Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enipeni

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyár egyik legkedveltebb bora az Irsai Olivér, ami egyszer reméljük hungarikum is lesz. Az elvárás az Irsaitól, hogy kirobbanóan bodzás, citrusos vagy parfümös illatú legyen, az íze pedig friss és gazdagon gyümölcsös. Lássuk, hogy a kóstolt 14 Irsai Olivér közül melyik végzett nálunk az élen!..
A korona krízis kezdete óta már az óvodások is tudják a jelszót: laposítani kell a görbét! Eleinte látványos ábrákkal mutatta be a média, hogy mi ennek a célja. Ha valaki lemaradt volna, akkor gyorsan ismételjük át: a járvány lassításának célja, hogy az esetszámok ne hirtelen és gyorsan ugorjanak…..
András előrelátó, márkahű és van hite, így a Huawei telefonjához gyári Huawei búvártokot vásárolt, mielőtt búvárkodni indult. Első körben működött is minden, mint a karikacsapás, a telefon nem lett vizes, a halak le lettek fényképezve, mindenki boldog volt. Ám a következő nyaraláson beütött az,…..
via GIPHY Vannak aprónak tűnő problémák, amik eltörpülni látszanak a globális felmelegedés, a környezeti katasztrófák, vagy a rozsdás metrókocsik mellett, de valójában érdemes odafigyelni rájuk. Ezek a kis gondok ugyanis néha nagy kérdéseket feszegetnek. Itt van például Judit és Bref története.…..
2013-at írunk akkor, amikor a Netflix először vágott bele teljes lendülettel a sorozatos tartalomgyártásnak, ami ugyan csak 6 éve volt, mégis mintha minden megváltozott volna a televíziós piacon ezidő alatt. A kezdetben főként vásárolt anyagokkal operáló streaming mogul ugyanis ekkor látta be…..
  N. már nagyon várta, hogy a magyar közvetítő cégen keresztül talált animátori munkába belekezdhessen, ám Görögországban a második nekifutásra is olyan állapotok és feltételek várták, amikkel ő nem tudott kiegyezni.  Koszos, lerobbant, látványosan magára hagyott szellemszállások és vállvonogatás.…..
A KFC legutóbb az új rizses csirkéjével került be hozzánk, akkor az derült ki, hogy azért teljesen más a képen a termék fotója, mert: "A termékfotók esetében szeretnénk jól megmutatni a terméket, hogy a menütáblánkról a sor végéről is jól látható legyen. Ezért emeljük ki a tartalmát." Tehát ők nem…..
enipeni 2019.07.19 11:54:47
@temprasordog: nem az a baj hogy egyen-hust tesznek bele hanem az hogy ebbe kb ketto darab kene az egyenhusbol.
Tavaly júniusban Sanyit (és a többi 250 utast) rendesen megszívatta a LOT, amikor a frissen indított New York - Budapest közvetlen járata némi kifutópálya széli ácsorgás után sem indult el. A légitársaság fapadosokat megszégyenítő eljárással kezelte a helyzetet, de a talpraesett, jó fej utasuknak…..
Olvasónk problémája elsőre nehezen volt érthető, mert egy láthatóan tejföl feliratú fotót mellékelve morgolódott azon, hogy tejföl helyett pirosat joghurttal vágta tönkre a családi ebédet, de ezt a zaklatottsága számlájára írtuk. Problémája ugyanis azonnal érthetőbbé…..
A szállásfoglalós oldalak vendégértékeléseire alapozott szállásfoglalás után most jöjjön a másik oldal. Egy vendégház, amit tönkretett a booking.com. Levélíró vállalkozónk nem értette, miért nem jönnek foglalások az oldalról, aztán meglátta a lehúzó kommentet, amit…..
enipeni 2019.06.09 16:48:41
@legtornasz1: az airbnb-n minden szallasnak mas a lemondasi feltetele. van rugalmas meg kevesbe rugalmas.. en a rugalmasat szoktam valasztani sajnos mint utazonak volt mar olyan hogy utolso pillanatban (sot olyan is hogy megkezdett tartozkodassal) kellett szallast visszamondani. szepen visszaadtak a penz egy reszet. (egy napot vontak)
szallasadoi oldalrol ha visszamondasz szallast nem lephetsz elorre mint "superhost" es nem vagy magasan a talalati listan. nekem eddig egy szallasadom se mondott le szallast es mi se mondtk le senkiet. egy valakinel foglaltam aki veletlenul hagyott idopontot az tiz percen belul irt lemondta igy 10 perc ment el az eletembol miatta.
via GIPHY A szolgáltató által szolgáltatás nélküli szolgáltatás kiszámlázásának állatorvosi lova a ház, ahová az áramot ugyan még nem kötötte be az ELMŰ, de számlát küldeni, kismamát várakoztatni és jól letolni azt bezzeg tud. Ettől a sztoritól mi is majdnem megszültünk.    Tavaly (2018 07 04)…..
A MÁV időkaput működtet Pécelen? Vagy inkább az automaták nincsenek felkészítve arra a helyzetre, hogy ha nem állítunk be kézzel intervallumot, akkor a 4 órás érvényesség egy retúr jegy esetében a visszaútra is a vásárlás pillanatától ketyegjen. Gyakorlott automatás vásárlók csak legyintenek, mi?…..
enipeni 2019.05.14 09:41:49
@Terézágyú: A belepteteos kapu mukodik olyan orszagokban pl mint japan (tokio) ahol 1000 meg 1000 meg 10000 ember indul minden nap utazni munkaba. nagyon gyors.
KultúrSokk Porgy és Bess 2019.05.12 23:07:20
A hazai színházi élet még nem látott olyan szintű nemzetközi botrányt, ami a Porgy és Bess bemutatása kapcsán alakult ki. 35 év után láthatta újra a magyar közönség George Gershwin világhírű operáját – ezúttal fehérbőrű énekesek előadásában. Az Operaház honlapját böngészve elég érdekes…..
"A vásárlónak mindig igaza van!" - mondja az ősi kereskedőparancsolat, amit a vevők egy része előszeretettel értelmez úgy, hogy az eladónak a deal érdekében mindig, mindenhez jó képet kell vágnia. Pedig nem. Persze az abszolút elvárható, hogy a kereskedő vagy szolgáltató  udvariasan és…..
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
Egy akkora webshoppal bíró cégnél, mint az Extreme Digital, az ember úgy képzeli, hogy üzemszerűen mennek a dolgok: a vásárlásnak, a csomagküldésnek és a panaszkezelésnek is megvan a protokollja, amin csak végig kell tuszkolni az egyes rendeléseket. Ehhez képest a sokadik levél jön, ami alapján az…..
2018. február 23-án a Mediaworksnél dolgozó Szilvási Zsuzsa a szoljon.hu-ra írt egy cikket, amiben Mészáros János fotóriporter(?) képével megtámogatva énekelte meg, hogy Áldatlan a helyzet a járhatatlanul saras utcák miatt Túrkevén. Sőt, helyszíni riport is született, Szilvási elment…..
enipeni 2019.02.14 12:34:13
@beat76: de iden nagy valtozas varhato. minden evben varjuk a jovo evi nagy valtozast.
A pénzügyek irtó fontosak, mégis sokszor olyan tájékozatlanul bolyongunk a területen, mint Varga István a Fidesz médiapolitikájában. Pedig nagyon is van vesztenivalónk, amitől csak az olvasás és a tájékozódás ment meg minket.  Témandító tesztkérdésünk:  Kedves Homár! Kíváncsi lennék a…..
enipeni 2019.02.06 09:10:30
@temprasordog: nem azert a ket fillerert, de meg ha van offline terheles akkor is feltunik hogy mar 0-as a szamlam es abbahagyom a koltest rola (vagy hivom a bankot ha meg mindig tudok kolteni). plane igy teszek ha amugy is ugy gondolom hogy nincs penz a szamlamon.
Az alábbi történetben olvasónk is elismeri, hogy fia hibázott: nem ellenőrizte a benzinkúton váltott megyematricáit, és az is értjük, hogy a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató a mi érdekünkből és azért van, hogy behajtsa mindenkin az autópálya használati díjat, mégis nehéz nem úgy értelmezni a…..
A tudásalapú vetélkedőkre itthon mindig is hajlamosak voltunk úgy tekinteni, mint valamiféle kinyilatkoztatásra, a könnyen, tömegek számára elérhető Tudás alfájára és ómegájára, a kvízmesterekre meg a Tudás Őrzőire. Ilyen volt Egri János és az Elmebajnokság, azaz az angol Mastermind hazai verziója,…..
enipeni 2019.01.04 05:58:16
@Na hogy érzi ez a Wágner magát?: kar ezen ennyit rugozni. ha nem volt a programban akkor nem az olimpian szerepelt. Badar humorista, lehet az iroi munkassaganak a resze ha egy kicsit nagyot mond. volt verseny amin ott volt, es biztos atment az olimpiara is. az joval kevesbe lenne utos ha mindig nekiallna elmagyarazni hogy ott volt de egy olimpiahoz nem kapcsolodo versenyen. a tevenek ellenoriznie kene a kerdeseket/valaszokat.
enipeni 2019.01.04 08:25:55
@hir6kommentár: Barki nyilatkozhat barmit attol meg nem lesz valosag.
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
enipeni 2018.12.18 08:39:50
@meronem: aha ertem, szoval ha az ellenzek megint hatalomra kerul rendben lesz ha orbant fegyverrel kergetik el a koztevebol, nehogy kifejthesse az allaspontjat. vagy verolegenyek dobjak ki. vegul is ha szerinted ez a normalis.akie a hatalom az megveretheti az ellenzeket mert miert ne majd ha jon a valtas akkor forditva. csudijo az eletszemleleted.
Talán minden ember egyenlőnek született, azonban nem minden borzasztó repülőutas egyformán borzasztó...
enipeni 2018.12.05 20:33:05
@Benbe: sztem se a te hibad de . combcsont pont eleg. lehetne erre valami megoldas, mondjuk ha ablakhoz foglalsz akkor csak a fele oldalt tolod ki (azert nem a folyosot irom, mert egy 120 kilos emberen 2 embernek atmaszni folyamatosan az igencsak kihivas.