Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dobor norbert

0 bejegyzést írt és 3021 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bianconeri vezérigazgatója, Maurizio Scanavino a minap az Allianz Stadiumban megrendezett Juventus Business Forum keretében beszélt a klub aktuális ügyeiről, szót ejtve a bevételek felíveléséről, továbbá a klub perspektívájáról is, ezen felül pedig nem feledkezett meg bizonyos sportszakmai…..
Ismét csalódást keltő eredményt ért el a Juventus a Genoa elleni 0-0-s döntetlennel, az elmúlt 8 mérkőzésből mindössze 7 pontot sikerült gyűjteni, és mindössze 1 győzelmet sikerült aratni a Frosinone ellen. Januárban még Scudettóról álmodoztak a szurkolók, jelenleg viszont a harmadik helyen tanyázó…..
dobor norbert 2024.03.19 21:14:38
@Rikoo:@Norbis85: Igen bazi öreg vagyok már bocsánat! De a kulcs mondat ez volt: a tiszteletet kiérdemelni kell,nem kierőszakolni a semmiért. Igen nagy távolság ez a húsz-harminc év! De hamar elszáll! Ezért van ez a nagy szakadék köztünk...
dobor norbert 2024.03.21 08:14:05
@Rikoo: Így már teljesebb a kép. Én Tökölön nevelkedtem pár évig, de Szegedi csillag szállóban is kaptam egy kis vendégszeretetet. Na ezeken a helyeken nem járt alanyi jogon a tisztelet...
dobor norbert 2024.03.21 18:12:01
A Juventus vasárnap nem sokkal ebéd után a Genoa együttesét fogadja hazai pályán, hogy a Napoli elleni vereséget, valamint az Atalanta ellenében megszerzett egy pontot követően újra visszatérhessen a győztes útra. Ennek apropóján a mester megtartotta a már szokásosnak mondható sajtótájékoztatóját,…..
dobor norbert 2024.03.16 20:51:27
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
dobor norbert 2024.03.04 18:03:50
@Rikoo: Hiszen az!
A Juventus egykori svéd futballistája, a jelenleg a Tottenham Hotspur sorait erősítő Dejan Kulusevski a minap nyílt levelet írt a Sarkantyúsok szurkolóinak a The Players Tribune felületén, melyben más, aktuális csapatát érintő témák mellett szót ejtett az Öreg Hölgytől való távozásáról is,…..
A Sky Sport Deutschland újságírója, az átigazolási kérdésekben többnyire hiteles információkkal  előrukkoló Florian Plettenberg a minap érdekes híreket osztott meg a Juventusszal kapcsolatban, mivel tudomása szerint a torinói alakulat is érdeklődik a Bolognánál kiváló idényt futó Joshua Zirkzee…..
A Lazio és a Napoli Bajokok Ligájából való nyolcaddöntős kiesésével biztossá vált, hogy az olasz klubok közül másodikként a Juventus is kvalifikálta magát a 2025 nyarán megrendezésre kerülő, új formátummal felruházott FIFA-klubvilágbajokságra, melyet a szövetség a tervek szerint négy évente tart…..
Mint ismert, az elmúlt hetek rossz eredményei miatt ismét felmerült Massimiliano Allegri távozása, lévén, hogy a mester kontraktusa már csak egy évig, 2025 nyaráig érvényes az Öreg Hölgynél, a Juventus pedig sosem kezdett meg egy szezon úgy, hogy a csapat aktuális vezetőedzője kifutó szerződéssel…..
dobor norbert 2024.03.08 19:12:06
@Drughi Di Bianconeri: Itt van egy nagy tévedés. Én azért vagyok véres posztó,mások szemében mert nem utálom Maxi úgymint Ti.
dobor norbert 2024.03.08 19:15:29
@dobor norbert: Senkit sem akartam,akarok meggyőzni , h ne utálja Öt. Nem akartam senkit egymásnak ugrasztani De Zerbivel. Csak leírtam,h eredménytelen. Erre tessék mi lett itt! Legalább újra van élet, nem csak csendes olvasgatás.
dobor norbert 2024.03.08 21:00:48
@Joseph Toser: Sajnálom, h ha így látod! De se akaratom,se kedvem nincs az ellenkezőjéről Téged meggyőzni...
Az egyik leghitelesebb átigazolási forrásnak tartott Fabrizio Romano a minap arról számolt be, hogy hamarosan pont kerülhet az összességében véve már évek óta húzódó Adrien Rabiot-saga végére, ugyanis a francia középpályás idén nyáron a tavalyi, rövid távra szóló megállapodást követően végre több…..
dobor norbert 2024.03.05 14:51:37
Giovanni Branchini, Massimiliano Allegri ügynöke próbálta a sajtóban azt sugallni, hogy a toszkán taktikus maradni fog a Juventus élén, de elismerte, hogy a körülményeket figyelembe véve igazából bármi megtörténhet. Az 56 éves olasz szakember több, mint két és fél évvel ezelőtt foglalta el újra a…..
dobor norbert 2024.03.03 12:21:13
@rockitbaby: Ez valóban egy jó név lenne! De nem tudom,h ő h bírta volna a tavalyi ,igen csak furcsa évet idegileg?
dobor norbert 2024.03.03 19:02:20
@Rikoo: Igen sajnos ez a stadionban is érződött, h vannak az Ultrák és a sima szurkolók. Mások voltak a reakciók ugyan arra a cselre, lövésre,védekezésre... És a városban is voltak különböző vélemények. Kevesen nézték a nagy,átfogó egészet,de sokan a jelenre fokúszáltak.
Claudio Lotito, a Lazio elnöke az állítja, hogy ő és más Serie A klubok elnökei jogi lépéseket fontolgatnak az Olasz Labdarúgó Szövetség ellen, a szavazatok aránytalan elosztása miatt, mivel úgy érzik, hogy a Serie A-nak top ligává, egy új Premier League-gé kell válnia. A La Repubblica beszámolója…..
dobor norbert 2024.03.02 17:09:21
Mint ismeretes, a FIFA nem hallgatva a játékosokra vagy az edzőkre a zsúfolt versenynaptár kapcsán, úgy döntött, hogy 2025 nyarától kezdődően négy évente 32 csapat részvételével egy hónapos tornává alakítja a korábbi klubvilágbajnokságot. Már a selejtezők és a tornán való részvétel is milliós…..
Cristiano Ronaldo folytatja jogi csatáját korábbi klubjával, a Juventusszal a 19,5 millió eurónyi elmaradt bér miatt, és április végére várható döntés. A vita azóta tart, hogy 2021 augusztusában elhagyta Torinót, hogy visszatérjen a Manchester Unitedhez, és a korábbi Aranylabdás játékos ragaszkodik…..
Az olasz doppingellenes bíróság négyéves eltiltást szabott ki a Juventus középpályására, Pogbára tiltott szerek használata miatt. Több olaszországi forrás, köztük a Repubblica és a Sky Sport Italia is megerősítette, hogy a doppingellenes bíróság elfogadta a FIGC ügyészének kérését, így a francia…..
dobor norbert 2024.03.01 07:58:29
A Juventus ma délután nagy csatában, Daniele Rugani utolsó pillanatban szerzett góljának köszönhetően 3-2-es győzelmet aratott a Frosinone fölött, mely találkozó után a csapat mestere, az 1000. Serie A-pontját begyűjtő Massimiliano Allegri is értékelte a látottakat, leszögezve, hogy csapatának nem…..
dobor norbert 2024.02.26 19:19:34
@del pipi: Köszi! Bíztam Benned. Mint mindig.
dobor norbert 2024.02.26 19:23:25
@MdewC: Most értem csak haza. Maxi mondta,h maradjak a meccs utáni ünneplésre! Teljesen el ment a hangom,annyit űvöltöttem! A homlokrajz meg azért maradt el,mert egy hülye biztosítás van kötve a játékosokra és jelezték ha megcsinálom, akkor 130 évig moshatom az edzős cuccokat grátisz!;)
dobor norbert 2024.02.26 22:20:53
@MdewC: Az a baj,h benne vagyok nyakig egy lakossági napelemes pályázatban. Most is dolgozom még. Dióhéjban annyi , h Maxi mm pontosan elmondja,begyakoroltatja velük h mikor mit kell csinálni. De mikor közbejön pár pontatlan passz akkor,rögtön elmegy az önbizalmuk a fiúknak. Mintha el lennének átkozva. Ez hosszú percekig képes befolyásolni a játék képét. Csak keresik önmagukat. Ez igaz akkor is amikor szerencsétlenül gólt kapunk,mert Maxinál az az alap, h nem kapunk gólt. Ezen a meccsen is pl a 65-75 perc környékén tipikus volt mikor semmi sem jött össze. Morálisan kikészülnek ettől. Elhitték, h van esélyük az inter ellen is,de az öngól kiölte belőlük a magabiztonságot,onnantól vége. Szerintem, h most az utolsó pillanatban sikerült begyűrni a győztes gólt talán újra elhiszik, h tudnak Ők! Tényleg kell egy igazi vezér nekik a pályán is,mert a Mester csak kintről tud segíteni. Most Dusán lehet az akire támaszkodhatnak. Nagyon akar Ő,ez most is látszódott. Nem akarják Allegrit megbuktatni,de mikor szar a helyzet nem mertek kinézni rá mert szégyellik magukat,h most csak ennyit tudnak. Most csak ennyi. Többit majd privátban Neked,mert nem akarok itt senkit untatni a magán véleményemmel.
Az Öreg Hölgyet illető ügyekben általában jól tájékozott szakújságíró, Romeo Agresti a minap egy YouTube-videóban osztotta meg friss híreit a klub szélsőjével, Federico Chiesával kapcsolatban, leszögezve, hogy a futballista környezete nemrég megkezdte a tárgyalásokat a vezetőséggel egy új szerződés…..
dobor norbert 2024.02.24 17:47:48
@MdewC: Most hívtam össze a öltözőt,csapat megbeszélésre! Fél óra múlva ott vagyok és intézkedem!
Az olasz médiát kis túlzással hetek óta, vagyis a Juventus hullámvölgybe kerülésének kezdetétől fogva foglalkoztatja Massimiliano Allegri jövője, ugyanis ismert átigazolási szakemberek, többek között Fabrizio Romano és Romeo Agresti szerint korántsem biztos, hogy a tréner a következő évadban is a…..
dobor norbert 2024.02.21 22:33:58
@Shaky79: Igen,megy.
dobor norbert 2024.02.22 11:54:24
@Marci04: Nem értetted amit mondani akartam. Allegri munkáját a szurkolók akkor értékeljék ha már elment,ne közben. Szerintem volt pár játékos akiből többet hozott ki,mint ami benne volt.
dobor norbert 2024.02.22 14:39:00
@Alex8610: Rugani, De S,Loca,Danillo, Dybala...
A Juventus egykori támadója, Fabrizio Ravanelli a minap hosszabb nyilatkozattal állt elő az olasz sportsajtó felkérésére, melyben a Fehér Toll becenévre hallgató korábbi futballista részletesebben beszélt a Bianconeri helyzetéről, kijelentve, hogy a csapat legnagyobb problémája biztosan nem…..
dobor norbert 2024.02.21 18:34:16
@rockitbaby: Igen. Furcsa.
A legjelentősebb olasz napilapnak számító, ám nem elsősorban hitelességéről ismert La Gazzetta dello Sport a minap egy érdekes híresztelést tett közzé, miszerint az utóbbi időben némileg jobb formába lendülő Manchester United a nyáron mindenképpen le akarja igazolni a Juventus brazil védőjét,…..
dobor norbert 2024.02.21 10:50:14
Veronában újabb pontvesztés következett a Juventus számára, méghozzá úgy, hogy két alkalommal is nekik kellett az eredmény után futniuk. Ha a Milan holnap este győzelmet arat, felléphet a második helyre a Juventus elé, azok után, hogy a zebra mezesek pár hete még az Interre tapadtak. A csalódást…..
A Juventus csupán egyetlen pontot volt képes begyűjteni az előző három bajnoki találkozón, azonban Max Allegri fiai holnap este visszatérhetnek a győztesek útjára, ami a mester elmondása szerint alapvető elvárás a csapattal szemben. A szakvezető a Hellas Verona elleni meccs előtt tartott…..
A Juventus tegnapi, Udinese ellen elszenvedett lesújtó kudarca után a csapat balhátvédje, Andrea Cambiaso igyekezett magyarázni a bizonyítványt az olasz média kamerái előtt, leszögezve, hogy senki sem számított ilyen rossz produkcióra, éppen ezért pedig nem tud neheztelni a drukkerekre, akik a…..
Az általánosságban véve a leghitelesebb átigazolási szakembernek tartott Fabrizio Romano a minap az SOS Fanta felkérésére beszélt mercatóval kapcsolatos hírekről, melynek keretében természetesen a Juventus, valamint a klub helyzete is szóba került. A szakíró Max Allegri és a kispaddal hírbe hozott…..
dobor norbert 2024.02.11 11:34:42
@MdewC: kényes a szitu, meg kell találni az arany közép utat. És mindenki boldog lesz!
A hétvégi, hazai sikerrel zárult Derby d’Italia után a jelenleg az Inter vezérigazgatójaként dolgozó Giuseppe Marotta a DAZN munkatársainak adott egy hosszabb nyilatkozatot, melyben kitért a Juventustól való távozására, valamint a Nerazzurrihoz történő csatlakozására, mindezek mellett pedig szót…..
dobor norbert 2024.02.07 15:25:07
@MdewC: ;)
Ugyan a januári mercato még csak most ért véget, az olasz átigazolási források máris új hírekről számoltak be a Juventusszal kapcsolatban, melyek közül a legérdekesebb talán Alfredo Pedullà értesülése, aki arról írt, hogy Massimiliano Allegri helye korántsem biztos a kispadon, a szezon végén pedig a…..