Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DegerFaCan

0 bejegyzést írt és 1417 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Charly Alcaraz tegnap este megérkezett Torinóba, ma pedig a J|medicalnál tett látogatást, és Romeo Agresti szerint a klub munkatársai a mai napon csupán egyes vizsgálatokat végeztek a játékoson, és többre nem volt mód, a fiatal argentin futballista nem csatlakozhatott az edzéshez egyes bürokratikus…..
A Juventus a Monza ellen győzelmet szerzett, s ezúttal Federico Gattinak köszönheti a győzelmet a csapat, miután a védőnek sikerült a 94. percben válaszolnia Valentín Carboni 91. percben született találatára. „Fontos győzelmet arattunk, mert egy olyan erős csapat ellen született, amelyik jól…..
DegerFaCan 2023.12.03 12:58:52
@Pilsnerurquell: hallod, tényleg nem muszáj idekommentelni mindig hogy ennyi volt. Oké tudomásul vesszük, nekem is csökkent a meccsmegnézési arányom, ez van
Az elmúlt hetek során a Juventus megújította több játékosa szerződését is, így előbb Federico Gatti, majd a napokban Manuel Locatelli kötelezte el magát 2028-ig a torinói klubnál, s ma egy újabb fiatal, a sportfogadási botránya miatt júniusig eltiltott Nicolò Fagioli is új kontraktust írt alá. "A…..
A Juventus nem titkolt célja, hogy a szerződések megújításával hosszabb távon is magához kösse az első csapat keretének kulcsjátékosait, s ezen szándék mentén a klub ma hivatalosan is bejelentette, hogy Manuel Locatelli új, 202-ig érvényes kontraktus aláírásával kötelezte el magát…..
A Juventus a válogatott szünet után a San Siróba látogat, és a kevéssé megfogható dicsőségen túl a mérkőzés téttel bír a bajnokság tekintetében is, hiszen két dobogós csapat ütközik meg vasárnap este. „Jó, érdekes meccsre számítok. Jelenleg a harmadik helyezett játszik az elsővel, ismerjük a…..
DegerFaCan 2023.10.22 07:44:49
A La Stampa tegnap Nicolò Fagioli illegális fogadásairól írt, mivel a hírek szerint a Juventus fiatal középpályása illegális platformokat használt fogadásokra, és ha bebizonyosodik, hogy az FIGC, UEFA vagy FIFA által rendezett sporteseményekre fogadott, hároméves eltiltás és legalább 25 000 eurós…..
DegerFaCan 2023.10.12 08:44:54
@Kukszi: anno amikor fociztam u19ben még én is mentem tippmixelni a haverjaimmal gondolom uez a szitu. Valszeg nem saját meccsre fogadott...
A válogatott szünet után a Juventus a szezon eddigi legnehezebb mérkőzésére készülődhet, hiszen a zebramezes csapat szombat délután a Lazio együttesét fogadja az Allianz Stadiumban. A római kékek ugyan két vereséggel kezdték a bajnoki szezont, a harmadik fordulóban a címvédő Napoli otthonából hozták…..
A Juventus ma hivatalosan is megvált csapatkapitányától, Leonardo Bonuccitól, aki az Union Berlin játékosaként folyathatja pályafutását. A veterán védő a személyes Instagram-fiókján búcsúzott a zebramezes klub szurkolóitól. "Leonardo Bonucci vagyok, 19 éve professzionális futballista. Ebben a…..
DegerFaCan 2023.09.02 09:47:36
@Pilsnerurquell: kutyát nem érdekli hogy mit gondolsz hogy mit gondoljunk a mostani Bonucciról. A visszahozatala óriási hiba volt :/
Nyáron jelentős átalakulás vár a Juventus keretére, s ennek szellemében a klub most elköszönt egyik veteránjától. Ángel Di María egy szezont töltött zebracsíkos mezben, s most szerződése lejártával, ingyen távozik Torinóból. "Egy fekete-fehérben töltött szezont követően Ángel Di María és a Juventus…..
DegerFaCan 2023.06.22 12:17:30
Tegnap futótűzként terjedt a hír, hogy a június 15-ére kitűzött tárgyalás helyett már ma, május 30-án bírósági meghallgatáson jelennek meg a Juventus és az FIGC ügyészségének a képviselői, miután Giuseppe Chinè és az Öreg Hölgy ügyvédei vádalkut kötöttek. Kora délután már érkezett is a hír, hogy a…..
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
DegerFaCan 2023.05.18 23:37:23
A Juventus egyre inkább kezdi elveszíteni a helyes utat, s ez a zavarodottság már nem csak az eredményekben érhető tetten, hanem a vezetők megnyilvánulásában is. A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Massimiliano Allegri a mérkőzést követően az öltöző felé menet kevésbé diplomatikus…..
DegerFaCan 2023.04.27 18:27:21
Az olasz sajtó értesülései szerint egyre növekszik az esélye, hogy a Juventus elveszítheti egyik legnagyobb tehetségét, Kenan Yildizt, akiért a Benfica is élénken érdeklődik. A 17 esztendős támadó Németországban született, s a Bayern München ifjúsági akadémiáján nevelkedett, majd 2022 nyarán a…..
A Juventus 1:1-es hazai döntetlennel kezdte a Nantes elleni párharcot az Európa-liga rájátszásában, így ma este idegenben kell kiharcolnia a továbbjutást. Mivel a sorozatban már nincs kiemelt szerepe az idegenben szerzett góloknak, így a zebramezeseknek mindenképpen győzniük kell, ha nem akarják a…..
DegerFaCan 2023.02.23 20:27:17
A SportMediaset értesülései szerint az UEFA kész visszaállítani a jó kapcsolatot a Juventusszal, miután új vezetőség ült a torinói klub élére, ehhez azonban a Juventusnak is meg kell tennie egyes lépéseket. Az olasz cikk szerint az első lépés a kapcsolat visszaállítása felé a Szuperliga projektnek…..
A Juventustól 2022 januárjában távozó Rodrigo Bentancur az elmúlt évekhez képest kiváló szezont fut a Tottenham Hotspur együttesében, hiszen idén már öt gólt szerzett, illetve két gólpasszt is kiosztott 21 tétmérkőzésen. A 25 éves uruguayi futballista teljesen más arcát mutatja a Spurs mezében,…..
A La Gazzetta dello Sport hírei szerint a Juventus igazgatói tegnap találkoztak Sergej Milinković-Savić ügyében Mateja Kežmannal, miközben a Juventus vasárnap a Laziót fogadja az Öreg Hölgy. A Juventus pénzügyi erőforrásai nem teszik lehetővé a szerb középpályás januári szerződtetését, de a milánói…..
DegerFaCan 2022.11.12 17:21:26
@Lanzafame: Fagioli Rovella Miretti Locatelli szerintem kiváló kozeppalya lesz. Szélén csatérban Chiesa IJunior Soulé meg Rafia mondjuk plusz ugye Kostic elől valszeg Vlaho padon Kean. Danilo Bremer Gatti mellé még kellene belső bekk. Szélhátvédeknél tanácstalan vagyok. Kapuban jó lenne valaki nagyot fogni akár nyáron vagy jövőre.
A Verona elleni meccset megelőző szerdai sajtótájékoztatót Massimiliano Allegri az Inter elleni győzelem hatásainak leírásával kezdte. „A mérkőzés után este elégedettséget és örömöt éreztünk, de a következő nap már lezártuk azt a fejezetet. Olyan csapat ellen lépünk pályára, amely az elmúlt öt…..
DegerFaCan 2022.11.09 20:48:12
@supertrezi: ez így van, anno nekem is volt kényelmetlen gyengeség meccs közben a terdemben miután felépültem. Ezzel jár, ezért hosszabb a terdfelepules mert a szervi oldal egy dolog.
A Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett idegenbeli, majd a Benfica elleni hazai vereségekkel a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe kormányozta magát. Ahhoz, hogy egyáltalán életben tarthassa továbbjutási álmait a Bajnokok Ligája csoportköréből, mind a hat pontot be kell gyűjtenie a Maccabi…..
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
DegerFaCan 2022.09.06 22:16:12
Na
A Juventus, amely nyáron komoly átalakuláson ment keresztül, még nem találja formáját, azonban kedd este a szezon eddigi legnehezebb mérkőzése vár a zebramezesekre, akik a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitónapján az egyik nagy favoritnak tekintett Paris Saint-Germain otthonába…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
DegerFaCan 2022.08.13 07:52:02
@babo0410: istenem nincs jobb dolgod mint szélmalomharcolni? Hagyd már azt a sarrit békén. Pirlonal jobb volt mert megnyertuk a bajnokságot. Tény. Szia
DegerFaCan 2022.08.13 07:55:06
@babo0410: www.cittanuova.it/lempoli-di-sarri-passione-e-disciplina-del-calcio/?ms=003&se=005
Jó edző. Fszt érdekel most? De tényleg. Szerintem kezdjünk beszélni arról hogy 96ban szerencse hogy a dortmunddal kerültünk össze mert más kipicsazott volna minket vagy most neked mibajod?
DegerFaCan 2022.09.03 09:46:57
@Pjanista: tipikusan olyanok mint a mindig negatív lehúzó nagybácsi, hogy kis tételben vicces, néha van is kedved a hulyesegeihez csatlakozni, de minden rohadt nap kva fárasztó és már unalmas, kerülöd...
A tegnapi nappal lezárult a nyári átigazolási időszak, s ugyan csillagászati összegű igazolásokat a klub nem eszközölt, így is komoly változtatások történtek a Juventus keretében. Ami a távozókat illeti, a csapatkapitány Giorgio Chiellini szerződése lejártával új kalandokba fogott a tengeren túl, s…..
A svájci válogatott, Denis Zakaria a Chelsea-hez csatlakozott kölcsönben a Juventustól a 2022/23-as szezonra, szezon végén kivásárlási opcióval, áll a Chelsea hivatalos közleményében. Az angol klub weboldalán közzétett cikkben a középpályás üdvözölte új klubjának szurkolóit: „Üdvözölni akarom a…..