Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.................................

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Day of the Tentacle a világ egyik legjobb kalandjátéka, ezen nem nagyon szokott vita lenni - azon már inkább, hogy van-e értelme felújítani úgy, ahogy a Double Fine (az eredeti alkotó, Tim Schafer cége) csinálja. A Grim Fandango (a világ másik legjobb kalandjátéka) ugyebár tavaly…..
................................. 2015.10.25 16:30:10
@BobaFett: Lehet, hogy vektoros az egész, akkor meg tök mindegy hány k.
A sorozatot a Punkt oldalán tekintheted meg...
................................. 2015.09.06 17:54:39
@Boost Boosted: Előbb vagy utóbb megtudjuk.
Múlt hét szerdán rendezeték meg a Hipnózis reklámversenyt, ami a második legnagyobb hazai fesztivál. Sokan persze már azt is megkérdőjelezik, hogy egyre is minek van szükség, hiszen itt semmi más nem történik, minthogy a közepes vagy annál gyengébb hazai reklámszakma tömjénezi…..
................................. 2015.08.26 20:26:25
Nemsokára kezdődnek a Sztárban sztár munkálatai, a harmadik évadot a TV2 (ez első két évad nézettségét elnézve joggal) az ősz egyik húzóműsorának szánja, amire nagy szükségük is van, mert a tévé főműsoridős nyári nézettsége ijesztő mélységekbe zuhant. A harmadik…..
................................. 2015.07.22 15:09:50
Orsi írásában talán az első hazaérkezés csalódásairól szóló rész az, ami a leginkább elgondolkodtató, hogy az ember miként esik ki abból a baráti körből, ami Magyarországon élete egy fontos része volt – legalábbis az ő esetében így történt. Az írás a Magyarország…..
................................. 2015.07.11 08:24:49
@kék madár: A szitu az, hogy ha valaki önként lemond az addigi életéről, amibe a barátai is beletartoztak, nehezen látom be, hogy miért kéri számon, hogy a hátrahagyott élete nem állt meg. Nélküle is minden megy tovább ugyanúgy. 2 nap múlva 14000 km-re leszel? És? Eddig is ott voltál. Utána is ott leszel. Neked ünnep hazajönni, különleges alkalom, annak aki itt van, semmi különleges nincs benne. Te lemondtál róluk, ők rólad. Nem így megy?
Addig sírtak a rajongók, hogy kevés a zombi, hogy úgy tűnik, a hatodik évadra az alkotók mindenkit összeszedtek Atlanta környékén, aki él és mozog, hogy csoszogó élőholtakká maszkírozhassák őket. Elképesztően feszült és drámai jelenetekben bővelkedő előzetes ez, és…..
................................. 2015.07.11 07:01:35
#494 Aki utazott már repülővel Sármellék – Debrecen viszonylatnál picit komolyabbat, az észrevehette, hogy két pont között nem az egyenes volt a legrövidebb út. Ha például Londonból New Yorkba repülünk, akkor a gép először Izland irányába repül, hogy egy elnyújtott…..
................................. 2015.05.19 07:04:13
@pythonozok: Ha már linkelgetünk, akkor olyat, ami a releváns: en.wikipedia.org/wiki/Cola

C-vel.
#490 Aki a fősodrású médiából tájékozódik a világról, abban könnyen az a kép alakulhat ki Iránról, hogy az ország a Közel-Kelet trollföldje: hülye szabályozások, nukleáris feszítés, nyugatellenesség és furcsa papok által működtetett államigazgatás. Pedig a kép ennél…..
#485 Az isiben, kémia órákon általában a vasnál (26. elem a 120-ból) elfogy a lendület, az utána következő elemek pedig kb. annyira ismertek, mint tetszőleges magyar kormányban az oktatási ombudsman. Azok a telepi vagányok, akik a biciklitárolóban szopatják a karika fülbevalós…..
................................. 2015.04.28 07:08:00
@Nűnű: Nem. Ez így igaz, ahogy írva vagyon. Ennyit az idealizmusról.
Mennyire tipikus magyar sztájl már, amit ezekkel a kék bakelitekkel műveltek? A szabvány leszarásától kezdve a silány kvalitin, lemásolásokon, meg pénzek visszakérésén át a komcsi kermis okoskodásig minden :))  ..
Tudtam én, hogy ebből baj lesz. Nem szabad itt csak úgy viccelődni Magyarország egyik legpatinásabb heavy metal zenekarával. Volt ebben a posztban egy videó, amin az Óriás Ossiant játszik, akusztikusan. Ebben még semmi különös nincsen, mindenkiben él egy metálos, de az Óriás az…..
................................. 2015.02.14 14:31:15
................................. 2015.02.14 19:12:15
@supertzar: Ki lehetett volna ebből jól is jönni, hogy esetleg olyanok is megismerik a mötált, akik sose halottak metál endréről, de hát a jogi alap az jogi alap. Így most jobb, mert kétszer kacag mindenki a dolgon.
................................. 2015.02.14 22:48:03
@dankógábor: Ja, ez meg a másik kérdés, ami felmerült bennem, hogy Endre lenne az, aki bármit tehet, nem a kiadó. A jogkezelő meg az Artisjus amúgy.
Az Óriás a fenti feldolgozással úgy odabaszott most az Ossian- és trve heavy metal rajongóknak, hogy csak úgy csattant. Van a magyar metáltörténelemnek egy olyan szűk órája, amit legszívesebben minden igaz hívő elfelejtene, kitörölne a kollektív emlékezetből. 2000-ben történt,…..
Hely: Index szerkesztőség, kultrovat. Szereplők: Klág, Sajó, Sixx.  Klág: - Na, milyen volt?Sixx: - Olyan mint szokott lenni. Van valahol egy futószalag, amiről a valóságshow-szereplők legördülnek. Most is jött tíz.Sajó: - Ez hívják magyar…..