Regisztráció Blogot indítok
Adatok
easternsugar

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha tehetném nem fizetnék egy forint TB-t sem, hanem azt a pénzt félretenném külföldi ellátásra.   Tisztelt Praxis blog!     Nem tudom kihez fordulhatnék sérelmeimmel, észrevételeimmel a betegellátást illetően. Az interneten találtam Önökre, így bízva…..
Az I. rész után Brother Love folytatja. Nagyon-nagyon jó írás.A modoros ebtartó meghatározásánál – figyelembe véve a modoros hívőről szóló dolgozatot ért kritikákat – ezúttal pontosabb elhatárolásokra, az alfajok precízebb körülírására törekedtünk. /Kezdő…..
easternsugar 2011.03.06 12:52:14
És a megélhetési kutyás, akiből ma Magyarosrzágon több ezer van?Otthon tart 50-100 kutyát, elleti őket nyakra-főre és természetesen adózás nélkül továbbad a kiskutyákon piacon,külföldre stb.Legfőbb ismérvei:rozoga autókkal jár, csóró, büdös, retkes, a kutyákat különféle moslékokkal eteti, de rém büszke, hogy ő mekkora állatbarát.Súlyosabb esetben tenyésztőnek tartja magát és minimum egy egyetemi prof.magabiztosságával beszél a kutyázásról.Sokszor külföldre, olaszba', németbe' jár fedeztetni, ezáltal a kiskutyákért még több pénz kérhető.Amúgy szarik a kutyákra, ha rájuk néz dollárjelek lebegnek a szeme előtt.Az emberekkel tapló módon viselkedik, felsőbbrendűnek tartja magát, annak ellenére, hogy tevékenysége többet árt, mint használ.Tipikus munkakerülő, a társadalom nyakán élősködő személy.
Ennél egy fokkal rosszabb,aki még kutyakiállításra is jár.Kiváló leképezése ez a mai társadalomnak.Olyan egymásra köpködést, sértegetést, irigykedést,rosszindulatot(nem ritka a verekedés,esetleg késelés)még életedben nem láttál.Ha a te kutyád nyer, tuti lefizetted a bírót.A kutya nem számít, akármilyen fajta is, csak a profit és a cím.Teleokádja a közösségi oldalakat a kutyái fényképével, mellé szigorúan feltüntetve az elért címeket.A kutyáit általában kilométer hosszú, angol nevekkel látja el, mert az menő.pl.Shining White Diamond Waterfall Angelina Jolie,mindeközben lehet, hogy egy mezei bullterrierről van szó.Nem ritka a 60xCAC, 54xCACIB,35xBOB, BOG,BIS címek felsorolása, de csak azért, hogy a konkurencia irigykedjen. Töménytelen mennyiségű pénzt öl az őszerinte "hobbiba", de önmagának sem meri bevallani, hogy igenis ebből él.Általában jobb módú a szaporítóknál, de a normális társadalomban képtelen megállni a helyét. Életében nem dolgozott 1 évet sem, a kutyákból él.Szarik az állatvédelemre, ha lakótelepen lakik, akkor átvágatja a kutyák hangszálait, hogy ne legyen hangos ugatás.A kiskutyákat euróért árulja, csak külföldre ad el kutyát.
Az ember barátját tárgyként kezeli, nem látja a csillogó szemeket és a kócos buksikat:(
Modor Tibi gyors értékelése a Mode tegnapi koncertjéről: És már megint kifizettem, ott voltam, pedig most tényleg ki akartam már hagyni. Így kell ezt csinálni, pedig az egész Depeche Mode-ról az általam hatalmasra becsült Sickratman - Nesze, hülye paraszt c. himnusza jut…..
Felfüggeszti az országos vasutassztrájkot hétfőn, 22-én 24.00 órától a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) - jelentette be Gaskó István elnök Budapesten sajtótájékoztatón. Gaskó bejelentette: a szakszervezet továbbra is ragaszkodik követeléseihez, és ha a…..
Ez kész, kínomban csak röhögni tudok, könnyeimet már rég elpocsékoltam másra... Tc felhívtam ma a MÁVdirektet, mert voltam olyan naiv, hogy hagytam, hogy felmerüljön bennem az a gondolat, hogy hétvégre hazamegyek Budapestről. délután 5 fele beszéltem velük, és megkérdeztem,…..