Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaposújlaki CSALÁDI KÖR Egyesület

223 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1994-ben nyilvánította az ENSZ május 15-ét A család nemzetközi napjává. E felhíváshoz csatlakozott hazánk is, mivel a kezdeményezés a figyelmet a családra, a társadalom legfontosabb "intézményére" irányítja. Egyesületünk megalakulásának célja is a „CSALÁD” értékeinek megőrzése és ápolása. E célok…..
Hangolódjunk együtt az ünnepre! ..
Békés, boldog, áldott ünnepet és jó egészséget kívánunk!Bízzunk benne, hogy mielőbb találkozhatunk majd programjainkon!Addig is vigyázzatok magatokra, családotokra!  ..
Az idei karácsony bizony más lesz mint az eddigiek.Nem ünnepelhetünk együtt közösen... Ünnepváró programjaink sajnos a vírushelyzet miatt elmaradnak, de Kaposújlak temploma előtt felállítottunk és feldíszítettünk egy fenyőfát, hogy az előző évek ünnepváró hangulatát kicsit…..
A járványügyi helyzet miatt A PROGRAM ELMARAD! KIRÁNDULJATOK VELÜNK! Egyesületünk 2020. szeptember 26. szombaton kirándulást szervez Bőszénfára és a Tókaji Parkerdőbe.Részletes infó a plakáton!  ..
Egyesületünk egész napos kirándulást szervez Kis-Balaton környékére. Kirándulás időpontja: 2020. augusztus 8. szombat A nap programja: Kápolnapusztai bivalyrezervátum megtekintése Séta a Kányavári-szigeten Balatoni fürdőzés. Utazás: autóbusszal, melynek költségét egyesületünk biztosítja.…..
Szeretitek a levendulát? Tartsatok velünk! 2020. június 13-án szombaton Somogyhatvanba a Tandurinda Levendulásba kirándulunk!Csodaszép, inspiráló környezet, családias hangulat - napfény, szabadság, harmónia, finom levendulaillat és saját kezűleg fonható gyönyörű levendulakoszorúk... Lehet horgászni,…..
FIGYELEM!A kialakult világjárványra, valamint a március 21-re várható kedvezőtlen időjárási viszonyokra tekintettelA PROGRAM ELMARAD!Köszönjük megértéseteket! A Kaposújlaki CSALÁDI KÖR Egyesület medvehagyma szedéssel egybekötött tavaszi kirándulást szervez Szarkavárra, melyre szeretettel hívjuk a…..
  Tisztelt  Adózók!Kedves leendő és régi Tagjaink, Támogatóink, Barátaink! E személyes hangvételű megkereséssel kérünk Benneteket, hogy a 2019. évi adó 1%-ával támogassátok az idei évben Egyesületünk tevékenységét!  Civil szervezetünk 2014. évi megalakulása óta folyamatosan törekszik arra, hogy…..
Kaposújlaki CSALÁDI KÖR  Egyesület 2020. február 28-án, pénteken 18.30 órakor tartja évi rendes közgyűlését, melyre szeretettel várja tagjait és pártoló tagjait. Helyszín: Dr. Kanyar József Művelődési Ház (Kaposújlak, Kossuth Lajos u. 55.) kisterme. Napirend: 1, Jegyzőkönyvvezető és a hitelesítők…..
Nagyszerűen sikerült egyesületünk ez évi első rendezvénye!Ínycsiklandó illatok, kemencében frissen sült kenyérlángos, finom tea, remek forralt bor és jóízű beszélgetések... Kell ennél több? Hálás köszönet minden segítőnek, különösen Nagyné Pallos Renátának a giga mennyiségű, hihetetlenül finom…..
Kedves Egyesületi Tagjaink és Kaposújlakiak! Szeretettel hívunk és várunk Benneteket 2020. január 4-én, szombaton 14-16 óra között az Európa Parkban tartandó ÚJÉVKÖSZÖNTŐ összejövetelünkre! A hideg ellen finom forró teával és forralt borral védekezünk! ==> Saját bögrédet ne felejtsd…..
 A Kaposújlaki CSALÁDI KÖR Egyesület 2020. évre TERVEZETT programjai FIGYELEM! A programok és az időpont változtatás jogát fenntartjuk! A programokról részletes infó az alábbi linkekre kattintva olvasható!    Január 4. szombat 14 óra - Európa Park>>> KÖSZÖNTSÜK EGYÜTT AZ ÚJ…..
BÉKÉS, BOLDOG, SZERETETTEL TELI ÜNNEPET KÍVÁNUNK!..
 A Kaposújlaki Családi Kör Egyesület fő célkitűzése, hogy a falu lakóiból összetartó családias közösséget kovácsoljon. Ehhez jó kiinduló pontnak gondoltuk a 2019. évi program összeállításakor a bonbonkészítés megismerését. E programunk ötlete az öt éven keresztül megszervezett Kaposújlaki…..
Kaposújlaki programot ajánlunk!..
Kaposújlaki programot ajánlunk!..
Kaposújlaki programot ajánlunk!..
  >>> Az esemény Facebook oldala itt!    * * * Kedves Érdeklődő! Szeretnél többet tudni rendezvényeinkről?Szeretnél elsők között részletes infót kapni programjainkról? Kérd a CSALÁDI KÖR-LEVELET! >>> Az űrlapot jobb oldalt az oldalsávban találod!..
Kaposújlaki programot ajánlunk!..
Kaposújlaki programot ajánlunk!..
Kaposújlaki programot ajánlunk!..
A CSALÁDI KÖR Egyesület hagyományos őszi kirándulása idén Kaszóra vezetett, ahol még éppen sikerült elcsípnünk a méltán híres kaszói szarvasbőgést, amely minden évben augusztus végétől szeptember közepéig tart. Idegenvezetőnkkel egy rövid kisvonatozással kora este érkeztünk meg az erdő szélére,…..
Egyesületünk szeretettel hív minden érdeklődőt 2019. szeptember 21-én, szombaton a Kaszó Zrt által szervezett szarvasbőgés hallgatással egybekötött kisvasutazásra. A kisvasutazásról visszaérkezve lehetőség van megkóstolni a Főherceg fogadó ízletes vadételeit.  Részletes infó a…..