Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AgliOli

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus történelmi hullámvölgye kapcsán rengeteg tényezőt lehet okolni, és a bianconero klub egykori játékosai is segítenek az iránymutatásban. Nemrégiben Alessandro Birindelli mondta el a véleményét, és ő egyértelműen a játékosokra hárította a felelősséget: „Ebben a keretben meg kell értenünk,…..
A tegnapi nappal lezárult a nyári átigazolási időszak, s ugyan csillagászati összegű igazolásokat a klub nem eszközölt, így is komoly változtatások történtek a Juventus keretében. Ami a távozókat illeti, a csapatkapitány Giorgio Chiellini szerződése lejártával új kalandokba fogott a tengeren túl, s…..
A Juventus megőrizte a Milánóban szerzett előnyt, s bebiztosította helyét az Olasz Kupa döntőjében az Inter elleni visszavágón. A zebramezesek magabiztos célfutballt bemutatva, kevés lehetőséget engedélyeztek ellenfelüknek, s a mérkőzés végül gól nélküli döntetlennel zárult. Az érzelmek nem csupán…..
A szezon kezdete óta a Juventus egyértelmű problémával küzd, mivel bár a Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala és Álvaro Morata által alkotott támadótrió papíron jól mutat, az Öreg Hölgynek nincs a padon csatáropciója, hogy tehermentesítse a trió tagjait. Ráadásul a problémát súlyosbítja, hogy Paulo…..
A Juventus egyelőre szállítja az eredményeket a 2021-es esztendőben, hét közben a csapat számos fiatal játékosnak is lehetőséget adva lépett tovább az Olasz Kupa negyeddöntőjébe. Vasárnap este már komoly rangadó következik, a címvédő az Inter otthonába látogatva próbálja folytatni győzelmi…..
A Juventus a jelek szerint egy már bizonyított, rutinos játékosban látja a megoldást a támadósor megerősítésére, a legújabb pletykák szerint a torinóiak ezért élénk figyelemmel követik az Atalantától bizonyosan távozó Papu Gómez helyzetét. Az argentin játékos utoljára december 16-án lépett pályára…..
A Juventus bejelentette, hogy Andrea Pirlo a közeli jövőben nem számíthat Aaron Ramsey szolgálataira a walesi játékos izomsérülése miatt. A középpályást 53 perc után hozta le a mester a budapesti mérkőzésen, a mai napon pedig a J|Medical munkatársai megvizsgálták a középpályást, az Öreg Hölgy pedig…..
AgliOli 2020.11.06 07:31:31
A Spezia elleni vasárnapi meccs előtt Andrea Pirlo sajtótájékoztatón elmondta, hogy a kötelező győzelem nem lepi meg, hiszen 20 éves profi pályafutása során hozzászokott a nyomáshoz, és bár Cristiano Ronaldo végre kigyógyult a koronavírus-betegségből, nem valószínű, hogy egyből a kezdőbe is…..
A Crotone elleni, csalódást keltő 1:1-es döntetlennel végződő mérkőzést követően a Torinóba látogató Hellas Verona lesz a Juventus következő ellenfele. A kezdőcsapat összeállítása során Andrea Pirlo bizonyosan nem számíthat majd a hiányzó Alex Sandróra, Giorgio Chiellinire és Matthijs de Ligtre,…..
AgliOli 2020.10.25 12:35:22
AgliOli 2020.10.25 16:16:47
@Lanzafame: bármit javult az előző idényhez képest? Én azt látom, hogy folyamatosan formán kívül van, hiába látszik rajta, hogy akar, semmi nem jön be/össze neki...
Olasz sajtóforrások szerint az Everton támadója, Moise Kean úgy döntött, hogy a Juventusnál folytatná pályafutását, annak ellenére, hogy a Borussia Dortmund is érdeklődik a játékos iránt. A 20 esztendős támadó a Juventus ifjúsági akadémiáján nevelkedett, azonban múlt nyáron 27.5 millió euro,…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint pont került az egyre elhúzódó csatárkeringő végére, mert az érintett AS Roma, Napoli és Juventus egyaránt megállapodásra jutott kiszemeltje, Edin Džeko és Arkadiusz Milik ügyében. A Juventus tárgyalásai eredményesnek bizonyultak az AS Romával, s ennek…..
AgliOli 2020.09.17 21:36:42
www.instagram.com/p/CFOTASqoLV7/?igshid=7n2h2285xdjl

Ez volt állítólag Pirlo diploma munkájában a felállás.

Dzekora nem gondoltam volna, de kell középre egy komoly fizikummal rendelkező, agresszív támadó, aki tartja a labdát, leköt 1-2 védőt, gólveszélyes és ismeri az olasz viszonyokat. Ő meg ilyen....
Az Udinese játékmestere, Rodrigo de Paul a pletykák szerint a Serie A-ban szeretne maradni, pedig vannak egyéb ajánlatai, így például a Zenit Szentpétervártól és a Leeds Unitedtől. Az elmúlt hetekben a Leeds Unitedről beszéltek az argentin középpályás kapcsán, a Calciomercato.com szerint pedig a…..
AgliOli 2020.09.13 09:36:20
Off:

youtu.be/N82Xl-g8IGM

Talán ez egy működő link a mai Novara elleni edzőmeccshez...
Luis Suárez klubváltása a Juventushoz pár napja még szinte bizonyosnak tűnt, miután a Barcelona csatárának kiadta az útját Ronald Koeman, azonban a legutóbbi pletykák szerint az uruguayi támadó valószínűleg inkább a spanyolországi maradás mellett teszi le a voksát. A Deportes Cuatro értesülései…..
AgliOli 2020.09.12 20:04:54
Gianluca Di Marzio szerint a Juventus az idő ellen küzd Luis Suárez átigazolása kapcsán, az uruguayi csatárnak a jövő héten kell olasz nyelvvizsgát kell letennie, amely elengedhetetlen az EU-s útlevél megszerzéséhez. Azonban az idő lassan elfogy, ezzel pedig tisztában van a torinói vezetőség is.…..
AgliOli 2020.09.10 12:46:56
@Pjanista: igen... hasonló kimenetel várható...
Paraticit ismerve sajnos benne van, hogy valamai kerülőúton beszerzett B megoldással fog előállni... :(
AgliOli 2020.09.10 14:48:26
@rockitbaby: Jól látod, tuti, hogy valami B vonalas lutri lesz, amiről pletyka sem volt.
Az este Cristiano Ronaldo és a Juventus friss szerzeménye, Dejan Kuluševski egymás ellen lépett pályára a Svédország-Portugália meccsen, és természetesen a svédországi mérkőzést követően egymásról kérdezték őket. Cristiano Ronaldo két gólt jegyzett, egyet szabadrúgásból, egyet pedig egy…..
A Juventus kész lecserélni centerét, mivel több olasz forrás szerint megvan a megállapodás Luis Suárezzel, Gonzalo Higuaín pedig kész követni egykori csapattársát, Blaise Matuidit az Inter Miamihoz az Egyesült Államokba. A Sky Sport Italia, a Sportitalia, a La Gazzetta dello Sport, a Corriere dello…..
Miközben az FC Barcelonától minden bizonnyal távozó Luis Suárez egyre közelebb kerül a Juventushoz, a torinóiakkal korábban hírbe hozott Edin Džeko végül az Internél köthet ki. Az olaszországi játékoskeringő tovább folytatódik, s egyelőre mindenki az első lépésre vár, amely elindíthatja a…..
A Tuttosport ma reggel számos kellemes hírrel szolgált, hiszen beszámolójuk szerint a Manchester City érdeklődött Matthijs de Ligt kapcsán, a PSG, a Manchester United és a Real Madrid Rodrigo Bentancur kapcsán, míg az Everton, a Wolverhampton és a Leicester Merih Demiral kapcsán puhatolózott. A…..
AgliOli 2020.08.29 13:31:18
@Alex8610: így van! Nem ártana, ha újra a felére csökkenne a sérülések száma. Egyelőre viszont annyi sallang játékos van, hogy át sem látom, ki maradhat a végleges keretben...
A francia sajtó értesülései szerint a Juventus hamarosan megteszi első hivatalos ajánlatát az Olympique Lyon középpályása, Houssem Aouar ügyében. A 22 esztendős tehetséget számos klub, köztük az Arsenal és a Manchester City is nyomon követi, azonban végül a Juventus lehet a legvalószínűbb befutó. A…..
Az olasz sajtó értesülései szerint megvan a Juventus következő igazolása, a torinói klub megállapodásra jutott a Schalke 04 játékosa, Weston McKennie ügyében, s a középpályás kölcsönben, opciós vételi joggal érkezik majd. A Sky Sport Italia számolt be a némileg meglepő és váratlan igazolásról, s a…..
AgliOli 2020.08.26 19:59:17
youtu.be/3LkDBBg7mPE

Brutál jó a srác!
A Juventus a tegnap megkezdte az edzéseket Andrea Pirlóval, a háttérben pedig folynak a keret megújítását célzó műveletek. A beszélgetések egyik kulcspontja Gonzalo Higuaín és Sami Khedira elengedésének a megszervezése. Gianluca di Marzio beszámolója szerint a támadósor tekintetében Arkadiusz Milik…..
Nem állt a Juventus rendelkezésére sok idő, hogy az új edzővel, Andrea Pirlóval karöltve összeállítsák a szakmai stábot, de Igor Tudor csatlakozásával immáron hivatalosan is munkára készen áll az edzői gárda. Először lássuk, hogy kik fogják segíteni a Maestro dolgát: Másodedző: Igor Tudor - Azt…..
AgliOli 2020.08.23 21:30:18