljük". Ráadásul csak a képzeletünk szab határt, nem kell semmilyen hivatalba bejelenteni, engedélyeztetni. Néhány kedvencemet osztom meg most. Nem tudom, hogy tényleg adnak-e egy…..
Mindig is hosszú hajat akartam. Mert az a szexi. Mert az jobban áll nekem.Aztán évekbe telt mire a vállig érő szörnyű fazonú hajamból hosszúnak mondható lett. És már egy ideje elég jól elvagyok vele..Aztán most pedig jött egy ötlet igy a semmiből, hogy mi lenne ha megválnék a hosszú hajamtól?! Azt…..
Nem volt képes visszatartani a fiatal srácok iránt érzett gerjedelmét egy nő, aki molesztálta és megerőszakolta a gimis focista fiúkat. Tudta, hogy törvénytelen, ezért hallgatásra késztette őket. Zsarolta és megfélemlítette őket, nehogy elárulják bárkinek is. Rendőrségi ügy lett belőle! Részletek a…..
Öt évvel ezelőtt egyedül maradt a gyerekével, nem kapott munkát és egyre rosszabb anyagi helyzetbe került. Hónapokig  zsíros kenyeret ettek, a penészes lakásban  minden áthatolt a dohos szag. Mikor a gyereke ótvaros lett, érezte, hogy azonnal lépnie kell. Jelentkezett egy masszázshirdetésre,…..
pöndörödő macskaseggszőr 2016.12.08 18:01:22
Hát elég fullba tolja a Toyota, ha tényleg megpróbálta elhitetni Katával, hogy igazából neki kényelmesebb, hogy 15 ezer helyett 150 ezret kell fizetnie egy új slusszkulcsért. Mondom ezt a márka nagy barátjaként, nekünk is ez van ugyanis, és csodálatosan szuperál, pedig egyáltalán nem mai…..
pöndörödő macskaseggszőr 2016.12.02 19:22:33
pöndörödő macskaseggszőr 2016.12.02 20:05:20
@megamen: :DDDDDDD
pöndörödő macskaseggszőr 2016.12.04 12:31:54
@aptikjampó: :DDDDDDDDDDDDDDD
Ez eléggé tiszta sornak tűnik, hiszen "Megtévesztő az a kereskedelmi gyakorlat, amely valótlan információt tartalmaz, vagy valós tényt - figyelemmel megjelenésének valamennyi körülményére - olyan módon jelenít meg, hogy megtéveszti vagy alkalmas arra, hogy megtévessze a fogyasztót az alábbiak közül…..
  Bármennyi szakirodalmat is olvasott, gyerekvállalás előtt az embernek gyakorlatilag fogalma sincs, hogy valójában mi vár rá. Van, aki tart az anyaságtól, apaságtól, és irreális, de legalábbis túlzott félelmekkel küzd, van, aki rózsaszín álmokat dédelget. Ha fel is van készülve arra, hogy élete…..
pöndörödő macskaseggszőr 2016.11.26 21:54:07
Szegény Panniék nem erre számítottak, amikor utánküldést rendeletek a Postánál. Ugyanis levél jön, préselődik a postaládába. Szomszédok értesítik Pannit. Panni panaszt tesz. Posta kompenzál. Jön a következő levél. Préselődik a postaládába. És így tovább. Kedves Homár, A Magyar Posta postai…..
pöndörödő macskaseggszőr 2016.11.21 17:32:18
@Darth Revan: én is erre gondoltam.
Két hete technikai zűrről tájékoztatta felhasználóit fb-oldalán a Mailbox. A kommentek alapján a nép meglepő türelemmel fogadta a hírt, ahogy azt is inkább reménykedve, mint kiborulva, hogy csak egy hét után indult meg, akkor is elég döcögősen a levélforgalom, pl. a régiek levelekhez nem lehetett…..
pöndörödő macskaseggszőr 2016.11.19 09:41:50
@D2: :)))))
"Az, hogy egy cég / Ön NEM képes IDŐBEN kifizetni nyomorult 3 000 Ft-ot, ne haragudjon, de ez ÖNT MINŐSÍTI, NEM MINKET!" - ahogy ez az egész levelezés meg a 3 in 1 Hosting Bt. képviselőjét és a céget, méghozzá még a Homáron is rég látott markáns módon. Hello, Bemásolom a mai levelezésemet a 3 in…..
István az ágytól-asztalól-facebooktól gondolat jegyében nagyon szeretne mielőbb minden közös ügyet lezárni egykori szolgáltatójával, és ezért tesz is dicséretesen proaktív módon, de a Telekom úgy látszik még nem készült fel a szakításra. Kedves Homár! Az alábbi nagyon tanulságos kis történetet…..
pöndörödő macskaseggszőr 2016.11.07 18:27:25
Praxis Van, hogy a beteg a bunkó 2016.09.22 05:39:56
Kérdem én: Hogy veszi a bátorságot egy 478. senkiházi tetű, hogy azt a dolgozót ócsárolja, aki az ö hozzátartozója alól a szart pucolja a nővérekkel és a mentősökkel egyetemben? Kedves blogtulajdonos!   Azert irok most mert egy olyan esetnek voltam szem- es fultanuja az egyik budapesti…..
pöndörödő macskaseggszőr 2016.09.28 20:12:28
@MrX84: ott a pont, asztalosanálkának elgurult a gyógyszer rendesen :DDDDDDDDDDDDDDD
Tanfolyamra járok. Konkrétan rúdtáncot tanulok, imádom, ha a férfiak már a látványomtól álló fasszal csorgatják a nyálukat, ehhez a sztriptízzel vegyített rúdtánc tökéletes eszköz. Az egyetlen hátrány a késő esti időpont, ami után félig izzadtan buszozok haza a…..
pöndörödő macskaseggszőr 2016.08.29 08:49:11
@Valakiateleprol: irigykedsz, nyomorult? :DDDDDDDDDD
Kutyát pisiltetni élelmiszerboltok ajtajába nem szép dolog, de levélírónk szerint neki nem is ez volt a célja, amikor kutyájával megállt a kispesti pékség előtt, hanem az, hogy bemenjen vásárolni... A fogadtatás túl szívélyesre sikeredett a tulaj részéről, kíváncsiak vagyunk, akkor is rugdosással…..
A Való Világ legutóbbi szériájának legostobábbnak tűnő versenyzője (pedig elég nagy volt a konkurencia, ugye) a tévéműsortól megkapta a neki járó 15 percet, de élni nem nagyon tudott vele. Pár fotózás, reklámkampány, vidéki hakni belefért a dologba, de utána elfogyott a lé, és valamihez kezdeni…..
Nemcsak szép, hanem okos is. Erotikus képeket poztolgat. Összefolyik a nyál a férfi szájában. Képek a tovább mögött!..
pöndörödő macskaseggszőr 2016.05.12 18:46:32
Tudom, hogy ők fáradtak, kihasználja őket a kórház, de ez a stílus, hangnem nem megengedhető egy sürgősségi osztályon. Már többször is jártam ezen az osztályon, de soha még ilyen alpári hangot egyetlen egy ott dolgozó nem ütött meg a betegekkel. Tisztelt Praxis blog!   Név nélkül szeretném…..
pöndörödő macskaseggszőr 2016.04.21 18:53:16
A gyerekek csodalények, ez teljesen biztos. Már a születésük is különleges, hát még ami utána jön... Speciális képességekre tesznek szert - de vajon kitől tanulják őket? Itt van elsőként a 1. BRAVÚROS IDŐZÍTÉS, ami talán a legösszetettebb, legkidolgozottabb tudományuk. Csecsemőként és kamaszként…..
És kérdezném mindenkitől: TÉNYLEG LÉTFONTOSSÁGÚ EGY KUTYA EGY ORVOSI RENDELŐBEN? Most komolyan! Elmegy az ÁNTSZ a jó büdös francba! Tisztel praxis blog olvasók! 2016.02.08. 18 óra 40 perc magassága: éppen nézzük a retekklubbon a híradót. 2 perc leforgása alatt két  olyan nagy…..
Az bizony az Emag, ahol most sem a holdjáró építés a téma, hanem a pénzvisszautalás, ami valahogy sosem megy gördülékenyen. Lehet, hogy némi átszervezésre szorulna az ügyfélszolgálati-, panaszkezelő- és sztornírozó rendszer. Tisztelt Tékozló Homár blog! Tavalyról kell indítanom a történetem. Úgy…..
Sikamlós téma a masszázshirdetés. Nehéz úgy fogalmazni és képpel ellátni, hogy ne szexhirdetésnek tűnjön. De azért nem lehetetelen. Még, ha nem is sikerült mindenkinek a Jófogás masszázskínálatából. De vajon mit írhatott Max? Kedves Homár, masszázshirdetést akartam…..
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent. Érdekes dolog ez a tehetségkutatós műfaj, mert itt sosem tudod vérbe és epébe mártott tollú néző-recenzorként, hogy a falat fogod kaparni az unalomtól, miközben szidod a kollégáidat, amiért rádlőcsölték ezt a szánalmas…..
Legutóbb arról kaptunk hírt, hogy nem bánik túl jól régi ügyfeleivel a Digi. Most kiderül, hogy az újaknak sem könnyű. Ez például mi akar lenni: "Nem tudnak utána nézni, kimenő hívást indítani, felvenni a kapcsolatot a bekötőkkel, és visszahívni a…..
pöndörödő macskaseggszőr 2015.11.19 19:28:11
Semmitől sem riadnak vissza a szupermarketek, ha bevételről van szó. Különböző titkos trükkökkel igyekeznek rávenni arra, hogy még többet költs náluk. Mutatom, hogy mire érdemes figyelni. Hatalmas bevásárlókocsik, kosarak A bevásárlókocsik, kosarak méretének növekedése…..
pöndörödő macskaseggszőr 2015.11.18 11:22:28
Új otthont találni még akkor is kimerítő, ember- és kapcsolatpróbáló feladat, ha az adás-vételt egy örömteli beköltözés vagy lelkesült felújítás követi. Hát mit szóljon az, akinek egy gigantikus csalódás jut, mert mondjuk nem azt vette, amit akart vagy hitt! A posztban…..
pöndörödő macskaseggszőr 2015.11.14 18:16:51