Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keke80

0 bejegyzést írt és 630 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha néztél már tükörbe tudod, az eredmény nem mindig tetszetős… Na de ezt még meg is öregíteni az öreggévalóságnak??? Elrettentés következik… Békés családi idill:   A jó ízlés csúcsa:   Az igazi hazafi és leány:   Science Fiction a…..
Veronika 3  egész óráig azt hihette, hogy hamarosan nyaralni indul. Gondolta ezt joggal, azután hogy mindent megbeszélt az utazási irodával, sőt, ki is fizette az utat. De végül persze pofáraesett, mert valaki nagyon elszúrt valamit. Szeretnék megosztani veletek egy egészen…..
Nem árt óvatosnak lenni! Úly vírus meglyelenéséről érkezett hír, amit speciális tüdőtágulásnak lehet leginkább nevezni. A már megfertőződöttek könnyen fölismerhetőek, ugyanis a betegségnek szemmel is lyól látható tünettyei vannak. Legeccerübben kézrátéttel…..
A bevásárlóközpontok tepernek a vevőkért, ehhez képest a MOM egyenesen elüldöz, az Árkád meg plusz 1 órányi ingyen parkolással próbálja magához vonzani a vásárlókat, de nem csak úgy, jófejségből. Vásárolni kell hozzá, mégpedig nem is akárhogy. Már az Árkádba…..
Közeleg a tavasz, elkezdődik a hétvégi kirándulások szezonnya. Emlékeztetőül következzen néhány fotó általam nem ismert paraszttársak érdekesebb tettejiről.                                ..
Idén már vége a motoros szezonnak, de jövőre is lesz nyár. A biceglán sörözés után most a motoros paraszttársaknak nyújt útmutatást eme post. mivel nekik is tisztában kell lenniük a sör szabályos szállításával. Motorral ugye hamar el lehet érni a lekközelebbi ojjektumot,…..
bagzómacska Punablues 2008.11.13 09:20:00
A puna vadászatakor érdemes zenei aláfestést alkalmazni. Különösen igaz ez a zárt helyeken történő vadászatra. A megfelelő zene kiválasztása nem kis feladat. Még nagyobb sikerek érhetők el, ha a vadász maga énekli a kiválasztott művet. Természetesen nem árt gyakorolni,…..
Nemrég olvashattuk Endre levelét a másik szalagról. Most ismét egy küldemény következik, ezúttal Pisti gondolatait ismerhetjük meg. Érdemes megfigyelni a szerző lényegretörő stílusát.   ..
bagzómacska Kémfotók... 2008.11.07 10:23:00
...pottyantak a postaládába. A nagy múltú Harley-Davidson cég új modelljei láthatóak rajtuk. Emlékeztetőül először egy fotó a nemrég forgalomba került modellről.     A még csak prototipusban létező modellek közül az alábbi a lovagoknak készült. Lovaginák…..
bagzómacska Uborkaszezon II. 2008.10.30 08:51:00
Szeptemberben került szóba az uborkaszüret. Egypár mondat erejéig vissza kell térnünk a témára, mivel előkerült egy fotóanyag a zuborkaszedőnők ideális fekhelyéről. Már csak a kellemest kell összekötni a hasznossal, vagyis a traktort a nyugággyal, és lehet napozva szedni a…..
bagzómacska Hírdetések 2008.10.27 07:42:00
Pár gyöngyszem innen-onnan ollózva   ..
bagzómacska Lúzer 2008.10.14 09:02:50
Hogy mekkora balfékek vannak! És egyre többen. Íme, a lúzerklub legfrissebb termése:     Németország - Legalább hárommilliós jachtjától nagyjából ötezer forintért kénytelen megválni egy német férfi. Egy internetes aukciós oldalon ugyanis nem adott meg a licithez…..
Syca ajánlotta, hogy talán részt vehetnénk emezen nemes cselekedetben. Én meg beregisztráltam a blogot...Hogy miről is van szó? A hajtás utáni idézetből kiderül.       BLOG ACTION DAY 2008 Csaknem 10 ezer blogger, több 10 millió olvasó, a világ…..
bagzómacska Idéző (o)(o) 2008.10.08 05:20:00
 A hüje kérdések után hüe idézetek következnek, hoty könnyebben adhassunk tanácsokat a méjentisztelt paraszttársaknak, vagy szükség esetén magunknak.Hemügét fel, Felkészülni, A legnehezebb dolog a világon: vérző szívvel belemosolyogni a feléd rohanó élet nevű…..
bagzómacska Nefürgyéle! 2008.10.08 13:48:32
Ilyen helyen semmi esetre se! Kájzer úr fontos tanácsa! + feladat: kakukktolyás mekktalálása a képen.     ..
bagzómacska Igények 2008.10.06 07:17:00
Megdöbbentő történetet egy anonim paraszttárs tollából. Hihhhetetlen!     Én igazán soha nem értettem meg, miért különböznek annyira a férfi és női szexuális szükségletek. És soha nem értettem meg azokat a Vénusszal és Marssal kapcsolatos dolgokat.…..
bagzómacska Förni(•)(•) 2008.10.01 10:09:00
Bútorbolti körútakon érdekes dolgokat lehet felfedezni. Alulírott kolléga három olyan darabot is talált, amelyekre érdemes egy kis időt áldozni.     Itt van elsőnek egy lámpa, lovaginák részére.   Lovagoknak egy üveg(!)asztal:     És egy kakukktojat a…..
Tékozló Homár Előzni tilos 2008.09.30 12:09:00
Péter megpróbálta az éjszaka közepén krúzoló rendőröket leszorítani az útról, pechjére egy zebránál sikerült abszolválnia a manővert:Éppen minap történt velem, mikor a haverokkal bulizni indultunk, tankolás után pont egy rendőrautó mögé kerültem. A tisztelt "rend…..
bagzómacska Hűvös idő 2008.09.29 10:05:00
Elmúlt a nyár, sőt a vénasszonyok sem tartották fontosnak, hogy sütkérezhessünk a napsütésben. Ezért aztán elő kellett venni a vastagabb öltözetet, sőt már a radiátorok is be lettek üzemelve. Rendkívül fontos hűvös időben a megfelelő öltözködés. Alulírott kolléga be is…..
A postai befizetés plusz 120 Ft-os költségéről nem tájékoztatta az ügyfelet a Pannon, így az billentyűzet után nyúlt. X.Y levelét minden változtatás nélkül, az eredeti mondatvégi írásjelekkel közöljük. Tisztelt Címzett! Előjáróban annyit, hogy az ügy mellyel…..
bagzómacska Génijuszképző 2008.09.26 00:54:00
Avagy az élet nagy kérdéseji következnek halytás után. FIGYELEM!!! FONTOS!!! GYENGÉBB IDEGZETÜEKNEK NEM AJÁNLOTT!!!             Miért nyomjuk erősebben a távirányító gombjait, amikor az elem kifogyóban van? Honnan tudjuk, hogy nincs két egyforma…..