Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tértündér

70 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában, ha perzsa szőnyegről van szó, szerintem sokunknak nem a modern stílus ugrik be... DE: az alábbi képeken megmutatom, mennyire kortárs tud lenni. Olyannyira, hogy belefogtam a nagy szőnyegvadászatba, és az itthoni szőnyegemnek menni kell. Menni fog a chevron mintás falam is, jön helyette…..
Elkészültek a múltkori tablók alapján a látványtervek is. Íme: Ha tetszik, csatlakozz hozzám a FB-on is!..
Mai munkám - a megrendelő kérésére RUSZTIKUS (kicsit provance-i vagy ipari jegyekkel vegyítve)   Az étkező: A nappali: Ha szereted ezt a stílust, beszerzési forrásként a következő helyeket ajánlom: Bár időszakos, de szuper: VIVRE (ide regisztrálni kell, és naponta új…..
Összegyűjtöttem néhány olyan ötletet, amellyel őszi hangulatot teremthetsz az otthonodban. Nem szeretem a porfogó dolgokat, igyekeztem olyan inspirációt gyűjteni, amihez inkább szépérzék kell és nem túlzott kreatív alkotómunka. Természetes dolgokat használjatok, egy őszi…..
Adott egy egyszerű emelt ágy, az IKEA KURA. Iszonyú jó alap egy gyerekszobába, ha bevállalsz egy kis kreativitást mellé. Lehet belőle minden gyerek álma, egy jó kis bungi, de nagyobbak is imádhatják. A fekete-fehér csíkos fal mindig jó háttér. Csak egy kis szürke festék és…..
Van az úgy, hogy az ember szerelembe esik. Ebben az esetben az áldozat A SMEG. Gyönyörű, a maga kb 600 e Ft-os árával: Hódít a retro láz változatlanul, egy szép hűtő pedig a lakás dísze lehet.…..
Valahogy sosem tűnt fel eddig, de teljesen odáig vagyok ezekért az üvegekért... 10 ezer körül már a tiéd is lehet, mert szerencsére nálunk is lehet már kapni:D ..
Nem titok, hogy szeretem az IKEA-t... A magyar nyelvű változatra még várni kell, de az amerikait ITT végiglapozgathatjátok :) Jó böngészgetést!..
Bár mostanában elég sok munkám van és a 3 gyerkőc is itthon tölti a nyarat, nagyon kevés időm van blogot írni, mégis szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy szuper oldalt, ahol ha lakásotok felújításán töritek a fejeteket, ki tudjátok próbálni montázsokban az…..
Épp egy monokrómra hangolt lakás egyik falára keresek valami nagyon ütős posztert. A jó poszter tértágító hatású, befelé vonzza a tekintetet, viszont nem túl domináns, nem zavaróan részletgazdag. A jó poszter hihetetlen nagy térélménnyel tud megajándékozni. Vannak kedvenc…..
Imádom. Pont. Forrás:ITT..
Tértündér kádzuhany, zuhanykád 2015.07.05 15:12:24
Ami nekem egyértelmű, az laikusoknak nem biztos hogy az. Most abba futottam bele, hogy pici fürdőbe szeretne valaki kádat és zuhanyt is. Teljesen megértem az igényeit, és azt is, hogy egy idő után a zuhanypártiak nem szeretik ha egy szűk kádban kell zuhanyozniuk, vagy utálnak…..
Imádom. Fekete-fehér-tégla-beton-tölgy-rusztikus-modern-szögletes-lágy-otthonos-indusztriális. Tökéletes.   Forrás: ITT Bármikor, bárkinek, szívesen... Ha tetszik a bejegyzés, csatlakozz a FB oldalamhoz, hogy ne maradj le a következőről. Ha pedig ilyen…..
Régóta érik bennem egy lépcsős poszt, mert szeretnék bemutatni egy olyan technológiát, ami még szakmai berkekben sem ismert mindenki által, sőt... építész és építőmérnök barátaink csodálkoznak rá erre a technológiára, én pedig csak dicsérni tudom. Amikor lépcsőt akarunk…..
Tértündér 2015.06.26 23:13:00
Ha szeretnél olcsón bútort készíteni, az egyik legjobb alap a raklap. Nemcsak trendi, hanem alkotói szabadságodat is kiélheted vele. Jó alapanyag mert: környezetbarát természetes alapanyag olcsó, mert az új ára is 3300 Ft, használtan meg még olcsóbban hozzá lehet jutni nagy…..
Számtalanszor szembesülök vele, hogy milyen "kreatív" módon tudják emberek az erkélyüket, teraszukat elrejteni, lévén, hogy akármilyen kicsi is, szeretné mindenki, ha ez a lakásához tartozó terület egy kis intim zug lenne. Építészetileg és terveken gyönyörű egy hatalmas…..
Tértündér 2015.03.14 21:21:57
@zoktolk: Meglepő, tudom, de egyáltalán nem nehéz a fát takarítani. Lassan 5 éve van a teraszunk az IKEA Platta burkolatával borítva, egyszerűen össze szoktok porszívózni, sőt, évente 1x-2x-3x szétpattintjuk őket, és kiporszívózzuk az alatta összegyűlt koszt-nálunk sok-sok tűlevél érkezik minden szélnél. Hihetetlen strapabíró, nagyon jó rajta mezítláb, ha a gyerekek kiborítanak bármilyen vizet, nem kell azonnal törölni, mert befolyik a réseken, viszont könnyen kiszárad alóla.
A függőleges növényfalat meg lehet csinálni önöntözősre is, hamarosan készítek ehhez egy bejegyzést!
Tértündér 2015.03.15 19:09:20
Sokan tudják rólam, hogy imádok régi kincsek között kutakodni. Mostanában nagyon elfoglalt voltam, de ma újra hódolhattam szenvedélyemnek, egy kis böngészésnek. Ilyen kincsekre bukkantam ma: Retro kozmetikai asztal: (22e) Retro virágállvány: (15e) Antik kocsmapult (75e) -…..
Adott egy tapéta a gyerekszobában: Lilleby 2652 Imádom, viszont több, mint egy fél éve keresem a tökéletes szőnyeget hozzá. Nem akartam elrózsaszíníteni, a madárka kékeszöld tónusát kerestem hozzá és mindenképp kör alakúban gondolkodom.. Találtam is méterre a diegoban…..
Tértündér 2015.05.09 07:30:37
@croc: köszönöm a tippet, megnézem:) szép napot neked:) a legnagyobb kérdés a horgolótű mérete bennem.
Tértündér ikat, ikat, IKAT 2015.05.04 22:12:31
Mostanában teljesen elvarázsol. Bár, jelen van az őrület pár éve, én most szerettem bele igazán. Kár, hogy nem illik sehová a lakásban....még:) Bármilyen enteriőr megbolondítható vele, elég egy csipetnyi belőle. Hogy mi is az ikat? Egyfajta batikolási technika, egy olyan…..
A skandináv (nordic) otthonok töretlen lelkesedésnek örvendenek - méltán. Az északi országokban élőknek (Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Izland) különleges érzéke van a lakberendezéshez, sokat tanulhatunk tőlük. Az otthonaik nem a drágaságról szólnak, az…..
Mihez kezdj, ha Terrakotta színű a padló, hozzá cseresznye a bútor, az ajtó, ráadásul minden fal sárga. Lakóparki munkám során, amikor százával egyeztettem a lakásokat, számtalanszor tapasztaltam, hogy nálunk az emberek azt gondolják -tisztelet a kivételnek, ha konyha, akkor…..
Tértündér Tini szobát tervezek 2015.04.02 08:55:46
Ismét egy tinédzsernek tervezek szobát, egy fiatal 15 éves kis hölgynek. A szoba két szoba összenyitásából alakul ki, minden, egy kamasznak szükséges funkció helyet kap benne. Cél, hogy hosszútávra tervezzünk. Helyet kap egy pengefal mögé elrejtett franciaágy, egy…..
Mivel közeleg a Húsvét, gondoltam megmutatok egy különleges, alig ismert technikát, egy olyan hímes tojás készítést, ahogy az én kedves kis falumban, Tiszacsécsén a nagymamám festette a tojást. Soha, sehol máshol nem láttam ilyet. Gyerekkoromban, mikor sokat festettünk otthon és…..
A legjobb, nagyon trendi darabokat gyűjtöttem össze ebben a posztban. Inspirálódjatok, alkossatok, és ha van kedvetek, küldjetek róla fotót nekem :)   1. furnérból -gömb2. papírból-leveles, tollas 3. Origami lámpa- papírból 4. buborék lámpa-gömbökből 5 - ipari…..
Ha már tavasz, és kertészkedés, arra gondoltam összegyűjtöm a legszebb apró városi kerteket. De jó annak, akinek jut egy ilyen aprócska, ha ilyen kertem lenne, el sem mennék otthonról:) Mivel a városi ember nem feltétlenül fűnyírással akarja az idejét tölteni, ezek a kertek…..