Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NorbertP

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az M1 Ma reggel c. műsora néha egészen elképesztő jeleneteket produkál, de szerencsére a Csokosluli Tumblr nálunk figyelmesebb volt. A ma reggeli adásban a meteorológus két cuki állatos olvasói fotót mutatott meg, az egyiken egy madár, a…..
Veszettül erős ragasztóval dolgozhatnak annál az illetékes szervnél, ahonnét ehhez a táblához intézték a szalagot. Annak a két piros foltnak a folytatása nemrég még egy fektetett x-et formált, az útlezárások egyetemes szimbólumaként takarta ki Solymárt, mint uticélt. Az út…..
NorbertP 2015.02.21 05:55:54
A '80-as évek végén és '90-es években az egyik legnagyobb német tuningvállalat a Rieger volt. Akkor főleg a meghökkentően széles, hatalmas üvegszálas karosszéria átépítésekkel és a kerékcsapágy-zabáló, 9, 10, olykor 11 colos szélességű többrészes BBS felniken guruló…..
A címben lévő utalásból már ki lehetett találni, egy többrészes sorozat indul útjának. Elsőként egy Opel Astra kerül terítékre, ami itthon épül, szépülni meg... Mindenki döntse el maga. Az autóval - ha emlékeim nem csalnak-, a 2014-es évi AMTS-n már találkoztam, ezáltal a…..