Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mentőöv Állatvédő Egyesület

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
40 fokos hőség, ragyogó napsütés. Ülhettünk volna akár egy medencében is hűsölésképpen, limonádét szürcsölgetve, de mivel már a szombat reggelünk bejelentések hadával kezdődött, így erről ismét lemondtunk. :( Az első picike jövevényünk Bonbon, egy 5-6 hetes körüli kicsilány. Ki is posztoltuk az…..
Rengeteg kutya megfordult már nálunk, mindegyiküknek van saját története, saját egyénisége. Mindegyiket imádjuk, és sajátunkként szeretjük addig, amíg el nem jön értük a GAZDI! De mégis mindig van köztük olyan, aki más, mint a többiek. Nekem Gesztenye (vagy ahogy magunk között hívjuk, Hurka-bár…..
Új év, új remények... Ismét kezdődik a "kampány időszak", ami azt jelenti, a civil szervezetek próbálják az elkövetkező egy évi működésükhöz "összekalapozni" az adó 1%-ot. Ez jelenti a jövőt, ez a bevételi forrás adja a civilek munkájának alapját. Nekünk ez a második évünk. Egyszer gyűjthettük…..
Sokan félnek ettől a nemes feladattól, vagy csak egyszerűen nem gondolnak bele, hogy ezzel életet lehet menteni, szó szerint. Hogy miért? Minden egyes alkalommal, amikor bejelentést kapunk, az első és egyben legfontosabb kérdés, ami felmerül bennünk, az a "Hova tesszük?". Ez sokkal…..
Mennyiszer halljuk, olvassuk annak a bizonyos közösségi oldalnak a megosztásainál lévő kommentekben, hogy ilyenkor hol vannak a szervezetek? Minek vannak,ha nem segítenek? Miért csak a pénzt kéregetik,mikor ha segítség kell,nem jönnek? Leírom a saját szemünkkel,mi hogyan látjuk…..
  Sokan sejtik, de gyakorlatilag senki sem tudja,milyen egy állatvédő élete...Tele nevetéssel, gyakran könnyekkel, állandóan kemény munkával.. Íme mindez, képekben, röviden.... A legelső pillanat a legtöbbször kemény... ..megható...   Nem tudjuk, mi lesz a…..
Bejelentés alapján érkeztünk szeptemberben Endrefalvára egy kutyacsaládhoz. A mami teljesen elfekvő állapotban, a picik kihűlve. Azonnal állatorvoshoz rohantunk velük,ahol szembesültünk a szomorú valósággal: Néra mama súlyosan alultáplált, a testéből mindenhonnan légylárvák…..