Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitvsz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
HIP (Hungarian Independent Press), Brazzaville Zsúfolt diplomáciai naptárjára hivatkozva lemondta az újbóli magyar EU-elnökséget köszöntő január elsejei ünnepségen való részvételt Orbán Viktor. A Nemzeti Együttműködés Nemzete Kormányának Első Embere az év hátralévő…..
Gyorsan ráduplázunk az Elműre, mert ha működik a Homárerő, rántsa magával Imre kétségbeesett segítségkérését is. Ugyanis az ügyfélszolgálat 4 hónapja füle botját se mozgatja a bejelentésre, hogy a Dósa utca egy részén nincs közvilágítás. 2009. július 18. óta –…..
Biciklivel a közlekedési szabályok betartása gyakran indokolatlanul hátráltatja a haladást, néhol veszélyes is. A biciklisek száma gyorsan növekszik, viszont az infrastruktúra fejlődésének tempója ettől messze elmarad, így rengeteg öntörvényű kerékpárost látni az utakon.…..
comment:com Szőke András a Tv2-n? 2009.07.24 13:20:00
Lassan csöpögnek az infók a Tv2 ősszel induló majdnem-celebszívatós műsoráról. Most például a forgatásról repültek át képek (na jó, képek egy állítólagos forgatásról - merthogy láttunk már kamuforgatásokat is) a Blikk postafiókjába, Szőke András…..
Leleplező riport készítésével próbálkozik a Magyar Nemzet és a Hír TV. A magam részéről azt tanácsolnám nekik, inkább csináljanak bejglit, ott nagyobb esélyük van a sikerélményre.Az esemény: Ismeretlen Férfi beállít a IX. kerületi SZDSZ elnökéhez, és felkínál neki egy…..
mitvsz 2008.12.29 08:04:03
@c64: Tuskó hopkins is megmondta már,hogy a névsor olvasó nem hiányzik sohasem a sorbol!!!!!!!!!!!
Nem tudom, hogy lehetne frappánsan lefordítani a Homeland Security nevű amerikai kormányszerv nevét, ők azok, akik (többek között) a nemzet határainak biztonságáért felelnek, és mint ilyenek, általános közutálat tárgyai, mármint akkor, ha kintről nézünk  Amerikába…..