Regisztráció Blogot indítok
Adatok
susubolondság

5 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog új év - szuper új ötletek! Íme az idei év első IKEA tuningja Katától:                             Az EDLAND eredeti funkciója - szekrény "Régóta tetszett már az EDLAND sorozat, amelynek az egyik…..
susubolondság 2011.04.14 17:56:17
Amikor először kiírtam, hogy meggyes-medvehagymás fasírtot sütök, mindenki kíváncsi lett. Persze volt, aki csak óvatosan - tyű, biztosan fura lehet - és volt aki egészen intenzíven - ide és ide küldheted! Nem tudom, a látvány visszaadja-e a lényeget, és előre elnézést…..
Be kell vallanom, tegnap elkapott a vásárlási láz. A Gyerek hegyekben hozza a jó jegyeket, rendesen viselkedik, még takarít is önszántából a lakásban. Nem volt mit tenni, nincs több ellenérv, miért is ne mehetnénk "soppingolni".De ez a tevékenység igen közel visz minket…..
 És közben ordít a riasztó.Nem, ez nem egy vicc kezdete, hanem ez a látvány fogadott, amint kijöttem a metróból. Éppen rohantam a moziba, mert szokás szerint késésben voltam, valahogy nem tudtam nem kérdőn bámulni rá.Viszont végre nem unatkoztam, néha kacarásztam is,…..
Este van, ki ki nyugalomba'. De éhes a gyerek, jön jógáról, és nincs otthon semmi, csak megmaradt cukkini, amit elfelejtettem megfőzni a hétvégén és egy csomag medvehagyma. Mi legyen?Hát ez.Ami kell hozzá: 2 db cukkini, egy marék medvehagyma, fél szár póréhagyma, só,…..
Akkor most vendéglátós leszel, mint anyád? - kérdezte édesapám, amikor elmondtam, mivel szeretnék inkább foglalkozni. Mit mondhattam mást, igen. Imádok vendégeket látni, főleg, amikor esznek. :)Az egész úgy jött, hogy mindig én főzök, ha baráti összejövetel van vagy…..
Pár fiatal srác álmaiból nőtte ki magát és öltött testet úgy tíz éve a West-Balkán. Folyton költözve, mindig egy lépcsőfokkal feljebb lépve, szívvel-lélekkel teremtve meg egy kultúrmissziót, egy szigetet a városban, a WB lassan, kulturális fellegvárrá nőtte ki magát.…..
susubolondság 2011.01.27 13:03:16
@Zagson: köszönet, jobban én sem tudtam volna megfogalmazni.
Az RTL Klub ma este indítja útjára a Mentalista című krimisorozatának második évadát, tudják, ez az a sorozat, amiben egy sármos csávó abból él, hogy minden kis apróságot észrevesz, és ezekből egész érdekes elméleteket tákol össze egy-egy bűncselekmény kapcsán. Azt…..
Live in Dubai Az élet titka 2008.03.27 15:32:51
Megfejtettem, beavattak, rádöbbentem, tudom!!! Ma délután 6 óra 12 perckor rájöttem az Élet Titkára: nincs olyan probléma a világon, amit az AC/DC High Voltage című lemeze meg ne oldana. Egészen különleges, kifordult, elferdült, lebénult, kétséégbeejtő helyzetben, azoknak,…..