Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peace § Love

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat gondolkozom azon, hogy miért nem borult még rá az asztal a kormányra, miután az elmúlt években minden hétre jutott számunkra egy olyan "mutyi", ami önmagában gusztustalan. Mégsem halmozódott és gyülemlett fel szinte semmi, hanem érzéketlenné, vállvonogatóvá tette az embereket. Nagyjából…..
A Migration Aid alulról szerveződött meghatározó tényezővé a menekültválságban. És a mai napig tulajdonképpen egy Facebook-csoport. Cikkünk az októberi Forbesban, aminek lapárbevételéből 10 százalékot menekülteket támogató civil szervezeteknek ajánlunk fel. A harmincas fiú…..
Peace § Love 2015.10.02 23:55:19
@N. Barbie: Ha lett volna személyes tapasztalata akkor pontosan tudná honnan kerültek oda az adományok. Én pl. vettem 2 karton 1.5 literes vizet és 30 db kiflit és zsemlét. Az egész került úgy emlékszem nem egészen 1.150- Ft-ba. Ha megszorozza a segítők és a jószívű emberek számával napi szinten csak a víz és a kifli számát akkor könnyen ki tudja számolni hány menekültnek jutott belőle. Továbbá akkor szerintem arról sem tud, hogy a Keletiben például egyre több külföldi segítő csoport vert tábort. A fél világ a Keletiben képviselte magát. Ausztria, Németország, Svájc, Macedónia, Szaud-Arábia, Tunézia... ezekről biztosan tudok mert velük találkoztam is. Nav és ilyen történetek... inkább hagyjuk... Mert ők sem tudják azt, hogy ” A legszebb ajándék az, ha adsz valamit és nem vársz érte cserébe semmit ….”