Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A ROMANOK

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rosszul mondja a levélíró, egyrészt hitegette is a metrón megismert őszülő halántékú férfit, másrészt meg van a sztoriban igazi, bár értelmetlen szakítás, egyszer a parkba bámulva, egyszer pedig a nyelvi különbségekre hivatkozva. Vége az ünnepi nyitvatartásnak,…..
Délelőtt még frissek vagytok, ami nagyon fontos, mert 2 komoly kérdés is érkezett, amikre pontos válaszokat kell ma itt adnunk. Történetem talán átlagos, számomra átélni persze nem volt az... Az egész nagyon régen, még a múlt században kezdődött egy kiránduláson, ahol…..
Tejesember egy minőségi termék haláláról értesült közvetlenül a gyártótól. A Homár sajnálatos módon nem is találkozott a termékkel egyáltalán, csak látásból rémlik vmi. Ha van tippük kevésbé szar tejre vagy ismernek egy tuti biogazdálkodást, ne habozzanak bekommentelni.…..
Én egyszer a Katona József Színház helyett mentem a Radnótiba, pedig nem is voltam annyira készen, mint pl most, a tegnapi buli miatt, csak szimplán megkeveredtem. Ez a nap már úgyis a kutyáké, úgyhogy a karlócai béke után ma délután Adyról és Lisztről fogunk tanulni.…..
A Homár egész kollektívája ezúton szeretne boldog születésnapot kívánni a 100 éves Killer bácsinak. A mai MTI-programlistában ugyanis ezt találtuk:14:00 A III. kerület 100 éves lakóját köszönti Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata. Killer Károly 2008. február 3-án töltötte be…..
Posztban sirattuk el a Soroksári úti malomipari boltot, ahol sokféle - például lisztérzékenyeknek való - lisztet lehetett kapni olcsóért. Az élet így tavasz közeledtével azért tartogat némi reményt. Ezt a levelet kaptuk ugyanis az imént. A bolt az idei bénanévverseny esélyese.A…..
Jó estét, a Homár egyik felének gondozásában, bátor szökelléssel elindult a Hajrá Svájc blog, ami az EB-ig hátralévő időben vidám, ütőképes, kemény, sárga, lyukacsos maggá próbálja összegyúrni a magyarul beszélő svájci drukkereket. Hogy miért érdemes Svájcnak…..
A ROMANOK 2008.02.07 11:14:51
Csibedugvány, amerikai hársfa, alábukik csőd. Elképesztő fogásokat kínál az a horvát tengerparti étlap, amit a Kárpát-medence legjobb horgászblogján, a Szálkán találtunk. A Homár törzsolvasó jól tudják, az újoncoknak meg most elmondjuk, hogy a "horvát étlap"…..
A ROMANOK 2008.02.07 11:13:10
Becsszóra most már csak negyedévente lesz ilyen sztori, de úgy tűnik, hogy a UPC és egyéb szolgáltatók sem akarják egykönnyen feladni a hűségnyilatkozattal szopatást. Persze kismillió módon lehet a fizető ügyfél arcába tojni, de a legszebb mégis az, amikor 6 éve rendben tejelő…..
Orsi mindent elmond, mi meg némán lógatjuk a páncélos fejünket hozzá: A Soroksári úton található a Ferencvárosi malom, melynek szomszédságában eddig egy remek kis malomipari bolt üzemelt. Jómagam és sok-sok őrült otthoni kenyérsütögető ismerősöm szerettünk ott vásárolni,…..
Valószínűleg napokig tartó, rosszindulatú, embertársainkat megalázó röhögéssel ajándékozott meg minket a Magyar Márkaszövetség, miután beszopták az egyelőre ismeretlen reklámügynökségük remek ötletét, és verspályázatot hirdettek. Igen, Szerelmes verset kell írni olyan…..
Szép történet, éppen hogy nem szerelmes, pedig van benne nő és férfi, előbbiből kettő is. A tanulság: ha Szentendrén parkolsz, nagyítsd ki a parkolójegyet, vagy kénytelen leszel fogatlan asszonyokat abúzálni. Részletek hajtás után: Egy tegnapi, kellemes délelőtt története.…..
Úgy látszik, az egész nyugati világ ugyanabból a település-adatbázisból dolgozik. Tavaly nyáron megjárta a hazai online sajtót a hír, hogy a cnn.com időjárási rovatában a választható magyar települések között van Cigánysor. Hónapokkal később most Oroszországból kaptunk…..
A ROMANOK 2008.02.05 09:57:23
 Hogy ne rajtunk múljon a Homár-olvasók internetesfolklór-tájékozottsága, íme a 2007-es év digitális kedvence, a drámai pillantást lövellő prérikutya utóda, a Gülüszemű Félmajom. Update 1.: Elképesztő, de máris megérkezett az első Photoshop-művészeti feldolgozás! Nem…..
A ROMANOK 2008.02.05 09:56:02
Andrei, az andreiground.com blog gazdája a Homár állandó kommentelője. Andreit egy posztban kifejtett - nem is igazán durva - véleménye miatt elképesztő modorban kezdte el piszkálni a Whysoft nevű cég. A vita kirobbantója a WeblapTudakozó nevű fantasztikus magyar szellemi termék…..
A ROMANOK 2008.02.04 17:41:57