Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolompár Rambo

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról, hogy eltaláld a kimenetelt. (Walter Sobchek)..
Ahol lehetne meglepi, simán jön, aminek meg simán kéne jönni, az elmegy ! (vécés jóska)..
Kolompár Rambo 2016.07.25 13:19:10
@SAS admirális: Szevasz! Te az a típus vagy aki békemenetre járkál a hajpántos Fidióta, nyugger öregasszonyokkal?:-)
Szeretek mazsolázni a kínálatban és ha valamit jónak látok akkor megrakom. Hibás odszot keresek, a tömeget nem követem. (SAS admirális)..
Egy jó tanács minden fogadónak: Játszatok a komfort zónátokon belül és rengeteg stressztől kímélitek meg magatokat! (Tippguru)..
Kolompár Rambo 2016.07.15 15:58:32
@AirTiger: Igazad lehet! Ez elment...Most mehetek közmunkára, vagy megint lopjak egy kis rezet a tezsvírekkel?:-)
ras2 Brexit után Hunxit? 2016.06.24 12:02:06
Az angolok (többsége) épp olyan ostoba nacionalisták, mint a magyarok (többsége). Ez volt az első gondolatom ma reggel, amikor meghallottam a brit népszavazás eredményét. Meg hogy a népszavazást egy választási kampányígérettel elindító David Cameron épp oly felelőtlen demagóg, mint Orbán. Nincs…..
Kolompár Rambo 2016.06.25 06:53:29
@Ezmiértkell: Lépjél. Mi maradnánk Te korlátolt barom.
A határátkelés egy különleges válfaja az óceánjárós munka, hiszen az ember ilyenkor nem egyetlen országban él, hanem folyamatos mozgásban van, ráadásul összezárva több ezer emberrel. A munkakörülményeket pedig nyilván meg lehet szokni, de azért elég húzós egy nap. Ez derül…..
Most lenne szükség leginkább egy keresztény hitet védő, határozott egyházfőre, amikor Hágár unokái leplezetlen hódító szándékkal ugranak neki Európa keresztény népeinek. Kőszikla kellene ezekben a nehéz időkben, nem egy celebeskedő öregember. Erdő Péter szelídszavú…..
"Ma még senki nem meri kimondani, hogy a bevándorlás nem kulturális és civilizációs, hanem etnikai probléma. Ugyanis különböző nyelvű népek, az európaiaktól eltérő bőrszínű emberek érkeznek milliószámra Európába. Nagyon fontos, hogy nemcsak a kultúrájuk más, hanem az…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Az igazi szerencsejátékosok csak két esetben nem tudják abbahagyni a játékot; ha nyerésben vannak, vagy ha vesztésre állnak! " (JerryLee)..
Kolompár Rambo 2015.07.14 09:18:40
@Bogyinger: Akkor Neked fogalmad nincs arról, hogy milyen egy igazi szerencsejátékos:-)
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést !" (Dabii)..
Kolompár Rambo 2015.07.12 22:38:34
Az Isten pénzét is önfényezésre költené a Fidesz-KDNP: újabb, szeptemberig tartó propaganda-offenzívába kezdenek Orbánék. Ezúttal 600 millióból fogják bemutatni az elmúlt 5 év „eredményeit”, azaz megmondani nekünk, hogy milyen jól élünk. (Mert nyilván a Fidesz nélkül…..
Kolompár Rambo 2015.07.12 11:54:15
@Hajdú Peter: Petikém Te pont olyan sötét vagy,mint az akinek a nevèt viseled:-) Tudod,első számú celebidiótája.
Javasolnám,hogy gazdasági kérdésekbe(ÁFA és társai )ne nagyon ártsd bele magad,mert kb annyi közöd van hozzá mint bicikli keréknek a párolt káposztához:-) Süllyedj el a celeblétben és elégítsd ki rendesen a feleséged,mert látszik,hog szenved az a szegény asszony. Egyébként ha jól emlékszem a nevedet viselő elég jó kapcsolatokat ápolt Meggyesi elvtárssal is:-) Meg mindenkivel aki épp hatalmon van. Igazi egy nagy jellem:-)
Kolompár Rambo 2015.07.12 12:00:37
@Blogger Géza: Ugye Gézám a tények Téged sosem zavarnak össze?:-) Azt kell kélviselned amit a székházban mondanak ugye?:-) A gazdasági válság a Lehmann csőddel kezdődött még 2008-ban Fletóék alatt. Amire Te próbálsz utalni az görögök szerencsétlenkedése,de azt nem nevezném eurózónás válságnak. Egyébként jófej vagy ,hogy 2013-al Te azt lezárod,mert ha figyelsz akkor látod ,hogy még mindig tart a huzavona:-)
Most pedig vegyél a Tescóban egy kis piát,hogy lenyugodjál. Ja,hogy nincs nyitva?:)
Kolompár Rambo 2015.07.12 12:05:35
@A megvalósult amerikai ólom..: Tudod mit szarosom.
1.Inkább ne iskolatej program legyen,hanem ne legyenek forráshiány miatti iskola bezárások.
2.A lengyel,szlovák kivándorlásért nem a Bonsai Messiás a hibás,de a magyarért
már Ő a felelős:-)
3. Nem tudom,hogy tudod-e mit jelent a GDP arányos államadósság,de a csökkenésének egyetlen oka a MANYUP lenyúlása és nem a vezetőink hozzáértése az bizonyos:-)
A szerencseszázalék és a megérzés nagyobb arányban van bármilyen statnál tény és való (desike)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Ami nincs ott,az lehet,hogy nincs is ! " (HANNIBAL179)..
Kolompár Rambo 2015.07.02 11:47:41
@Panthera 1: Jó ez a szeló, de Fognini azért necces. Tudjuk , hogy szeret igen furcsa eredményeket produkálni:-)
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "A gondolkodás nem csak a bukik fegyvere!" (tibák)..
Kolompár Rambo 2015.06.30 15:49:32
@Gera Zoltán: Miért? Most írjam, hogy Dr.Balogh Benjámin? Vagy mi lenne Neked a megfelelő?:-)
Kolompár Rambo 2015.06.30 17:52:25
@Egy Gól: Tavaly a Garros után bukott vagy 100 milliót egy rigai kaszinóban.
Igaz gyorsan vissza is nyerte egy-két első körös 5-6 szoros odds-al:-) Nagy zsivány ez az Örneszt. Azóta nem talál magára, meccset is alig nyert:-)
Biztos ismerik a régi viccet, amikor az egyszeri ember kölcsönért megy Kohnhoz, zálogba fölajánlja a tévéjét, és úgy jön el tőle, hogy se tévéje, se pénze. És az implicit tanulság persze, hogy Kohn a hibás. Az ő zsugorisága. És véletlenül se az, aki kölcsönért…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Minden nap hoz valami újat! " (Sziszka77)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!" (Walt Disney)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Felelősek vagyunk tetteinkért, bármennyire is nehezünkre esik ezt bevallanunk." (HANNIBAL179)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Azért, mert meglátunk egy ajtót, még nem biztos, hogy be kell mennünk rajta"(Jólesz György)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A sportfogadás arra a felismerésre épül,hogy nincs benne tökéletes, vagyis előre 100 %-os pontossággal meghatározható kimenetel. Minden - az adott esemény előtt alkotott elemzés csupán fikció. Az, hogy jó-e az…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Ésszel, ne hévvel ! " (tuti1x2)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A sportfogadásban a jó és a rossz kézen fogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..." (Angelina87)..
Kolompár Rambo 2015.06.23 21:13:25
@Maceo◥◤: Szerintem a brazilok is simán verik a sárgákat. Az olasz-szerbbe nem vagyok biztos azért.
Kolompár Rambo 2015.06.23 21:15:47
@Egy Gól: Már fenn vannak az oddsok: 1.74 H a magyarokra 2.35 a horvátokra és 6.7 a dönci.
Kísérleti csodaszert, „kvázi-biológiai” módszert fejlesztettek ki orosz tudósok az orosz forradalom 145 éve született vezére testének tartósítására. Lenin balzsamozott testének fenntartása a moszkvai Center for Scientific Research and Teaching Methods in Biochemical…..
Ugyan nem tartottam a pénzemet a Quaestorban, ezáltal legalább most az egyszer, kivételesen nem vágtak át úgy, mint az átlagosnál bűzösebb ürüléket a palánkon, nem ezért van, hogy egymás után két posztban hajlandó vagyok minden idők Fidesz-kormányzásainak legmellbevágóbb…..
Kolompár Rambo 2015.03.29 08:50:25
@Tudományos Iibsizmus: Bocsi, de nincs kedved nyilvánosan elégetni magad? :) Hozok benzint!