Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majdazteneldontom (törölt)

0 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bezzeg Prága. Minap a cseh fővárosban két sofőr egymásnak esett fényes nappal a délutáni forgalomban. Az egyiknél szamurájkard, a másiknál boxer. Az épp arra járók pedig már indították is a kamerát a mobilon.. Előzmények: a taxisofőr hirtelen kipattant a kocsijából,…..
Ecetes László naplójából:2004 tavasz: Végre akció az autókereskedőnél! Lecseréltük a 20 éves csotrogányt egy újra. Alig gurultunk ki a szalonból, az asszony már próbálgatta az elektromos ablakemelőt, a gyerek a CD-s rádióval játszott, én meg tekergettem…..
majdazteneldontom (törölt) 2010.02.23 11:15:58
Amikor motoros sztori kerül elő a tarsolyunkból, akkor sok esetben emlegetitek, hogy mindig a motoros a hibás, kérdezitek, hogy miért csak ilyeneket rakunk ki. Volt már fordított példa is, nem egy, de azért ez mégiscsak egy autós blog, ahová többnyire autósok küldenek be mindenféle…..
Delorean napot tartunk ma. Foglalkozunk az autóval, és egy kicsit persze szülőatyjával, John Zachary Deloreannel, no meg persze az autótól szinte elválaszthatatlan Vissza a jövőbe filmtrilógiával is. Sorban érkeznek a postok, ha valamiről lemaradtál, elolvashatod majd egyben…..
Gee Halen nagyon megtanulta, hogy előzés előtt tükörbe kell néznie. Egyszer elmulasztotta, amiből majdnem baj is lett. Ráadásul kétszer, mert a baleset elkerülése után volt szerencséje nemzetközi jelzésrendszerrel kommunikálni a szituáció másik résztvevőjével. Kétszámjegyű…..
autózz! Nem vagyok agresszor 2009.06.23 12:09:00
A zsúfolt városi közlekedés egyenes következménye, hogy nem mindig tudunk besolrolni oda ahova szeretnénk, így indönként szükség van egy kicsivel tolakodóbb stílusra, ha célba szeretnénk érni. Persze rá vagyunk utalva közlekedő társaink jóinidulatára is. Azuth tapasztalatai…..
Legalábbis annak a Citroen tulajdonosnak mindenképpen, aki a nagy sietség közepette szakított arra időt, hogy ráfékezgessen Ferenc autójára, miközben ő épp egyben szerette volna hazajuttatni az új csempéit. A példa ismét megerősíti, hogy nem csak nagyon olcsó és nagyon drága…..
majdazteneldontom (törölt) 2009.06.22 16:57:38
@TH: Amennyire követni szoktam az eseményeket szerecsére még az én autóm típusa (nem, nem Talbot kedves endruboy79) sem merült fel mint fikázandó. :) Nem japán, nem német, nem francia. Mondjuk én igyekszem is nem szégyent hozni a márkatársaimra.
majdazteneldontom (törölt) 2009.06.22 17:03:18
@TH: Közte! A dél-koreai-nál felszisszentem, Te tényleg kötöszködsz! :)
autózz! Vasba zárt királyság 2009.06.11 11:14:00
Hozzám hasonlóan Troppauer Hümér is szereti a jó bort, ez kiderül már az első soraiból. Hogy az alábbi levelét is pár pohár száraz vörös után írta-e, nem tudni, ha magamból indulok ki, én csak ilyen helyzetben váltok néha erre a stílusra. Rajongasz a hegyekért! Nem csak a…..
A farok csóválja a kutyát, saját farkába akasztják a hóhért! Jézus Mária! Durvul a kampány! Nagyon, és nem kicsit! Már épp kezdtük megunni, hogy gúnyt űzzünk minden egyes magyar EP-képviselő angoltudásából és jellegzetes akcentusából, amikor kaptunk még egy elég erős…..
autózz! Nagy pofájú kisautósok 2009.05.07 10:28:00
Attila egy újabb fajt fedezett fel az autós társadalomban. Eddig főként a nagy autósok nagyon bunkó akciói voltak terítéken, ám ezúttal pedig a kis autó, nagy pofa elv látszik érvényesülni, ráadásul nem egyedi esetről van szó. Azt kellett észrevennem az elmúlt napokban, hogy…..
majdazteneldontom (törölt) 2009.05.07 19:39:11
@shadet: Úgy értettem a "szaktekintély"-t, hogy a buszról pofázik bele, hogy mit csinálnak az autósok, teeee! :) Nem a megfogalmazásra értettem, az gyönyörű szép, választékos.
A 2 esetből történő általánosításról pedig csak ennyit: Tegnap éjszaka néztem a tévét. Két nőt is láttam. Mindkettő faszt szopott. Ergo minden nő fasszopó. :)
Nem baj, ha nem értitek a címet, Tboyka mindjárt elmagyarázza az összefüggést az újabb "Dögöljön meg a szomszéd tehene is!" esetünkről. Biztos a hormonok zavarták össze a szülés előtt álló kismama agyát. Ha mégsem a terhességtől volt, akkor előre sajnálom…..
Bodizsár most szembesült azzal, hogy a Malév csak abban az esetben teszi felhasználhatóvá a retúrjegy visszaútját, ha az odautat is igénybe vetted. Nyilván meg van annak az oka, hogy "a repülési szelvények csak kiállításuk sorrendjében a repülőjegyen feltűntetett indulási…..
Ma reggel Pergert egy könyves cég autója taszította kishíján a szalagkorlátnak a budapesti félkörgyűrű betonkockás-zakatolós szakaszán. Még szerencse, hogy nem olyan ijedős fajta, mert ugye kár lett volna már most kicserélni egy szinte vadiúj korlátot. Arra is felfigyelhetünk,…..
KALÓZBLOG A 10 legjobb futós film 2009.04.16 19:31:00
A hosszútávfutó magányossága kapcsán elgondolkoztam, hogy hány olyan film készült, aminek a futás központi eleme. Napokon kerszetül agyaltam, és végül az internet segítségével összeállítottam egy tízes listát, ami a legjobb futós filmeket tartalmazza. Vagyis ez így nem egészen pontos, hiszen maga a…..
Trendi dolog lehet a katana manapság az autósok körében, hisz néhány hónapja csak, hogy legutóbb kitettünk egy olyan posztot, amiben a szamurájok fő fegyvere szerephez jutott, Gergely pedig ezúttal egy benzinkúton látott egy jó kis kardos kergetőzést. Semmi rendes történetet nem…..
Apró összetevők járulnak hozzá, hogy autóba ülvén az ember már előre elkönyveli magának, hogy akár rövidke útján is számtalan nehezítő tényezővel fog találkozni. Viktor is alátámasztja alábbi levelével ezeket a gondolatokat. Egy apró történet, de sajnos egyre…..
Újra és újra előkerül a téma, hogy sok autós fittyet hány a zebrára és főként az ott ácsingozó - esetenként már zebrán baktató - gyalogokra, és nem egyszer csak a puhatestűek életösztönén múlik, hogy nem történik nagyobb baj, az anyázást leszámítva. Akik pedig kétség…..
Még mindig nem haltak ki azok a nagyon sietős, marha fontos autóvezetők, akik szarnak bele mindenbe. Különösen idegesít továbbra is az, ha olyasvalaki áll be a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyre, mint ahogy korábban már láthattátok és most is fogjátok, sokszor egy autóval…..
Mókusélet éppen békésen szabályos előzésbe kezdett, amikor egy Ducato sofőrje kisebbrendűségi komplexusától, vagy ki tudja mitől vezérelve úgy döntött, nem hagyja annyiban, hogy őt csak úgy egyszerűen lehagyja valaki. Posztolónk meg már csak annyit kérdez, mi a fene…..
Moonbay előrelátó volt és gondolt rá, hogy majd ha jön a rossz idő, beáll a bérelt garázsába, hogy ne kelljen reggelente havat söprögetni a tetőről meg jeget kapargatni az ablakokról. Persze hogy megszívta, különben nem írt volna nekünk. Az én sztorim nem olyan észveszejtően…..
Tamás ma reggel megtudhatta egy teherautó sofőrjétől, hogy azért köcsög, mert biztosan kommunista. Na ezt most emésszétek kicsit, azután olvassatok tovább. Szóval értem én, hogy stresszes meló az áruszállítás, nagy felelősséggel jár, mert ha nem engedik be tíz másodpercen…..
Kifejezetten utálok a belváros magjába autóval menni. András van olyan szerencsés, hogy ott dolgozik és nem mindig tudja P+R parkolóban hagyni reggel az autóját, ami a helyek siralmas mennyiségét ismerve tulajdonképpen nem csoda. Ettől persze még nem könnyebb Budapest közepén…..
Lehet, hogy NorbArt sztorijával bővül a sztereotíp körbe tartozó Suzukik színskálája? Mindenesetre párjának és neki ezúttal egy fehér példánnyal gyűlt meg a baja és alapjáraton 90/60-as vérnyomása is jócskán az egészséges határérték fölé kúszott egy nyugdíjas…..