Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B!

1 bejegyzést írt és 214 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ragadozók! Újabb hóvégi nap telt el. A 10:30-as Gbp hírre kisebb versenyt készített elő titokban néhány devizapár. A Ki tud nagyobbat zakózni? verseny győztese a GbpAud lett, 60 pontos leütéssel, amit a nap folyamán visszateszt utáni további eséssel ünnepelt. A vesztesek (GbpUsd…..
Áim a Wizzair hírleveléből értesült a csodálatos fejlesztésről, hogy ezentúl a +350 forintot fizetőket értesítik először a járatuk törléséről. Kérdés, hogy aki nem fizet, az direkt később kap ezután értesítést? Nézd már Homár, mit kaptam! Ha probléma van (késés,…..
B! 2014.02.13 20:49:55
Belsőség Faluvégi Farolás 2? 2013.11.22 18:03:01
Ha nem tudnád, mi az a Faluvégi Farolás, akkor nyugodtan nézd meg ezt a remek kis filmet, amit ott készítettünk. Nettó autóbuzéria 10 ezer forintért (+5 ezer, ha ketten használtok egy autót), a Kakucsingen. Szeretnénk belőle rendszert csinálni, de semmiképpen nem akarjuk…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
B! 2013.09.08 12:04:53
Laciék nem kaptak HDMI-kábelt a T-Home SatTV HD csomagjához, azzal a kamu szöveggel, hogy a SCART-kábel ugyanolyan jó. Hát nem. Pedig jár hozzá, hiszen anélkül nincs értelme az egésznek. Kérjék. Azt gondoltam, hogy a Tré-home már nem tud nekem újat mutatni, de mindig…..
Naiv autóst két évvel a hővédő fóliák felrakása után meglepték a műszaki vizsgán, hogy ez igazából sötétebb, mint ami szabályos, és le kell szedni. A ragasztó persze az ablakon maradt. A fóliázó cég ugyan elismerte, hogy nem engedélyezett típust tett fel, de részükről…..
Hála Istennek, péntek van - sóhajtott fel Alan 1965-ben, hogy azután nem sokkal egy hasonló nevű éttermet, sőt láncot nyisson Manhattenben. Azóta eltelt majdnem hatvan év, a fehér-piros logó pedig világszerte mindenhol ismertté vált, és természetesen Budapesten is található nem…..
Tregard szerint a Tescóban lazán értelmezik a csirke felsőcombot. Legalább a feje nem volt benne: 2012. augusztus 28.-án vásároltam a ceglédi áruházukban 8 db csirke felsőcombot, 849 Ft/kg áron. A 8 db combból 3 darabon hatalmas farhát, háj és püspökfalat részt találtam. (a…..
A gigantikus méretűre kibővített Váci úti Tesco parkolójában eddig ismeretlen okok miatt sorompókat szereltek fel. Ezek szintén ismeretlen okból néha lezárva maradnak, így az autósok nem jutnak be a focipályányi üres területre, és vásárolni sem tudnak, minthogy a közelben…..
Balesetekről szóló hírekben gyakran hangzik el a fenti mondat. Ezzel mintha el is lenne intézve, megvan a felelős, minimum relatív gyorshajtás. Elvileg úgy kell megválasztani a sebességet, hogy a belátható útszakaszon bármilyen akadály előtt meg tudjunk állni vagy ki tudjuk…..
autózz! Leszorított a buszsofőr 2011.10.31 09:43:00
Személy szerint nekem sem autósként sem utasként nem szokott gondom lenni a BKV-buszok vezetőivel, ismerek is párat. Nem könnyű a munkájuk, Budapesten autóval is sokszor stresszes közlekedni, hát még ezekkel a járművekkel. Amik már többségükben nagyon el vannak öregedve. Sokszor…..
A P+R parkolók létesítésére mindenki a budapesti közlekedés javításának eszközeként tekint. Ezt az első hallásra evidens alapvetést szeretném megkérdőjelezni költségbecslésemmel és következtetéseimmel. Egy P+R parkolót mindenki értékes budapesti közlekedési…..
T-Home-os ügyfél a vihar óta csak a szolgáltató logóját tudja nézni a tévében, a T pedig nem igyekszik elhárítani a hibát, se telefonos, se személyes ügyintézéssel. Az mondjuk nem tiszta, hogy elégedetlen ügyfél miért írt alá ezek után egy éves hűségnyilatkozatot -…..
B! 2011.08.03 12:20:28
@telko.hu: Lehet, csak ritkán érdemes, mert a helyszínek nagy részén csak egy szolgáltató van. Kábelből is, telefonból is. A telefonos hálózat az meg csak telefonálásra jó, nem mernék rá tv-t meg netet is kérni. De ha kérek is rá, akkor a tulajdonos szolgáltatótól kibérli a hálózatot egy másik (már ha váltani akarok), amit én fizetek ki pluszban... Kábeles hálózaton ilyenről még nem hallottam, de ott legalább működnek a cuccok és megy a net is. Legalábbis a T-nél.
Aki az idei nyalarálását arra tette fel, hogy már az új velencei műtengerpart homokjában fetrenghet, azt sajnos el kell szomorítsuk. December 31-ra tolták ki az átadást, amikor már elég hideg a víz. Gép elől nehéz megítélni, hogy pontosan miért bénáznak 1,2 milliárd…..
Kevés közhelyesebb baleset van, mint a hűtőben penészedő lekvár, nem túl nehéz előállítani szinte bármilyen márkával. Parkernek azonban sikerült 35 üveg Univer-lekvárt bepenészesítenie, ami területi rekord, ráadásul mindet 3-4 nappal kinyitásuk után. Az Univer már…..
Melinda nagymamája beshoppingolt két légtisztitót 350 ezer forintért a Zeptertől, aztán amikor meggondolta magát és felmondta a szerződést, már nem akarják visszavenni, mondván nem vitte be őket a központba. Persze neki azt mondták, hogy kijönnek érte.A segítségüket kérem,…..
Orbán Viktátor levelet írt a nyugdíjasoknak. Hogy mi?! A nyugdíjasoknak?! Miért pont nekik?! Nem a magánnyugdíj-pénztártagoknak írt?! Nem elírás?!Nem kérem, nem csalás, nem ámítás, nem elírás, tényleg a nyugdíjasoknak írt (legalábbis nekik is). Azaz mégiscsak csalás, és…..
B! 2010.12.12 11:37:18
@Kanóc: 1. Most fogják ellopni a zsetont. Eddig is lopták. Ami az MNYP-be megy, abból egy ismert rész a bukó, átláthatóbb.
2. Száz éve mást se hallani, csak hogy nem lesz aki dolgozzon, mikó' nyugdíjas lesz a most pályakezdő korosztály. Nehéz belátni, hogy a jelenlegi rendszer szerint akkor nem lesz kitől kapni.
Mindenki gondoskodjék magáról. Nincs ingyen egésszégügy, utazás, dáridó. Ne más keresse meg a nyugdíjamat, majd megteszem én. Ha hagyják, ugyebár...
B! 2010.12.12 11:56:08
@Kanóc: Csapnak a hullámok biza'. És lám, van aki beszop-ja és arra figyel, ahelyett amire kéne, igaz? Persze a mellékszálaknak is le kell futniuk, de ez csak egy gyenge terelés a fennálló eseményekkel kapcsolatban.
Régi barátunk, a feltöltőkártyás csalás örök sláger. Tudják, amikor jön a hívás a mobilszolgáltatótól, hogy Ön váratlanul marha nagy összeget nyert. Pár perce érkezett az Index ügyeleti postaládájába az alanti levél, a nagy klasszikus jól ismert dallamaival. Hallgassa…..