Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gipsz jakab

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kabul felett az ég  Mit keres Magyarország Afganisztánban? Sőt tovább megyek, mit keres 47 ország, a világ nemzeteinek közel negyede ott? Ha megnézzük az afganisztáni művelet részvételi adatait (csak 100 fő feletti hozzájárulók, zárójelben a halottak számával), elég…..
„Ha már a nőiesség minden zsetonját eljátszottátok, legalább a szánalmasságig ne süllyedjetek le!” A következő mentális beöntés egy férfiúi kifakadás. Oroszlánbömbölés. Talán tovább nem is érdemes előhangolni. Fogadjátok eme érzelmi torpedót lazán, és…..
gipsz jakab 2010.04.27 13:09:11
@Traktorka:
magamtól nem kérdeztem meg :)
ha ő kérdezné, akkor kész válaszaim vannak:
1.: nem tudom
2.: az összes korombeli jó csaj foglalt, kevésbé jó meg nem kell, te viszont gyönyörű vagy, úgyhogy nem számít hány éves vagy, hidd el, ha 30 lennél akkor is összejöttünk volna ;)
3.: nem volt más a közelben
4.: a barátnőddel akartam összejönni, csak egy kicsit kancsal vagyok, nem tűnt fel, h nem is hozzád beszéltem?
5.: nem vagyok kötelező, ha ilyen hülyeségeket kérdezel, akkor azt fogom hinni, h nem kellek neked, úgyhogy add meg a barátnőd számát ...
Ma délelőtti posztunk ugyan nem túl terjedelmes, mégis valós problémára hívja fel Ferenc a figyelmet. Gyalogos átkelőhelyeknél már megszoktuk, hogy sok helyen van a lámpa oszlopán egy gomb, amivel jelezhetjük, hogy szeretnénk átmenni a túloldalra belátható időn belül. Van ennek…..
"Átsorolunk a pattogatott kukoricás pulthoz, mert világossá vált, hogy hacsak nem nyomok ravaszul csípőmagasságból egy villát a körülöttem feltorlódott sonkarajongók hátába/oldalába/hasába, itt nem lesz hidegtálfogyasztás." Szodoma és Gomorra kategóriában íme az…..