Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolika1212

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új év sincsen Kevin nélkül. Balázsék úgy érezték, nem akarják kiszolgáltatni magukat a csatornák kényének-kedvének, és akkor akarják megnézni a betörőket rommá amortizáló Macaulay Culkint, amikor csak eszükbe jut, így aztán egy dvd-gyűjtemény beszerzésével futottak…..
Alex visszatér, és rögtön egy legendás hely burgerét kóstolta. Fogadjátok nagy szeretettel! (-a szerk.)  Rosensteinéket a szakmámból adódóan már régóta ismerem. Ahogy alkalmam van rá, ellátogatok hozzájuk egy vacsorára, de a Gourmet-fesztiválon kötelező végigkóstolnom minden Ételüket...
Újabb nézőcsalogató döntés az MLSZ részéről. Az április 6-án (szerdán) megrendezésre kerülő Újpest – Budapest Honvéd bajnokit 15:45-kor fogják elkezdeni. Mondhatnám, hogy inkább tették volna az MTK-Békéscsabát 15:45-re, és az Újpest-Honvédot 19:00-ra, mert előbbin se így, se úgy nem lesznek 200-nál…..
Aki fogyózik vagy akár csak egyszer is életmódváltáson törte a fejét az elmúlt 5 évben, az már biztosan belefutott a LifeTiltbe, ahol a módszer kidolgozója egy amerikai kiképző-őrmestert megszégyenítő stílusban osztja az észt, és szidja a nem igazán kidolgozott testű nőket, biztosnak, egyben…..
Volt már hasonló témájú - ráadásul hepiendes - poszt a Homáron, amiből kiderült, hogy mivel a UPC nem un. egyetemes szolgáltató, mint a gáz- vagy a villanyszolgáltatók, nem köteles beruházni és hálózatot építeni sehol. Ugyanebből a posztból azt is tudjuk, hogy ilyekor általában felajánlják a…..
Idén 10 éves a blog, ezt tudjátok, és mi most azon merengtünk el, hogy amik akkor voltak 10 évesek, azok ma már 20 évesek. Bizony. A merengést követően nyomban meg is szavaztuk a 20 legjobbat 1995-ből, minekutána arra kellett rájönnünk, hogy ez az egyik legszínesebb esztendő volt, amit fel tudunk…..
Zolika1212 2015.10.25 11:48:47
A vevő a hibás, ha egy cipő nemhogy egy nyarat (pedig az is milyen már, egynyári, mint a petúnia), de pár hetet sem bír ki, mert nem befűzve hordja a gazdája. Vajon a szakvélemény kiállítója ezt tényleg tök komolyan gondolja???  Januárban rendeltem a Garage Store-ból három…..
aeon flux trailer: creed (2015) 2015.07.01 07:25:00
A jobbára csak Rocky-spinoffként ismert Creedben Sylvester Stallone újra visszatér legendás karakteréhez, készen arra, hogy átadja tudását régi nagy ellenfele, Apollo Creed fiának (Michael B.Jordan). A novemberben érkező filmet Ryan Coogler (Fruitvale Station) rendezi,ez pedig az első trailer:..
Vagyunk páran, akik a Terminator első és második részét afféle szent alapvetésekként tiszteljük, nem kell ehhez a franchise ortodox hívőjének lenni. Az ítélet napját követő A gépek lázadása és a Megváltás csupán a kezdő kinyilatkoztatások profán másolataként…..
Zolika1212 2015.06.09 17:41:16
@Jester.: Szerintem nincs "rászorulva" ilyenekre. Bár a fene tudja, úgy rémlik a Megváltás előtt csendben volt. Megpróbálom elhinni, hogy tényleg jobb lesz a film mint a legutóbbi két rész.
A poszterdömping után az ígéretekhez hűen a Jurassic World nemzetközi előzetesének utolsó változata borzolja a kedélyeket a film bemutatójáig, habár ahogy végignézünk az elmúlt időszakon, ide a rozsdás bökőt, hogy a többi idei blockbusterhez hasonlóan ehhez is jönnek majd…..
Kezdődjék hát ismét a csodálatos magyar bajnokság. E cikk írójának már végtelenül elege van az egészből, az MLSZ feneketlen butaságából amely a klubvezetőkkel karöltve mindent megtesz, hogy minél kevesebb néző legyen. Elképesztő az az ellentmondás ami az egész rendszerben…..
Nem elég akarni, de tenni, tenni kell! Méghozzá elég sokat. És az sem biztos, hogy elég ahhoz, hogy az ember megszabaduljon a T-előfizetésétől. Laci, tied az első hely! Kedves Homár! Érdeklődéssel olvastam az alábbi történetet és kénytelen vagyok reklamálni. Vajon mennyi…..
Alig négy hét múlva, 2015. január 15-én ismét kezdetét veszi a háború az idegenek és az emberek között: visszatér a mozikba az Aliens - A bolygó neve: Halál. Rendezői változatban, eredeti nyelven, magyar felirattal. A Corvin mozi mától már árulja is a jegyeket az első…..
Öregember jó gépember! UPDATE: Az osztrák tölgy a Facebook-oldalán válaszol a kérdésekre. UPDATE2: Befutott egy, khm, formás teaser plakát is az elolvasom utánra, amin Clarke művésznő – a rossz nyelvek szerint egyetlen igazán – előnyös oldalát domborítja. ..
A Jurassic World előzetesében megpedzegetett, magas intelligenciával rendelkező, laborban készült D-Rex, amely T-Rex, velociraptor, kígyó és izé... tintahal gének keresztezéséből készült, koncepciós rajzok alapján így fog festeni. Tudom, hogy benneteket is elöntött a szeretet…..
Zolika1212 2014.11.27 14:51:22
A tegnapiakhoz újabb képek érkeztek az EW jóvoltából - köztük, mind láthatjátok, végre Arnie-val is. A kérdés csak az: jobb lett a helyzet? ..
Sajnos egyelőre László nem válaszolt, így nem tudjuk, hogy azóta kivizsgálták-e a pizzakiszállítás meglehetősen fura módját a Pizza Karavánnál, de talán majd ők elmesélik nekünk, mi történt az elmúlt 12 napban.  Kedves Tékozló Homár! Egy mai panaszlevelemet szeretném…..
P. elment a budafoki Borkatakomba magyaros estjére, majd érezhető malíciával beszámolt élményeiről (gondolom az árral együtt izmosodó elvárásokkal összefüggésben).  Írása egy ponton a vendéglátóegység kritikájából összmagyar nemzetostorozásba csap át,…..
Na, vajon volt eddig összesen(!) annyi néző a Debrecen és a Felcsút hazai meccsein, amiből kijönne a telt ház? A válasz nyilván sejthető, de az arányok még így is döbbenetesek. "Nincsenek sokan, de legalább látszik a minta" A Loki négy, a Felcsút három mérkőzést játszott…..
Zolika1212 2014.09.22 19:42:50
Eközben Miskolcon....a "Szervezett szurkolás Diósgyőr "oldalról
"Még csak néhány nap telt el azóta, hogy az eddigieknél is hivatalosabbá vált: új stadion épül Miskolcon, mégsem hallani mást, csak országos szintű felháborodást. Akkor elemezzük ki ezt is...

Ahogyan az Európa Liga szereplés margójára írt észrevételt rengetegen megosztottátok, kérjük, ezt is legyetek szívesek ily módon népszerűsíteni!

Nos. Abba nem is szeretnék hosszabban bele menni, hogy milyen jogon állapítják meg az ország más szegleteiben élők, hogy nekünk, miskolciaknak mi a jó. Mi jogon döntenek arról, hogy mi szeretjük -e a csapatunk, vagy sem?! Elképzelésük sincs arról, mi az a fanatizmus, szenvedély és lokálpatriotizmus. Ezek nélkül természetes, hogy nehezen tudnak a vérmérsékletünkkel azonosulni, vagy egyáltalán felfogni azt.

De! Mi ezt a stadiont nem ajándékba kapjuk!!! Ez nekünk jár. És nem azért a sokak által elismert megállapításért, hogyha van város, amelynek szurkolói megérdemlik a komfortos körülményeket, akkor az Miskolc. Hanem azért, mert csupán július hónapban (Európa Liga) kb. 30 milliós bevételt generáltunk, mi szurkolók az államnak az ÁFA-tól kezdve a jövedelmi termékeken át egészen az üzemanyag árába épített adónemeken keresztül. Egy darab hónap alatt teljesítettük a stadion (és utánpótlás komplexum) költségének kb. 0,5 %-át! Ugyanis a szurkoló utazik ám idegenbe is. Bármilyen meglepő az országos fanyalgóknak, a diósgyőriek elég nagy számban jelennek meg az idegenbeli meccseiken is, ami fogyasztással jár. A kupadöntő például 9000 (!!!) diósgyőri (és ugyan ennyi újpesti) szurkolót mozgatott meg, lehet számolgatni ez mekkora bevétel mind az államnak, mind azoknak, akiknek mondjuk a kocsmájában ivott meg 40 sört néhány szurkoló. Furcsa, nem igaz? Belőlünk, szurkolókból (és most értem ezalatt a ferencvárosiakat, debrecenieket, szombathelyieket stb. is) él meg, mégis szapulja őket. "Minek stadion az FTCnek? Minek stadion Miskolcra is?" stbstb... És persze ezekkel párhuzamosan megjelennek azok a divatos, a foci egészét szidalmazó hozzászólások, melyek egyben hangzatosan emelnek magasba más sportágakat. Rendben, barátom! Adott a lehetőség, menj ki a kedvenc kajakosod versenyére, akár szponzorálhatod is, vagy belépőt fizethetsz. Ja, hogy nem mész...

Tehát nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk: röpke néhány szezon alatt rászolgált ez a város az új stadionra. Ahhoz képest, hogy a jelenlegi pálya legalább 20-25 évvel van lemaradva attól az európai elittől, ahová az MLSZ kíván igyekezni. Ne legyenek illúzióink: az értelmetlen stadionépítést (MTK) jogosan ítéli el mindenki. De ott, ahol hétről hétre 5-8 ezer szurkoló tölti meg a lelátókat, ugyan legyen már indokolt egy kulturált, színvonalas stadion. Olyat, ahol olyan szektorok vannak, amik nincsenek évek óta statikailag használhatatlannak (értsd: életveszélyesnek) minősítve! De a legszomorúbb az egészben, hogy ismerve a magyar nép őrült pesszimizmusát, negatív életszemléletét, rengeteg médium közölte le úgy a hírt, hogy azzal olyan emberek zsebében nyissa a bicskát, akiknek abszolút nem oszt, nem szoroz a miskolci beruházás (lásd hvg "Van egy jó hírünk..." kezdetű, velejéig ironikus írását a DVTK- stadionról)
Pótoltuk az elmaradást, minden táblázat és összesítés frissítve. Hajtás után minden jó, piros alma mogyoró! Pécs - PaksMeglepetésre győzött a Pécs Debrecenben, a paksiak "stadionja" alkalmatlan volt a játékra.Tippünk: 1-1Betta: 3-0Nyíregyháza - ETONem parádézik egyik…..
Jó sok nulla-nulla volt az előző fordulóban de tippelőink állták a sarat. A fordulót yidvags nyerte, gratulálunk! Hajtás után minden jó, tartsanak velünk! Haladás - PaksA mindenki által példaképnek tekintett, fiatal magyar tehetségekre és irdatlan TAO pénzekre építő…..
Újra jön a hétvége, újra jönnek a remek magyar bajnoki meccsek! Még nem érte el a célját az MLSZ és vannak olyan őrültek akik órákat állnak sorba regisztrálni majd utána jegyekért, és ezért még nem nulla néző van meccsenkét, de az irány nagyon jó! Érthetetlennek tartjuk,…..
Nohát robogunk is tovább a csudálatos nb1 tippeldével! Az utolsó forduló a fantasztikusan parádésan soha el nem felejthető Fradi-Cselszki meccs miatt csonka. Azért gratulálunk bengeduz90-nek, ő szerezte a legtöbb pontot 7 meccs után. Természetesen amint lejátszák az elmaradt meccset…..
Robog az nb1, ki tudja hol áll meg? Augusztusban. Csapataink ismét megmérettetek és ismét kevésnek találtattak a nagy nemzetközi porondon - vagyis inkább mondjuk azt a környező országok hasonszőrű csapataival szemben. Sebaj, hát kit érdekel? Lényeg az nb1! A Videoton ismét…..