Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the.man

0 bejegyzést írt és 440 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt óra Bankszámla 2014.11.17 00:13:31
Az egyik legelső dolog a mobilszám beszerzése mellett, hogy legyen egy angol bankszámla, amire utalhatják a fizetést. Természetesen személyesen, először a Halifax, majd a Lloyds bankokban próbálkoztam, de mindkét helyről elhajtottak azzal, hogy a legegyszerűbb Cash Accountot csak…..
Az alsóőrsi gyermeküdülő eredetileg úttörőtáborként épült, ahol a Dunai Vasmű dolgozók gyermekei kedvezményesen nyaralhattak. A rendszerváltás után a tábor Gyermek-és Ifjúsági Üdülő néven üzemelt tovább egészen a bezárásáig, 2003 nyaráig...
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
the.man 2015.02.25 22:11:46
@M_R: pedig a narancshoz nagyon értenek
Rövid hogyvolt után a bula azt sírja, hogy ha nem kell amit kínál, várjuk meg kint, nem fogjuk, az ajánlat csak akkor csábító, ha mindezt a gulágon belülről énekli. Gólem egy lila pólóban, csíkos sortban tolja valami tisztáson a dzsungelben, ha nem vigyáz, még valami bolíviai…..
the.man 2015.02.25 19:56:21
@raspberrypie: esetleg, hogyne legyenek zaklatva müsorután úgy is automatikusan mindenki elfelejti őket
the.man 2015.02.25 20:31:12
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ugye ezzel nem azt mondod, hogy ez már le van futva most ver a víz
Két vesszőparipám, a fogyasztóvédelem és az állatartás találkozott nemrég egy konzerv vásárlás alkalmával, amikor ismét bebizonyosodott, hogy érdemes rászánni az időt az összetétel elolvasására az termékek hátoldalán. "Negyven százalék friss hússal" - olvasható az…..
the.man 2015.02.25 19:57:30
@Jules Verne: Ja hogy is képzeli, hogy nme szül négy gyereket meg három kereket. Kifogja így fizetni a nyugdíjakat majd... senki.
Valószínűleg sok álláskereső találkozott már – finoman szólva – be nem tartott ígéretekkel, akár a kiválasztás, akár később, a munkája során. Az álláskeresőket mindig arra biztatom, hogy kérdezzenek, nyerjenek megerősítést minden kétségükre, akarjanak konkrét…..
Pontos magyar elnevezés híján körülbelül így lehetne legjobban lefordítani azt a felvonórendszert, amelyet az alpesi sízés hajnalán találtak fel és amely azóta már csak technika-történelem. Főleg Svájcban népszerű - de Olaszországban, sőt Észak-Amerikában is előforduló - közlekedési eszköz ötlete…..
the.man 2015.02.25 17:54:42
Filmbook Amerikai mesterlövész 2015.02.25 06:00:00
Ahogy mondani szokás, se kiköpni, se lenyelni nem tudja “a nép” Clint Eastwood 6 Oscar-díjra jelölt háborús életrajzi drámáját, az Amerikai mesterlövészt. Miközben Amerikában (műfajában) jegyeladási rekordokat döntöget a film, a kritikai hangok már megosztottak, de a…..
Nem mostanában (2003-ban) került fel a netre, de szűkebb környezetemben senki nem ismerte azt a képregényt, amit még 1996-ban adott ki az id Software és a GT Interactive. 16 oldal került fel a Doomworldre, mindegyik folyékony arany. Már a borító is: eleve GT Interactive logo, és alatta…..
the.man 2015.02.25 15:03:30
Elképesztő sufnituninggal "vételezik" a kínai Tesla-tulajdonosok az elektromos sportautójukhoz az áramot a horvát Jutarnji List hírportál autós melléklete szerint. Pedig az USA-ban sem filléres, hipszter státusszimbólum jármű Kínában kétszer annyiba kerül. A kínaiak…..
the.man 2015.02.25 14:35:40
@paráznabillegető: gondolom csak a lopás kapcsán bár lehet azt is lopnak kitudja
GaBko Chili S'15 28. nap Alakul! 2015.02.21 21:33:00
Kicsit elmaradtam a naplózással mostanában, de ez csak azért van, mert nem unatkozom! :) 28 nap telt el a magok elvetése óta. Azt a néhány szemet ami végül nem bújt ki, kipótoltam előcsíráztatott magokkal, akik majd reméljük hamar utolérik a korábban kikelt társaikat. Így…..
the.man 2015.02.25 13:58:27
@GaBko: az majdnem ugyan az
Tibor azt hitte mosógépet vesz, pedig valójában magát az önjáró kiszámíthatatlanságot és kalandot engedte be életébe a Gorenjével. No meg a szerelőt.  Kedves TékozlóHomár! Az alábbi immáron nagyon hosszadalmas és bosszantó történetet szeretném megosztani mindenkivel,…..
the.man 2015.02.24 22:22:18
Kérem szépen, az NBC leszerződtette Wesley Snipes-t, a Pengét, az adócsalók kedvenc akcióhősét, hogy az Endgame című új sorozatában az egyik főszereplő legyen. Egy Johnson nevű karaktert alakít majd, aki persze kőkemény, de számító, analitikus, és hidegfejű, aki a Játszma…..
the.man 2015.02.24 20:28:46
A Forbes magazin évről évre elkészíti Amerika leginkább, és legkevésbé stresszes munkaköreinek listáját. Hasonló összeállítást készített pár éve a GFK Magyarországon is, igaz, itt nem a konkrét szakmákat, hanem az egyes iparágakat vizsgálták. A felmérésből kiderült,…..
  Nagy örömünkre sokat érdeklődtek a szalmabála-építészet témájában, főleg a gazdaságosság kérdésében. Így Közösségi Energia jó példák sorozatunkat folytatva most a szalma-szigetelések árát és más gazdasági vonatkozásait vesszük górcső alá szakértőnk cikke…..
the.man 2015.02.24 17:14:40
@MTVSZ_Alexa: szóval ha van egy épület aminek van egy pozdorja fala és azt hőszigetelem szalmával akkor az ok. Jó tudni.
Igen, tudom, már múlt héten, de csak most jutottam hozzá. 12 évad és 262 tulajdonképpen tökegyforma epizód után Chuck Lorre elengedte a tévében látható négy sorozata közül annak a kezét, amit a legrégebb óta készített, és pár éve már eleve csak púp volt a hátán. A…..
A 2. világháború idején, 1942-től már három női önkéntes ezred is harcolt a Vörös Hadseregben. Az 588. női éjszakai bombázó ezred repülőgépeitől a németek annyira féltek, hogy automatikusan Vaskereszt kitűntetést adtak, annak, aki egyet is lelőtt közülük.  Pedig egy…..
Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy…..
the.man 2015.02.24 14:39:29
Ami ezeken a videókon látható, egyszeri és megismételhetetlen.  Zvi Yehezkeli tudta, hogy ezt a riportot életében csak egyszer készítheti el. Ha szerencséje van. Tökéletes arab tudásával, sztenderd közel-keleti vonásaival, iszlám hívőként hónapokra beépült Európa…..
the.man 2015.02.23 21:39:50
@retrovírus: ja ahol az elnök ez egyik királyság uralkodója, a miniszterelnök meg egy másik uralkodója.

Some laws continue to discriminate Emirati women. Emirati women must receive permission from "male guardian" to remarry.[3] The requirement is derived from Sharia law, and has been federal law since 2005.[3] Women in UAE are victims of Sharia-derived judicial punishments such as flogging and stoning.

Esélyesen egyik másik hely pénzeli az Iszlám Állatokat meg a többi terrorszervezetet.

Néz utána, hogy aDubai foci vb megvalósításrét hány ember dolgozik mint a a rabszolga.
Öt évad után szünetelni fog az X-Faktor, lesz viszont helyette Hungary's Got Talent, írja a Blikk. „A hír igaz, a világhírű Got Talent formátumot most mi is elhozzuk az RTL Klub nézői­nek. A tehetségkutató show ősztől Hungary's Got Talent címmel látható majd a képernyőn”…..
the.man 2015.02.23 15:59:43
@kis_kiraly: tényleg
the.man 2015.02.23 21:31:33
@axeleda: Puzsér Got Talent
Ma úgy öltözünk, ahogy kedvünk tartja, de régen a hatalom időről időre beleszólt az öltözködésbe is. Így keletkeztek a különféle szigorú ruharendeletek. Hosszú távon mindegyik csúfos kudarcot vallott. Vaskos köteteket lehetne megtölteni a régi idők során sok országban kiadott ruharendeletekkel,…..
Nekünk, földhöz ragadt realistáknak, hatalmas szerencse, hogy a designereknek néha elgurul a gyógyszere. Számomra a szaniterek fehérek és porcelánból vagy akrilból készülnek, pedig ha az ember nyitott szemmel pillant erre a területre, rájön, hogy ez a kombináció közel sem…..
Mint általában minden önkormányzati választás előtt, tavaly ősszel is elhangzottak különböző városfejlesztési tervek, melyek nagyban befolyásolnák a jelenlegi városképet. Ezek közül olyan is napvilágot látott, amire igencsak rácsodálkoztak a miskolciak, de voltak olyan tervek is, melyek már nyílt…..
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..