Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daverip

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dallamos metál(?) rajongói örülhetnek, holnap este, a Club 202-ben fellép a Mr. Big, a műfaj egyik legtöbbre taksált szupergroupja, amiben nincs olyan zenész, akitől nem esik le az álla az egyszeri zenehallgatónak. Billy Sheehan basszusgitáros, Paul Gilbert gitáros, Eric Martin…..
Kedves olvasóink, vége a szájkaraténak, ha eddig úgy tetszettek érezni, hogy a címadás egy könnyű szakma, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg bevonuljanak a magyar tévétörténelembe. Az RTL Klub nyáron mutatja be a Grace klinika spinoffját (testvérsorozatát), az…..
Daverip 2008.05.21 21:04:52
Daverip 2008.05.22 16:27:16
Őszintén szólva meglepett a múltkori számkereső játék sikere, de ez kellemes meglepetés volt. Most következzen valami hasonló, a Patchworkz!, amiben szintén egy emberi játékossal versengve kell - ezúttal nem számokat keresni, hanem különböző elemekből kirakni egy képet. A…..
George Lucas bátyánk végre előállt a farbával: a Klónk háborúja (The Clone Wars) című animációs sorozat októbertől lesz látható a tévében, és mielőtt valaki bekommentelné, hogy "már volt egy ilyen, ebben mi az újdonság", közlöm, hogy EZ nem AZ a sorozat, hanem…..
Mindennapi bohóságok Első! 2008.04.04 20:07:00
Ezzenel megnyitom eme szerény blogot, amiben saját véleményemet szeretném kinyilvánítani, azokról a dolgokról amiket megtapasztalok, amik hatással vannak rám. Biztos lesznek kisstílű, lényegtelen dolgok, de nagy világpolitikai események vagy társadalomkritika is helyet kap majd.…..
A következő játékhoz is személyes élmény kapcsolódik, ezért is adtam rá 5 pontot, holott tudom, hogy nem érdemelne ennyit. Történt, hogy amikor négy évvel ezelőtt összejöttem a nővel, aki most a feleségem, románcunk egyik kulcsmozzanata volt, hogy egy Sinya nevű biciklisfutár…..
comment:com Korda beszívott 2008.03.17 17:35:00
Hát ilyen Korda György, miután kipróbálta a füvet, ami ugye bűnös dolog, és egyébként is egy tisztességes magyar sztár nem lövi be magát. A Kordáék a Föld körülben ma este tíz óra után a táncdalénekes-gagyiceleb házaspár amszterdami kalandjai kerülnek adásba a…..
Parapitty Fuck the X-Mass Party 2007.12.27 19:33:00
A nagyon magyar nagyon keresztény nagyon ráérős és polgárinak mondott politikai oldal pár képviselőjének sikerült ismét egy szép nagy árnyékra vetődést bemutatni a minap. A sok másodközlés és blogreakció között kifejezetten nehéz volt megtalálni lényeget és ezt…..
Már csak kettőt kell aludni (meg aztán jó korán felkelni, hiszen hétfőn hatkor indul az adás), hogy nekünk magyaroknak is legyen saját Music Televisionünk. De mégis milyen magyar előadók, zenekarok tűnnek majd fel a híres logó alatt, mégis kiket hallgathatnak azok, aki unják már…..
Amíg a FOX méltóztatik műsorra tűzni a Sarah Connor Chronicles című sorozatát, elégedjünk meg ezzel a trailerrel, és nosztalgiázzunk egy kicsit. Király, ahogy Summer beszólja, hogy kám vit mí, if jú vanna liv. ..
Tessék nagyon is komolyan venni a dolgot, én nem véletlenül mondtam már a Kamera Hungárián sem, hogy abszolut kedvenc csatornám: a sorozatjunkie.hu híre alapján mi is beszámolhatunk arról, hogy jön a Firefly című sci-fi, az über kult és fanfavorit istencsászár sorozat, amit aki…..
comment:com Fokozódik a helyzet 2007.03.12 09:00:00
Nincsenek különösebb illuzióink a soron következő nemzeti ünneppel kapcsolatban, de ha lennének, akkor a televíziók komor hangú riportjai és tényfeltáró szösszenetei azonnal visszarángatnak a valóság rögös talajára, mint tette ezt a tv2 tegnap este és ma reggel, a Naplóval…..
Daverip 2007.03.12 19:08:34
Nemmondom, kemény volt végigolvasni a hozzászólásokat(bár M.m.nemértőéről amiben zsidózott, lemaradtam, asszem szerencsémre).
Nekem nincsenek illuzióim 15-ével kapcsolatban, elég idióta van ahhoz Mo., hogy ezt az ünepet is
elsz@rják. Ráadásul egyre több a nyagymagyar, ezt saját környezetemben tapasztalom sajnos(persze Debrecenben mit is várhat az ember). Egyébként nyugodtan kinyalhatja:
-az a szélsőjobbos aki azt mondja rám hogy nem vagyok magyar, mert nem kiabálom vele azt hogy monjonle
-az a bunkóbarom aki szidja a zsidókat meg a cigányokat meg a...kat mindenféléért, és meg is akarja magyarázni, de az egész egy nagy kalap sz@r
-az a konzervatív mélyenvallásos(ide bármelyik vallást be lehet helyettesíteni) emberke, aki szerint én kevesbbet érek mint ő, mert mást hiszek, vagy más értékrend szerint élek mint ő.
Az emberi létben a békés egymásmelletélés a fő érték, és ezt veszélyezteti minden uszítás, zsidózás, provokálás... Ezért akarnak sokan lelépni 15-én a kertbe, mert békét akarnak, és látni sem akarnak, egy lehetséges zavargást nemhogy résztvenni benne.
A kertévék mindíg sarkítanak és szenzációt-hajhásznak ez nem újdonság, csak ezzel már tele az emberek töke(az enyém is), szal a kertévék is kinyalhatják. Mint minden ez is a pénzről szól, pénzért mindenre hajlandóak, ergo a pénz monjonle!
A Mokka ma reggeli adása már-már Maunikasó színvonalára emlékeztetett a Kiszel-Anettka-Tomika trió illetve az ex-rendőr fitnesszguru sírós-picsogós magyarázófélórája miatt (amiről juszt se, legyen elég annyi, hogy a gyógyszergyárak akarnak vele kibaszni, oszt jónapot) mi a…..
Daverip 2007.01.29 15:31:33
Ez csak erős idegzetűeknek:
www.kiszeltunde.hu/view.php?gal=20040913&file=017.jpg
Még úgy is festi a szemét hogy feltűnőbb, ez a nő egy egyszemélyes katasztrófa.
Szerencsére a mokkát nem láttam, mert ha láttam volna, lehet én nyertem volna az idei Darwin-díjat->az ember aki befejelte a tv képcsövét és aztán azzal a fején kiugrott az ablakon.
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
Nagyot kaptak az arcukba tegnap a magyar televíziózástól az online szerepjátékok (MMORPG-k) fogyasztói és ismerői. A kereskedelmi és a közszolgálati televíziózás zászlóshajói véletlenül egy napon mentek neki az átlagnéző és –műsorszerkesztő számára valóban furcsa…..
A tegnapi siralmas kínálat után a mai este már valamivel jobban alakul, talán meg lehet úszni a kocsmát és az agyhalált, ha jobban odafigyelünk. Az m1-en este 8-tól Alföldi Róbert beszélget Sinkó Lászlóval, én mindenképpen ezzel kezdem az estémet, Sinkó pályafutása érdekes…..
Sportot a héten nem nagyon ajánlottunk, hát mára azért maradt egy csemege, Arsenal-Liverpool a Premier League-ből, igazi rangadó a sport2 műsorán 17:00-től. Ezzel párhuzamosan a sport1-en a magyar hokisok esnek neki a franciáknak, jó meccsnek tűnik ez is, igazi sportrajongók igazi…..