Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cascaya

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Perdóname, de ezt a bejegyzést egyszerűen nem lehet finomabban, nőiesebben kezdeni! Ha tudnátok itt mi volt az elmúlt pár hétben, a Ti véretek is csak úgy pezsegne! Na, még hogy a magyar tud mulatni...Látnátok hogy mulat a spanyol?! No egy kis ízelítő ezt nézzétek:Az elmúlt két…..
Hola guapos!Na azt hiszem most van mit pótolnom, úgyhogy írok szorgalmasan! ;-) Elég sok idő eltelt már március óta, én azóta csak gyűjtögettem az élményeimet, váltottuk valóra az álmaimat...;-)Azt sem tudom hol is kezdjem-folytassam a kis beszámolómat...No hát csapjunk a…..
Carramba!!!Ez ám az igazi spanyol virtus, bikaviadal élőben!!! 3 matador, 6 bika! Láttam már pár bikaviadalt, de azt hiszem Barcelona semmi nem volt ehhez képest, itt még a bika fülét is levágták! Hát no, sajnáltam én is kicsit őket, de mindig mondom, EZ MŰVÉSZET ezt nézzétek…..
Hola,sziasztok!Azt hittem már eléggé belekóstoltam a spanyol életbe, de rá kellett jönnöm hogy igencsak tévedtem...mire megjöttek a CSAJOK,hát kezdődjék a pörgés! ;-)Valencia: paella,Fallas, Benidorm:tengerpart, bikaviadal!!! (OLÉ!!!!!!) Alicante:Santa Barbara, barrio...kell ennél…..
Sziasztok!A nagy sikerre való tekintettel folytatom az élménybeszámolómat! :-)Hát hol is kezdjem...Szappanopera élőben? IGEN! Részese lehettem 4 napig egy kolumbiai család életének! MONDOM! KOLUMBIAI! Én is alig hiszem el! :-) Röpke 8 óra utazás, 800 km, keresztülszeltük egész…..
Sziasztok!Azt hiszem épp itt az ideje egy kis élménybeszámolóra! :-) 3 hete élem a spanyolok kissé pörgős, közben mindenre ráérős életet! Hát ugye manyana, manyana...Van egy kolumbiai lakótársam /nyugi nem drogcsempész, baszkföldön élnek a szülei, ja hogy baszk szélsőseges?…..
Hesze Alicantéban Képek 2008.02.21 22:42:00
Na most már vannak képek, úgyhogy néhányat közre is adok rövid kommentárokkal.Igy indult. A genfi fantasztikus éjszaka egyik pillanataA genfi repülőtér leginkább falanszterre emlékeztetettAz Explanada, a tengerparti sétány elég hangulatosAz első órábanA kampusz így néz ki;…..