Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almaty

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nem megfelelően működtetett klíma többet árt, mint használ: betegségek okozója lehet. De milyen betegségeket okozhat a légkondi? És mire figyeljünk, hogy elkerüljük ezeket?..
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
A kompressziós csigolyatörés kezelési lehetőségei közül a műtét részletes leírását tanulmányozhatják jelen leírásunkban.  ..
Kikerült az N1 Nemzeti Televízió nevű internetes tévé Facebook-oldalára egy rém drámai videó, ez: Mint látható, három tévés teátrális mozdulatokkal leszerel egy táblát meg bezár egy ajtót, majd a folyosón baléra el, miközben a távolban felsír egy csecsemő, leoltják a villanyt, jelezve, hogy vége…..
almaty 2018.08.01 22:42:45
A Vietkong alagútrendszerei Ideje végre önálló cikket szentelni ennek a korábban már többször érintett altémának, melynek révén megint csak közelebb kerülhetünk azon kérdés megválaszolásához, hogyan volt képes a Vietkong olyan sokáig hatékonyan harcolni az ellenség közelsége, megsemmisítő tűzereje…..
A miniszter nehezen tudta kezelni a valóságot, amit maga teremtett...
almaty 2017.06.13 20:07:32
@almaty: Kimaradt, így helyes: szociokultúrális háttér MIATT determinált lehetőségek
almaty 2017.06.13 20:29:50
@metax: KITÖRNI EGY NÉHÁNY EZRES LÉLEKSZÁMÚ TELEPÜLÉS gettójából lehetetlen, még a jobb iskolákkal rendelkező megyeszékhelyekig sem jutnak el, mert nincs a családnak pénze az utazgatásra. Ez nem esélyegyenlőség! De nem is újkeletű probléma.
Szegénység a világon ENSZ 2015-ös Millenniumi Fejlesztési Célkitűzései (Millennium Development Goals, MDG) szerint a mélyszegénységben élő emberek száma több mint felével csökkent: 1990 és 2015 között 1,9 milliárd főről 836 millióra szorult vissza. Az az eredmény statisztikai bűvészkedés eredménye…..
almaty 2017.05.21 10:51:30
@Zionnépe: A fekete és szürkegazdaságért a kormány a felelős. Nem csak a mostani, hanem az összes. Az embereknek nem adnak más esélyt, ráadásul a kormány is ezt a példát mutatja, mindenhol a mutyi , a lopás megy. Romokban az adómorál: minek fizessem be, ha úgyis ellopják.
A változásnak felülről kell jönnie!
almaty 2017.05.07 15:14:53
@Bicepsz Elek77: "A budapesti belvarosi lakasok 60+%-a 150 evnel oregebb es meg annyit kibirnanak" Na ezt meg honnan veszed? Minden bérház földszinti lakása vizesedik, tehát penészes, ezen nem lehet változtatni. A legfelső lakás kifűthetetlen, mert a födém rosszul szigetelt. Mi lesz, ha megszűnik a rezsitámogatás vagy elszáll a földgáz ára? Mert fogy! Marad a kettő között 1-2 emelet. Épületgépészetileg azok is őskövületek. Alap híján mindegyik süllyed, repednek a falak keresztbe kasul, nyílik szét a tető, beázik, rohad a gerenda, egy-két évtized, és rákerül a tulajdoni lapra, hogy "Életveszélyes" = eladhatatlan: telekár - bontási költség. A bauxitbetonos válaszfalak sugároznak és mállnak szét. A kéményeket 3-400e/db áron kell kibélelni, miközben 5 évente változik a szabályozás és mehet a kukába. Lift 3 emelet felett volt csak kötelező (öregek nem tudnak lépcsőzni). Parkolóhelyek, teremgarázs nincs. A tégla közül pereg ki a homok, mert a cementet azokban az időkben még nagyon silány minőségben készítették, nem volt szabványosítva a gyártás, nem volt minőségellenőrzés. Szóval hiába van túlméretezve durván, azért ez sovány vigasz.
              "12 éve várom, hogy visszatérjen hozzám, és megölelhessem őt. 12 éve öl meg mindennap a remény!"  Ezekkel a szavakkal váltunk el. Sírok, potyognak a könnyeim és végtelen hálát érzek Isten, sors, Univerzum felé, mert én haza mehetek, és megölelhetem őt, ő aki a legfontosabb az…..
almaty 2017.04.30 22:27:05
almaty 2017.04.30 22:27:36
  Elég sokan a betörőket szinte szuper képességű személyeknek képzelik. Gyakran látok  leegyszerűsítő kommenteket, amelyek szerint "Ahova  be akarnak törni, oda be is fognak!" Nyilvánvaló módon a hollywoodi filmek is erősen hozzájárulnak a szuper betörők mítoszhoz. Pedig…..