Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szelephimba

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Átsorolunk a pattogatott kukoricás pulthoz, mert világossá vált, hogy hacsak nem nyomok ravaszul csípőmagasságból egy villát a körülöttem feltorlódott sonkarajongók hátába/oldalába/hasába, itt nem lesz hidegtálfogyasztás." Szodoma és Gomorra kategóriában íme az…..
Szelephimba 2008.02.04 12:00:44
Gyerekek, mit akartok egy balkáni néptől?! Én már úgy vagyok, hogy ahol magát tehetősebbnek képzelő magyar, szlovák, ukrán, román és még sorolhatnám népek vannak ott a jóizlés, -tisztelet a kivételnek- csorbát szenved.(Mondjuk ez gyakorlatilag minden népségre igaz...)
Gondoltam egyszer az életemben megengedhetek magamnak egy brazíliai utazást. Cél egy brazil porfészek, "all inclusive" ellátással, ócsóért.
Megérkezik a magyar horda, mivel ól inklúzív felár ezért azt ősi román szokás szerint kamatostúúl kell leenni, leinni, sőt!
Második nap a hotel kirakott egy táblát a bárban, miszerint " All Inclusive hours: 11am-22pm", mert a sok tulok magyar úgy itta az amúgy is vizezett kubalibrét, hogy új csatornát kellett ásatniuk a temérdek hugy miatt.
Ebédhez kolompoláskor, beállunk a sorba, a tukkó máris tornyozza fel a tányérjaira azt a dolgot amit kaja helyett adtak és látványosan nem érdekli, hogy mögötte még állnak és tapasztalat, hogy nem terülj-terülj asztalka amiről vesz, hanem az bizony ki van számolva és igencsak módjával töltik fel újra. Tukkókám mögött egy európa szerencsésebb részéről származó úr szintén csüggedten nézi az esetet, majd
megkopogtatva honfitársunk vállát, elnéző mosollyal a kinyalt dézsára mutat, felhívva a figyelmét arra az egyetlen borsószemre ami elkerülte "kollégánk" harácsoló tekintetét...
Szumma szummárum, ne utazz, ne étkezz, csoportosan! Főleg ha az a csoport magyar! És ne VIP-kedjél ha 3000 forinttal több pénzed van, mint másnak, mert azt rajtad kívül még sokan megtehetnék, de kultúráltabbak mégsem teszik! A gazdagság és sznobság között óriási különbség van.

Szó szerint életbevágó kérdést tesz fel Jaksi, akivel az történt, hogy - talán anyagkifáradás miatt, talán nem - a sítúra első lesiklásán magától darabokra szakadt-tört mindkét síbakancsa. A Naiv Ügyfél lassan ment, így nem lett baja, utána viszont már-már filozófiai…..