Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rougon

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Perelik a Discoveryt 2013.08.30 16:00:00
A csatornát egy tragikus haláleset miatt vonta felelősségre a gyászoló család. Michael Donatelli és két társa, az operatőr Darren Rydstrom és a pilóta David Gibbs egy helikopterbaleset során vesztették életüket még február 10-én, miközben a Discoverynek forgatottak egy katonai…..
rougon 2013.09.01 23:24:55
@Porcelán az elefántboltban:
Pedig teljesen igaza van. Ehhez ugyanis az érzelmeknek semmi köze, csakis a pénzhez.
Elhiszem hogy jelentős veszteség éri őket minden téren, de akkor tényleg a balesetért leginkább felelő személyt pereljék a kiesett (vagy várható) bevételért, de akkor csak őszintén.
"Amerika az az ország, ahol minden kifejezhető pénzben és amiatt marhára nem kell szégyenkeznie senkinek, hogy kéri, ami úgymond "jár"."
Elég "bizarr" egy elképzelés. Ez a tipikus pénzért bármi elvet sem követi minden ember (max az érzelmektől teljesen mentes egyének), úgyhogy ne általánosítsunk).
A Rolling Stone szedte össze a tizenegy legkeményebb/leggusztustalanabb jelenetet a The Walking Dead harmadik évadából és mivel nagyjából egyetértünk a listával, mi is lehozunk belőle ötöt, ha már ilyen jó kis zombis napunk van. Az ugrás után a nyugalom megzavarása alkalmas…..
Pont amikor tényleg kezdem megszeretni a Voice-t, a Tv2 ellen-X-Faktorát, pont akkor jön egy olyan adás, ami pont annyira igazságtalan, hogy picit keserű szájízt hagy maga után, és elrontja a felhőtlen szórakozást. Jó, tudom, hogy ez egy tévéműsor, és párbajban szereplő duók…..
rougon 2012.12.01 18:54:21
@rockjano:
Ugye te sem a magyar X-ről beszélsz...?
Az én apukám meg főkönyvelő - mondta nekem az óvodában a Kovács Zoli, majd egy olyat csulázott a rakétamászóka mellé, hogy beleszédültem a zöld ötven árnyalatába. Felkészületlenül ért, annyit azért tudtam, hogy az én nővérem pedig ének-zene tagozatba jár, olyan…..
Az amerikai reality műsorokban a magyar társakhoz képest elképesztő fődíjakat osztogatnak. Ötmillió dollárt ér az amerikai X Factor első helye, a Survivor nyertese egymillió dollárt kap egyedül, ugyanennyin osztozkodik a The Amazing Race befutó párosa, és még a Big…..
rougon 2012.10.27 23:20:07
@Darth Revan:
Lehet, de akkora összeggel már komolytalanná tették volna a műsort :P
Lezárult a jelentkezés a ValóVilág következő szériájára. Valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat a beszavazó show-kon. A televíziók nem publikálják a műsorokra jelentkezők számát, de valószínűsíthető, hogy ennél többen soha nem jelentkeztek…..
Eriktől kaptuk a lenti videó linkjét, és én nem bírok betelni vele. Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki olvasta George „Aljas rohadék vagyok a karaktereimmel” Martintól a Trónok harcát meg a folytatásait, nem is beszélve a minap véget ért tévésorozatról (vigyázat,…..
Egyes nézők szerint túl merészre sikerült az RTL Klub új valóságshow-ja. Az RTL Klub új párkereső valóságshow-ja, a Való Világ legutóbbi győztesére, Alekoszra építő Szerelem a legfölsőbb szinteken miatt eddig hat panasz érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési…..
Egy perc és nyersz címmel érkezik a Minute to Win it című ügyességi vetélkedő az RTL műsorára. A castingot már megkezdték, a bemutatóról viszont még nincs hírünk. A show eredetije amerikai, de több országba eladták a formátumot, mert egyszerűbb, mint a sárga bögre: a…..
„Szily László és a másik nyikhaj hülyegyerek durván megsértett. Nem tudom, hogy fogok ezután másoknak fájdalmat okozni.” – nyilatkozta a domina.   F. J.-né H. Alíz először lapunknak nyilatkozott a neki okozott lelki gyötrelemről. „Évek óta…..
rougon 2011.04.24 13:15:03
comment:com Best of Éden Levi 2011.04.01 10:30:00
Rókavadászat, párducmintás alsógatya, csókok, csöcsök és egy laza petting. ..
rougon 2011.04.04 12:09:36
Március 28-án jelenik meg a Radiohead King Of Limbs című nagylemeze fizikai formában. A zenekar ennek örömére nem csak az albumot adja ki, hanem tulajdonképpen az egész világot leterítik egy ingyenes újsággal, aminek The Universal Sigh a címe, és nem tudjuk mi lesz benne. Ezzel…..
rougon 2011.03.26 19:41:58
rougon 2011.03.26 21:22:49
@budai zöld:
azért nem vészesek az újabb zenéik sem...
igaz a legújabb albumokat nem hallottam még, de az azt megelőző in rainbows-on is akadt egy pár jó darab
Szeretettel küldöm minden idelátogató nyelvtannácinak, meg mindenkinek, aki szereti. ..
Ddq kolléga lelte az alábbi videót a tecsőn, a világ legidegesítőbb tinijének tartott Biebert nagyon megölik benne, muhaha. ..
rougon 2011.03.04 10:51:55
Minden jel arra mutat, hogy a CSI szereplőgárdájából 2009 januárjában távozó Will Petersen egy röpke vendégszerep erejéig beugrik a sorozatba - legalábbis ezt állítja az Entertainment Weekly és a TV Line. Annyit lehet tudni a beugróról, hogy Jorja Fox karakteréhez lesz köze, és…..
A valóságshow-k általában minden tévés piacon kivágják a képzeletbeli biztosítékot, bár az egyes országok polgárainak tűréshatára és a szemforgatás mértéke azért eltérő - a briteknél rasszista megjegyzések kellettek a tömeges felháborodáshoz, az afrikai Big Brotherben…..
A comment:com napi horoszkópja: Vágó István ma összehívja a Szkeptikusok Társaságát, és nagy nyilvánosság előtti "leszámolást" kezdeményez Ursinyi Julianna tisztán látó asszony, Szegedi Erika főboszorkány és a Bors ellen, amely évek óta gerjeszti az ádándi…..
A videómegosztó közösségeket világszerte sokkolta egy felvétel, amelyiken egy piros kapucnis tinédzser lány egy műanyag vödörből dobál néhány hetes, nyüszítő, élő kiskutyákat egy festői szépségű, sebes folyású folyóba. A lány végig jókedvű, nevetgél, mintha mindezt…..
rougon 2010.09.03 12:05:20
@Sawyer_:
ahogyan azt már megírták páran van akiért nem lenne kár... nekem sem hiányozna ha az ilyen emberek eltűnnének
remélem nem voltam alpári
rougon 2010.09.03 12:07:56
@rougon:
igazad van, tényleg elírtam, csak az első 1-2 sorra emlékeztem, mivel a cikk és a kommentek nagy része ezzel kapcsolatos ha nem vetted volna eddig észre
"Á, a sok gyökér állatvédő. :) Valaki kölyökkutyákat ölt, a szemét. "
Én ebből hirtelen azt a rossz következtetést vontam le hogy szerinted hülyék akik aggódnak a videón látható állatokért, és nyilván nem is szemét egy kicsit sem a "kislány", de nyílván csak rosszul fejezted ki a gondolatodat.
rougon 2010.09.03 12:08:47
Ma egy nagyobb játék helyett két kisebb lesz, mindkettő az agyat dolgoztatja meg. A Moving Memory pedig még a káromkodóizmokat is, mert ritka szemét játék. A program hagyományos memóriajáték (meg kell találni a párokat, egyszerre csak két képecskét nézhetünk meg) változata két…..
rougon 2010.09.02 12:44:40
Flying Dutchman Cici és popsi 2010.06.08 08:43:00
Mivel elég fáradt vagyok, most csak egy fotó-összeállítást kaptok.Így szurkol a fehérnép  Hollandiának:    ..
Bevallom mostanában nem tudok megfelelő mennyiségű posztot előállítani, éppen ezért örülök minden vendégposztnak. A mostanit egy régi olvasónk Purga a Horror-Mirror blogról  írta és a tini horror karakterekről szól. Itt megragadnám az alkalmat, hogy bejelentsem: szerkesztő…..
rougon 2010.06.07 23:42:35
Kedves Praxis blog! Nekem egy szekszárdi ügyeleten volt problémám az éppen ügyelö orvossal. A történet úgy kezdődött hogy elmentem a forma 1- es pálya melletti élményfürdőbe ahol az egész napos szórakozás után hazatértem. Másnap felkeltem és egy enyhe fejfájással indult a…..
rougon 2010.05.30 09:39:13
@P75:

"Egyszer régen a recepciósunk mondta poénból, amikor munkaideje után szólt a telefon, hogy "nem hagynak passziánszozni". Másnap már nem is kellett bejönnie... Pedig nem pénzért túlórázott és nem emberéletekkel játszott és viccesen jegyezte meg...
"

jól értettem és ti voltatok a munkáltatói?
csak mert ha munkaidőn TÚL történt és akkor is csak VICCESEN, akkor elég suttyó embernek tartanálak titeket...
A Szex és New York 2 sok vidám percet okozott eddig nekem. Pedig nem is láttam, de az – állítólag borzalmas – filmről igen szórakoztató kritikák születtek, például a The Strangeré vagy a Guardiané (a szerző szerint a filmhez képest a több mint hétórás Sátántangó…..
rougon 2010.05.30 01:31:36
SF.blog 100 Ft az árral szemben! 2010.05.17 15:10:00
Ha most megveszed Kim Stanley Robinson Árral szemben című kötetét a Galaktika Botlban,   nemcsak azt tudod meg, miért egyre gyakoribbak manapság az árvizek, de 100 Ft-tal támogatod a miskolci árvízkárosultakat is.     Miközben az amerikai politikusok egy kis,…..
anonim [szexfüggők] Hungarikum 2010.05.18 08:16:00
A gárdista ringyó pofájának olyan a szaga, mint a gipszkartoné. Szőke haját rövidre nyírta, már-már tüsis, itt-ott ősz hajszálra bukkanok. Gusztustalan kis riherongy. Az Egészséges fejbőrtől a Kis házunkat dúdolja, majd meztelenre vetkőztet és azt parancsolja, hogy…..
rougon 2010.05.19 09:41:34
@futyulos barack:
nah végre, egy értelmes ember