Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dobor norbert

0 bejegyzést írt és 3044 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
dobor norbert 2024.04.15 23:17:16
@rockitbaby: hol írtam azt , h Maxi maradjon? Nekem mindegy ki az edző,ha sikeres a klub. De ami Giovanni és Moggi mondanak abba az a lényeg ,h nem lehet mindenért az edző a felelős.
dobor norbert 2024.04.16 12:23:34
@rockitbaby: Értem. Igazad van.
Nem sikerült győzelmi sorozattá duzzasztani a Fiorentina elleni 1-0-s diadalt, ugyanis hamar visszatért a tavasszal megszokott eredménysorhoz a Torino ellen elért gólnélküli döntetlennel a Juventus. Habár az első félidőben Dušan Vlahović két ordító ziccert is kihagyott, a szünet után kilátástalan…..
dobor norbert 2024.04.15 18:09:45
@Andras74: ;)
John Elkann, az Agnelli család feje, a Juventust birtokló Exor elnöke a részvényesekhez intézett egy nyílt levelet, melyben a klub elmúlt évéről, a frissen kinevezett igazgatóról, a tavalyi botrányokról, a tervekről és a jövőről is szót ejtett. „2023 egy átmeneti év volt a Juventus számára. A…..
dobor norbert 2024.04.11 22:08:21
A vasárnap esti, Fiorentina elleni rangadó játékban bár messze nem volt közönségcsalogató, de legalább most eredmény társult hozzá, három pont formájában. Egyre közelebb a hőn áhított Bajnokok Ligája indulás, mint ahogy a szezon zárása is, és bár még nincs uborkaszezon, de a nevesebb szakértők…..
A Juventus tegnap esti, Fiorentina ellen aratott győzelmét követően nem csak a csapat mestere, hanem a diadalban kulcsszerepet vállaló labdarúgók is az olasz média rendelkezésére álltak, melynek keretében a gólszerző Federico Gatti, továbbá a remekül játszó Manuel Locatelli fejtette ki véleményét a…..
dobor norbert 2024.04.08 20:37:53
@rockitbaby: Szerintem mivel Maxi az ütközőpont,nem várható el tőle , h öszinte legyen. Mivel neves klub vagyunk nem nyilatkozhat amit akar. Ez egy színjáték. Ha igazat mondana akkor meg csak bohóckodás. Senki nem venné komolyan a Csapatot.
A Juventus ma este Federico Gatti találatával 1:0-ás sikert aratott a Fiorentina ellen a Serie A 31. fordulójában, mellyel sikeresen növelte a pontkülönbséget saját maga és a negyedik helyen álló Bologna között. A megmérettetés után a csapat trénere, Massimiliano Allegri is értékelte a látottakat,…..
Az Il Corriere dello Sport szerint a Juventus a 2023/24-es szezonban eddig 57 millió eurót keresett a meccsnapi bevételekből, 18 összecsapásból 16 teltházas volt az Allianz Stadionban. A Juventus azon kevés Serie A-s klubok egyike, amelyiknek saját stadionja van, és a meccsnapi bevételek az elmúlt…..
Az utóbbi napokban igen csak felpezsdültek a következő szezonra, egészen pontosan a játékos keretre vonatkozó változásokkal kapcsolatos hírek, ebben a tegnap sem jelentett különbséget. Lássuk, hogy a hitelesebbnek tartott források milyen értesüléseket osztottak meg közösségi médiás…..
dobor norbert 2024.04.06 22:39:37
@rockitbaby: @Rikoo: Moggi is lenyiltkozta, h ezzel a kerettel más edző sem lenne eredményesebb. Szerintem igaza van.
dobor norbert 2024.04.07 08:40:13
@rockitbaby: Pedig ezt mondta. De mindenki azt lát bele amit akar...
A csütörtöki Lazio ellenében a Coppa Italia elődöntőjének első mérkőzésén aratott győzelem révén némiképp fellélegezhetett a Juventus, mert nem pusztán kellő előnyhöz juthatott a Bianconeri, de a második félidőben olykor már szemre is tetszetős játékkal rukkoltak elő. A megfelelőtől azért még messze…..
dobor norbert 2024.04.06 19:49:26
Miközben Massimiliano Allegri természetesen a Lazio elleni kudarc ellenére sem mondott le vezetőedzői posztjáról (Szerkesztőségünk ezúton kér elnézést azoktól, akik túl komolyan vették hagyományos, április 1-i tréfánkat), a Juventus vezetősége gőzerővel tervezi a jövőt, egyes források szerint pedig…..
A Juventus a ma hajnali órákban hivatalos közösségi médiás felületein némileg meglepő módon bejelentette, hogy az elmúlt közel két hónap botrányos eredményei a csapat vezetőedzője, Massimiliano Allegri azonnali hatállyal lemondott a vezetőedzői posztról, melynek nyomán a holnap esti, Lazio elleni…..
dobor norbert 2024.04.01 20:00:22
@MdewC: Most csak általánosan írtam. De nekem is fogy a türelmem! Meghalok mire újra bajnokok leszünk! De nem rajtunk múlik sajnos. Ezért itt ülök csendben és várok.:(
dobor norbert 2024.04.02 17:44:29
@rockitbaby: Na most már egyetértünk. Kitartás,türelem!
dobor norbert 2024.04.02 17:45:27
@eddie999: Köszi!;) Nem rohanok sehova!
A válogatott szünetnek vége, a Juventus holnap kora este a római Stadio Olimpicóban lép pályára, ahol a frissen kinevezett Igor Tudor Laziója lesz az ellenfél. Ezt a mérkőzést egészen egyszerűen nem lehet másként definiálni, mint sorsdöntő. A Bianconeri az elmúlt nyolc összecsapásán mindössze…..
dobor norbert 2024.03.30 16:58:15
@Andras74: 500. Mérkőzés. Pedig nem is ért a focihoz...
A Bianconeri vezérigazgatója, Maurizio Scanavino a minap az Allianz Stadiumban megrendezett Juventus Business Forum keretében beszélt a klub aktuális ügyeiről, szót ejtve a bevételek felíveléséről, továbbá a klub perspektívájáról is, ezen felül pedig nem feledkezett meg bizonyos sportszakmai…..
Ismét csalódást keltő eredményt ért el a Juventus a Genoa elleni 0-0-s döntetlennel, az elmúlt 8 mérkőzésből mindössze 7 pontot sikerült gyűjteni, és mindössze 1 győzelmet sikerült aratni a Frosinone ellen. Januárban még Scudettóról álmodoztak a szurkolók, jelenleg viszont a harmadik helyen tanyázó…..
dobor norbert 2024.03.19 21:14:38
@Rikoo:@Norbis85: Igen bazi öreg vagyok már bocsánat! De a kulcs mondat ez volt: a tiszteletet kiérdemelni kell,nem kierőszakolni a semmiért. Igen nagy távolság ez a húsz-harminc év! De hamar elszáll! Ezért van ez a nagy szakadék köztünk...
dobor norbert 2024.03.21 08:14:05
@Rikoo: Így már teljesebb a kép. Én Tökölön nevelkedtem pár évig, de Szegedi csillag szállóban is kaptam egy kis vendégszeretetet. Na ezeken a helyeken nem járt alanyi jogon a tisztelet...
dobor norbert 2024.03.21 18:12:01
A Juventus vasárnap nem sokkal ebéd után a Genoa együttesét fogadja hazai pályán, hogy a Napoli elleni vereséget, valamint az Atalanta ellenében megszerzett egy pontot követően újra visszatérhessen a győztes útra. Ennek apropóján a mester megtartotta a már szokásosnak mondható sajtótájékoztatóját,…..
dobor norbert 2024.03.16 20:51:27
A Juventus egykori svéd futballistája, a jelenleg a Tottenham Hotspur sorait erősítő Dejan Kulusevski a minap nyílt levelet írt a Sarkantyúsok szurkolóinak a The Players Tribune felületén, melyben más, aktuális csapatát érintő témák mellett szót ejtett az Öreg Hölgytől való távozásáról is,…..
A Sky Sport Deutschland újságírója, az átigazolási kérdésekben többnyire hiteles információkkal  előrukkoló Florian Plettenberg a minap érdekes híreket osztott meg a Juventusszal kapcsolatban, mivel tudomása szerint a torinói alakulat is érdeklődik a Bolognánál kiváló idényt futó Joshua Zirkzee…..
A Lazio és a Napoli Bajokok Ligájából való nyolcaddöntős kiesésével biztossá vált, hogy az olasz klubok közül másodikként a Juventus is kvalifikálta magát a 2025 nyarán megrendezésre kerülő, új formátummal felruházott FIFA-klubvilágbajokságra, melyet a szövetség a tervek szerint négy évente tart…..
Mint ismert, az elmúlt hetek rossz eredményei miatt ismét felmerült Massimiliano Allegri távozása, lévén, hogy a mester kontraktusa már csak egy évig, 2025 nyaráig érvényes az Öreg Hölgynél, a Juventus pedig sosem kezdett meg egy szezon úgy, hogy a csapat aktuális vezetőedzője kifutó szerződéssel…..
dobor norbert 2024.03.08 19:12:06
@Drughi Di Bianconeri: Itt van egy nagy tévedés. Én azért vagyok véres posztó,mások szemében mert nem utálom Maxi úgymint Ti.
dobor norbert 2024.03.08 19:15:29
@dobor norbert: Senkit sem akartam,akarok meggyőzni , h ne utálja Öt. Nem akartam senkit egymásnak ugrasztani De Zerbivel. Csak leírtam,h eredménytelen. Erre tessék mi lett itt! Legalább újra van élet, nem csak csendes olvasgatás.
dobor norbert 2024.03.08 21:00:48
@Joseph Toser: Sajnálom, h ha így látod! De se akaratom,se kedvem nincs az ellenkezőjéről Téged meggyőzni...
Az egyik leghitelesebb átigazolási forrásnak tartott Fabrizio Romano a minap arról számolt be, hogy hamarosan pont kerülhet az összességében véve már évek óta húzódó Adrien Rabiot-saga végére, ugyanis a francia középpályás idén nyáron a tavalyi, rövid távra szóló megállapodást követően végre több…..
dobor norbert 2024.03.05 14:51:37
Giovanni Branchini, Massimiliano Allegri ügynöke próbálta a sajtóban azt sugallni, hogy a toszkán taktikus maradni fog a Juventus élén, de elismerte, hogy a körülményeket figyelembe véve igazából bármi megtörténhet. Az 56 éves olasz szakember több, mint két és fél évvel ezelőtt foglalta el újra a…..
dobor norbert 2024.03.03 12:21:13
@rockitbaby: Ez valóban egy jó név lenne! De nem tudom,h ő h bírta volna a tavalyi ,igen csak furcsa évet idegileg?
dobor norbert 2024.03.03 19:02:20
@Rikoo: Igen sajnos ez a stadionban is érződött, h vannak az Ultrák és a sima szurkolók. Mások voltak a reakciók ugyan arra a cselre, lövésre,védekezésre... És a városban is voltak különböző vélemények. Kevesen nézték a nagy,átfogó egészet,de sokan a jelenre fokúszáltak.
Claudio Lotito, a Lazio elnöke az állítja, hogy ő és más Serie A klubok elnökei jogi lépéseket fontolgatnak az Olasz Labdarúgó Szövetség ellen, a szavazatok aránytalan elosztása miatt, mivel úgy érzik, hogy a Serie A-nak top ligává, egy új Premier League-gé kell válnia. A La Repubblica beszámolója…..
dobor norbert 2024.03.02 17:09:21
Mint ismeretes, a FIFA nem hallgatva a játékosokra vagy az edzőkre a zsúfolt versenynaptár kapcsán, úgy döntött, hogy 2025 nyarától kezdődően négy évente 32 csapat részvételével egy hónapos tornává alakítja a korábbi klubvilágbajnokságot. Már a selejtezők és a tornán való részvétel is milliós…..
Cristiano Ronaldo folytatja jogi csatáját korábbi klubjával, a Juventusszal a 19,5 millió eurónyi elmaradt bér miatt, és április végére várható döntés. A vita azóta tart, hogy 2021 augusztusában elhagyta Torinót, hogy visszatérjen a Manchester Unitedhez, és a korábbi Aranylabdás játékos ragaszkodik…..
Az olasz doppingellenes bíróság négyéves eltiltást szabott ki a Juventus középpályására, Pogbára tiltott szerek használata miatt. Több olaszországi forrás, köztük a Repubblica és a Sky Sport Italia is megerősítette, hogy a doppingellenes bíróság elfogadta a FIGC ügyészének kérését, így a francia…..
dobor norbert 2024.03.01 07:58:29