Regisztráció Blogot indítok
Adatok
köpőcsésze

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit érdemel az az ember, aki időt és fáradságot nem kímélve akar pénzt adni a magyar államnak?Csodálatos sztorit küldött nekünk Béla. A baranyai hős tavaly az Apeh szakembereire bízta az adóbevallása elkészítését. Nem akarok az események elé vágni, de ennek megfelelően el…..
Csodálatos utóélete van a Túl hangosan szexel a palóc utcai asszony című posztunknak, amiben egy backdoor üzenetet mutattunk be. A csodás utóélet egyik fele a remek kommenthalom, olyan kis gyöngyökkel, mintfaqq: Sosem értettem az üvöltve kúrókat. Azért 20 éves kortól nem akkora…..
Az amerikai Kongresszus alsóháza, a Képviselőház kedden nem kötelező érvényű határozatban ítélte el a magyar Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) legutóbbi rádiós műsorszolgáltatási döntéseit, egyben a jogállamiság tiszteletben tartására ösztönözte…..
köpőcsésze 2009.12.09 19:47:22
@dik_: Hozzon helyett hozottat akart írni, a próbált helyett meg, hogy próbálta, csak biztos elkapkodta. Amúgy tényleg nem ártana átnézni, mielőtt az ember közkincsé teszi az irományát.
Ezen a most készült felvételen jól kivehetők az Apollo 12 misszió által hagyott nyomok a Holdon. A NASA LRO kamerája folyamatosan pásztázza égi kísérőnk felszínét, egyre pontosabb képeket készítve a talajról. Még idén korábban talált rá a második Hold misszió nyomaira,…..
köpőcsésze 2009.11.05 14:22:37
Szeptember 22-én, kedden megint megreggeliztetik a bicikliseket, most az Autómentes Nap alkalmából osztanak kakaóscsigát annak, aki reggel 7 és fél 10 között a Gödörnél jár. Az etetést zenészek vállalták: Németh Juci és a Nemjuci zenekar tagjai, Faragó Tomi, Matyiő és…..
A srác azt mondta, hogy sajnos nem tud átjönni aznap este (a szomszédos városból) mert nem kapta meg a kocsit a fatertól.  Na ez kicsit kiakasztotta Évát. Nálam bőgte ki magát, a szülinapján.    A kép innen     Na és egy eset. Nem velem történt, hanem a…..
köpőcsésze 2009.08.24 11:57:51
A műfajhoz képes happy enddel végződött Z. ártatlannak induló tescós vásárlása. Meg se verték, le sem vetkőztették, pedig elkövette azt a bűnt, hogy 25 ezer forintot hagyott a hipermarketben. A sztori tanulsága talán annyi, hogy a Tescóban szinte véletlenszerűen gyanúsítják…..
Magyarországon a legtöbb településen van vezetékes víz, és ez a víz iható.  A hegységekben keményebb, tehát finomabb a víz, a síkságokon kevesebb ásványi anyagot tartalmaz, ezért nem olyan finom, viszont szebben lehet mosni vele. Ám a birka nép nem szereti a saját…..
köpőcsésze 2009.08.08 14:37:42
@nothing.at.all: Kipróbáltam ezt a hideg vizes teát, de csak filterpazarlás. Maradok a forralt vizesnél.
A reklámokban rendszeresen kihasználjuk, hogy az embernek rövid az agya, vagyis konkrétan nem emlékszik régi dolgokra. Pontosabban ez így nem igaz: emlékezni emlékszik, csak máshogy.Ahogy a mondás tartja: az idő megszépíti az emlékeket! És igen, ez így van, valójában. Igaz, a…..
köpőcsésze 2009.08.08 09:21:39
"Egy olvasónk érdeklődött afelől – amit bizonyára sokan észrevettek –, hogy valóban eltűntek-e a galambok Győr belvárosából. A válaszunk határozottan: igen." - ilyen mókás stílusú mondatokkal van tele a Kisalföld egész cikke, melynek azonban a tartalma…..
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
Kiüresedett világunkban az emberek bármilyen lehetőséget megragadnak, hogy társaloghassanak egymással. Például öntevékeny lakók az ismeretlen pakolóőrökkel egy talán lopott autóról, Budapesten, a XII. kerületi Hertelendy utcában. Az összeállítás részét képező zacskó az…..
Egy 2007-es kincs a Homár  postaládájából: Ákos a posta jóvoltából egy rövid időre azt hitte, az esküvőjére meghívott unokatestvére nem tud részt venni a ceremónián, ugyanis már nem él. Talán a postás volt berágva az unokatestvérre, vagy valamelyik postai alkalmazott…..
Igazi antiválságbombát kapott Roland az AXA Magánynyugdíjpénztártól, akik légkalapácsálló mosollyal, töretlenül hisznek egy alternatív jövőben, ahol még mindig és egyre inkább megéri az ügyfelüknek lenni. Persze csak ha nem zavarja, hogy évente többet bukik, mint amit…..
köpőcsésze 2009.07.06 00:25:36
Olyan ez a téma, mint a Terminátor: visszatér, ha akarod, ha nem! Feltettem a kérdést, szereted-e a reklámokat, majd egy hétig rakosgattam fel érdekes vagy jó (vagy érdekes és jó) reklámokat. Közben ott és más bejegyzés végén is rendre megjelennek olyan olvasók, akik nem szeretik…..
Spontán kialakult egyenruhás sorozatunk következő részében a festői Ürömre kalauzoljuk az olvasót, ahol Gáborra szörnyű gyanú árnyéka vetült: lehet, hogy cserbenhagyott egy kanapét Óbudán? A vérvádat a kanapéban talált zöldkártyára alapozták. Az alanti krimiből kiderül,…..
Debrecen városa átvette a Volántól a városi buszjáratok üzemeltetését. A kilencvenes évek legelején, a Financial Times gyakornokaként ismertem meg a zsenge Kósa Lajost, aki szórakoztató fiú volt, üdítően ideológiamentes, és kapitalista lelkemnek tetsző módon mindig valami jó…..
köpőcsésze 2009.07.01 12:57:31
GT nehezményezi, hogy hiába szeretett volna sztereó rádiós telefont venni, sem a szolgáltató, sem a gyártó oldalán nem talált erre vonatkozó egyértelmű információt. Végül megvette és persze nem azt kapta, mint amire számított. Nem nagy dologról van szó, mindössze egy alsó…..
köpőcsésze 2009.07.01 09:13:50
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
Matyee egy szerinte erős rendőri túlkapással megtartott házkutatáson van túl, ami után hivatali visszaélés, magánlaksértés, erőszakos behatolás és testi sértés miatt fog feljelentést tenni. Az eljáró rendőrök a sztori alapján valóban elég bizonytalannak tűntek a más…..
Péter egy újabb árazási mókát talált az Auchanban, úgy látszik nagy tréfamesterek róják a sorokat arrafelé. Ki gondolta volna, hogy a disznóagypüré Danone Activia 8-as kiszerelésben, 1 ingyenjoghurttal drágább, mint a mezei 4-es leosztva: A legutóbbi Auchan-trükköt olvasva…..
köpőcsésze 2009.06.16 12:53:22
Rengeteg hipermarketes sztorit futtatunk, de a posztok jó része azért olyan, gyakran vicces "átverés", ahol azért tudja az ember is meg a rák is, hogy nyilván nem szándékos konspirációról, hanem figyelmetlenségről, egy mamutszervezet bénázásáról van szó. Ez az eset…..
Az EP-választás nem főműsoridős program, ha a két kereskedelmi csatornán múlna, akkor délután kettőkor lenne az urnazárás, hogy még az esti film előtt meglegyenek az eredmények. Persze azért a közszolgálati adók, és a pártcsatornák lelkesen készültek, élőben kapcsoltak,…..
Fu Szekh Li tudatos fogyasztóként hústartalom alapján választ szalámit, de a Turista rúd összetétele minden elképzelését felülmúlta. Kár, hogy a műbelet szétfeszítő csodatermék íze mégsem váltotta be a hozzá fűzött reményt, talán répacukorból mehetett volna bele több.…..
köpőcsésze 2009.06.03 13:00:55
Rika orvosnak tanul és mentősként dolgozik, mégsem jutott egyszerűbben a jogosítványához, mint bárki más. A szabály alól senki sem kivétel, az egészségügyi vizsgára a rendszernek szüksége van, pontosabban a vizsga díjára. Történt ma velem, hogy a Duna-menti szocreál…..