Regisztráció Blogot indítok
Adatok
within

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogunk 1300 lelkes olvasója elmondta, hogy mi képes eltántorítani valakit a magyar tengertől. Ön egyetért velük?..
Halálos áldozatokat követelt az a megdöbbentő és sajnálatos nézőtéri rendbontás, amely az elmúlt hétvégén a mexikói bajnokságban (Liga MX) tört ki a Querétaro és az Atlas Guadalajara egymás elleni mérkőzése alatt...
Egy skót orvos kísérletének eredményére ma is sokan a lélek létezésének bizonyítékaként tekintenek, anélkül, hogy ismernék a tesztelésének bizarr körülményeit...
Sajnos azt, hogy mi lesz, én sem tudom. Viszont azt leírom, hogy a vérzivataros, 20-30%-os esések ellenére miért bízom (egyes) kriptók hosszú távú emelkedésében jobban, mint a hagyományos pénzek vásárlóerejében. ..
„Egyszer simán azt mondta, hogy hosszútávon nem tudná, mit is akarjon tőlem. Ha azt mondom, szeretlek, arra az a bejáratott válasz, hogy oké” – Ha egy frissnek mondott kapcsolat már az elején ellaposodik, joggal érezheti úgy a barátnő, hogy el van hanyagolva. Viszont ha a pasival egyáltalán nem…..
STOP STD 15 tévhit a szexről 2021.09.03 14:49:26
Gyerekkorunk óta hallunk mindenfélét a szexről – hol barátoktól, hogy a netről, tévéből szedve össze mindenféle elborult elképzelést. Amik persze aranyosak, de némelyik már ciki lehet, ha felnőtt korra is megmaradnak. (Pláne, ha hangoztatjuk őket.) Az, hogy nem íródtak még mindig felül, sok esetben…..
A Lényeg Mi a baj a Balatonnal? 2021.09.02 16:21:45
Már régóta ki akartam írni magamból a Balatonnal, azaz a balatoni turizmussal kapcsolatos gondolataimat. Nehéz persze egy komplett elemzést sűríteni egy néhány száz szavas blogposztba, de azért igyekszem egyszerre tömör és mégis lényeges helyzetelemzést adni.  A Balaton valahogy minden magyarnak…..
Köszi, jól vagyok Az oltóponton fiatal doktornő adta be az injekciót. Nem volt vita köztünk, harmadiknak is Pfizert kértem és azt kaptam.Ugyanis én hallgatok Karikó Katalinra, akit jobb egészségügyi szakembernek tartok, mint Szíjjártó Pétert :-) Márpedig Karikó szerint nem szerencsés az oltások…..
Vakáció a városban a hatvanas, hetvenes és nyolcvanas években. Talán sokunknak van erről valamilyen élménye, különösen azoknak akik a fővárosban voltak gyerekek, és néhány nyarat a penelházak árnyékában töltöttek el...
Több, mint 2500 új fotó került fel a Főfotó archívumából a Fortepan-ra. A legjobb képekből válogattam.  A kép azonosító számára kattintva a fotó nagyobb méretben is megtekinthető...
within 2021.04.24 20:58:22
@sóhegy049: szoszo, hogy élhető volt e, mindenesetre nem voltak ilyen nagy gazdagsági különbségek mint most.. kicsit emberibb volt a világ, és megvolt a maga romantikája
Többek közt a fesztiválok várható jövő évi helyzetéről is nyilatkozott a Forbes-nak Gerendai Károly, aki szerint van arra esély, hogy a kisebb rendezvények megrendezésre kerüljenek, de a Szigetet illetően borúlátó...
within 2020.12.06 10:08:29
@cardiobascuralis: jó ötlet, de erre már nincs esély a mai világban
A járványhelyzet okán magam is kevesebb NB1-es meccset látogattam meg az elmúlt hónapokban. Nem maradtam otthon minden esetben, de ha ki is mentem, rajtam maradt a maszk végig. Összeszedtem a legfontosabb tanulságokat, hogy ha esetleg te is a biztonságos módszert választod, akkor mire számíthatsz...
A munkahelyünk a mindennapi életünk egyik legfontosabb szocializációs tere, ahol számtalan kollégával, ismerőssel és ismeretlennel, jó esetben baráttal vagyunk összezárva. Mondhatjuk egyfajta játszótérnek, de egyesek inkább állatkertként tekintenek rá, ahol a legkülönfélébb irodai "fajokat" lehet…..
A Netflix ajánlója a napokban feldobott egy új időutazós sci-fit, amire valóban érdemes volt rákattintani...
Ugyan a Bajnokok Ligája finoman szólva sem ennek a régiónak a játszótere, de a magyar klubcsapatok még a környező országokhoz képest is borzalmasan állnak, ha megnézzük a 2010 és 2019 közötti Bajnokok Ligája csoportkörök számát. Nekünk ez idő alatt egyszer sem jött össze, ellenben a régióban 10…..
A szingli lét egy életstílus. Nem magányosság, csupán az átmeneti időszak pozitív megélése, amíg elérkezik Ő, akiért érdemes feladni, és egy másik stílusra váltani. De miért tart oly soká az az állapot, amíg társat keres egy 25-30 év fölötti férfi, vagy nő? Ha belegondolunk az első szerelembe,…..
within 2019.08.26 19:05:54
@gyalogbaka: igaz igaz
A napokban ismét sok hír jelent meg az energiaitalokkal kapcsolatban, a spektrum a mindmeghalástól a teljes biztonságosságig terjedt. Ideje egy kicsit rendet rakni a témában...
within 2019.07.29 18:28:29
Kolofon A Marvel jelenség 2019.04.29 00:27:38
A Bosszúállók: Végjáték kapcsán nem a filmről vagy filmekről tudunk beszélni leginkább, hanem sokkal többről. Egy jelenségről, amelyben a Marvel uralma alá hajtotta a képregények után a mozikat is...
Szevasztok! Van az a pénz! 2019.04.23 18:42:00
UPDATE! 2020.03.23 - Frissített post link.   UPDATE! 2019. szeptember 9-től az Index címlapján régi-új nevén Blogketrec, tőle jobbra Blog.hu Címlap néven működik, ami korábban i2 volt. A névváltáson kívül minden maradt a régiben! Az i2 Blog.hu kézzel készült címlapjára rengeteg friss…..
within 2019.04.30 20:03:24
„Bosszúállók, gyülekező!” A Bosszúállók: Végjáték tagadhatatlanul az év egyik, de – szerintem nem is túlzok, ha azt mondom, ha sokunk számára – a leginkább várt film. És nem csak pusztán azért, mert egy újabb szuperhős-mozit pipálhatunk ki a képregény-filmes naptárunkból. Egyáltalán nem. Ha a…..
Atyaég, utazom! Albánia - 2.rész 2019.04.14 16:30:00
Folytassuk az Albániáról szóló leírást a második résszel. Ezen az úton az ország belső területeinek rejtett szépségeit szerettük volna felfedezni. Ezúttal is lecsaptunk az olcsó repjegyekre és szállásra: Utazás: 2019.03.12-03.19. Repülőjegy: oda-vissza, Bp-Tirana, Tirana-Bp: 8…..
within 2019.04.16 19:49:34
@GGy: te meg egy vadparaszt vagy
Nem telhet el év úgy, hogy a Marvel ne indítson új korszakot több tucatnyi új és újrainduló címmel, visszatérő karakterekkel, illetve számtalan, betarthatatlannak tűnő ígérettel (amelyek nagy részét aztán valóban nem is tartják be). Ezúttal ennek a korszaknak ugyan nincs hivatalos neve, mégis a…..
within 2019.03.09 00:05:48
A szocialista Magyarország mindennapjait - eddig még nem látott, eredeti színes fotókkal bemutató - sorozatunk folytatódik az MTI fotósainak munkáiból. Ma az 1966-os és az 1967-es év van soron. 1966. augusztus 29. A Vigadó tér a Pesti Vigadó frissen felújított homlokzatú épületével. MTI Fotó:…..
A 200 első randival pont úgy vagyok, mint voltam az Oltári csajokkal. Nem vitatom a létjogosultságát, sőt, kifejezetten örülök annak, hogy van, de nem fogom nézni, ha agyonverek sem, mert nem nekem szól és még csak nem is érdekel. Ha viszont a kettő közül kellene választanom egyet, akkor a Viasat ma…..
within 2018.10.02 06:13:42