Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zobaal

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap beleszaladtam egy tesztbe, ami a nemi identitásokra és a szexuális orientáció változataira épült. 12 kérdésből 11-re sikerült helyesen válaszolnom, de nem azért, mert tudtam a jó választ, hanem azért, mert a másik kettőt ki tudtam zárni vagy jól tippeltem.Az emberi identitások egyre szélesedő…..
zobaal 2016.10.06 16:04:08
Ugyan ismét visszazökkentünk abba az állapotba, hogy csak egy csapat történetét követhetjük nyomon, de cserébe minőségében a legprofibbat láthattuk. Sőt, megkockáztatom, hogy ebben a félévadban ez volt eddig a legjobb rész! Olyan dupla- (vagy tripla?) fordulattal csaptak pofán…..
Geekblog RuneWars társasjáték 2013.04.29 06:00:00
Megalománia. Időnként mindenkit elkap egy kicsit, nem bírunk megállni, nem ismerünk mértéket, minden kell, a legjobb, a legnagyobb, de nem is ragozom tovább, a lényeg, hogy túlkapjuk alaposan. Láttunk már erre példát, legyen szó filmekről vagy akár társasjátékokról. Bizony,…..
Az emberi százlábú folytatása után Tom Six belevágott volna a harmadik felvonásba is, csak épp tavaly év elején kissé összezörrent a franchise sztárjával, a Dr. Heitert alakító Dieter Laserrel. A gond a forgatókönyv környékén adódott, ugyanis Laser saját szakállára átírt…..
Sejteni lehetett. Habár a Paranormal Activity 4 csak csalódást keltő 30 millió dollárt söpört be Amerikában (plusz 26 millió folyt be a nemzetközi piacról), de a film az alacsony költségek mellett máris sikeresnek mondható. A stúdió egy percig nem gondolkodott el azon, hogy…..
Terry Develkok egy eredménytelen öngyilkossái kisérlet után rájön, hogy nem tud meghalni. Ezért úgy dönt, hogy lemészárolja a rossz akaróit. Ugyan az előzetesen érződik az alacsony költségvetés, és frogatáson elhasznált tudatmódósítók szaga, de azért van egy sajátos…..
zobaal 2012.09.28 18:43:45
  A Resident Evil filmek nem igazán számítottak kasszasikernek, sem hatalmas bevételt generáló alkotásoknak... egészen a legutóbbi felvonásig. Természetesen elértek egy korrekt eredményt (nyilván DVD-n is szépen fogytak), ám a 3D-vel megspékelt Túlvilág 296 milliót…..
Nem jellemző, hogy a blogon zenei klipeket tegyünk közzé, de ezt azért érdemes megtekinteni (vagy nem?).   ..
zobaal 2012.09.12 14:02:09
Rendhagyó vendégkritikát kaptunk Zsuzsi nevű olvasónktól, aki egy animációs meséről írt. Ami a kritika alapján nem lehet túl gyermekbarát. Ráadásul macskás - ez ma már csak egy ilyen nap. Az egyébként érdekes, hogy ezzel párhuzamosan egy olvasónk szeretett is volna erről…..
Négyszögöl címmel jelenik meg idén a hatodik Blind Myself-nagylemez. Konkrét időpontot azért nem tudunk mondani, mert az albumot négy részletben kapja majd meg a közönség, ebből az első most rögtön, itt a Lángoló Gitárokon. Mindegyik dalhoz jár majd vizuál is, de az egyes…..
zobaal 2012.07.25 11:28:39
Ritka és nehéz műfaj, de néha belehet vele találni. Elég, ha csak a Kabinlázra gondolunk. Sőt, jelen esetben a Chemical Peel alaphelyzete kísértetiesen hasonlít hozzá. Csajos partit tartanak az erdő közepén egy házikóban  (hol máshol?), amikor hirtelen egy levegőben terjedő…..
Ahogy tegnap ígértem, most jöjjön egy durvább adag, szigorúan csakis saját felelősségre! Kellemes időtöltést a vasárnapi ebédhez! :) 1. Cannibal Holocaust (1980)   Kritika itt. Ez egy olyan alapmű, amit mindenkinek illik látnia, már ha "horrorfannak" tartja magát. Egyszerre…..
Rendesen ledöbbentem. Csak erős idegzetűek nyomjanak a továbbra. Figyelem! A tartalom szigorúan 18+! Kéretik kulturáltan kommentelni! ..
Többek között erre is választ kaphattunk a legutóbbi kérdőív kapcsán. persze ez csak amolyan érdekes mellékterméke a kutatásnak. Mindenesetre örülök, hogy 141-en töltötték ki, ez vélhetően olyan 90%-a az oldal rendszeres olvasói. Köszönöm, hogy nem hoztatok…..
Nem sűrűn találkozhatunk fantasy témájú kártyás flashjátékokkal. Most akadt egy ilyen gyöngyszem a Tyrant, amelynek sikerül megújítani egyes játékelemeket, például újszerűen párosítja a küldetéseket a történettel és van autofunkciója. A fejlesztők arra törekedtek, hogy…..
Pszichológiai horror filmből nem sok van mostanság,de most jött egy ilyen film is. Ez a bizonyos Viharsziget egy nagyon jó film lenne,ha... A film nagyon jól indult. Tudtam,hogy milyen lesz a hangulata a filmnek amint megláttam az elmegyógyintézetet és környékét,ahol a sztori…..
Főnix blogja Akik itt maradtak. 2010.01.15 03:10:01
Mikor még gyakran írogattam, úgy emlékszem napi 100 körül volt a blog egyedi látogatóinak száma. Most, hogy már nem írok. De legalábbis nem úgy, és nem arról, ahogy egykor. Havonta 1-2 bejegyzés olvasható itt, és igazából az sem érdekes...Még mindig napi 60-80 egyedi olvasója…..
zobaal 2010.01.15 20:05:50
Búcsúzik a Bombagyár. Hát vége lett. Minden, minek kezdete van, véget is ér egyszer. Ezt mind tudjuk. De bármikor is ér véget, mindig azt mondjuk "miért épp most? miért ilyen hamar?"A Bombagyár rengeteget elért 3 éves működése alatt, de ehhez kellett az, hogy páran…..
 Riasztó hírek érkeznek mostanában kis hazánk minden olyan szegletéből, ahol jelentősebb cigány népesség él. Vagyis lényegében minden településről, amely valaha is szerepelt a Csepű, lapu, gongyola című vetélkedőben. (Emlékeznek még e műsorra? Ha nem, Rózsa György…..
Ez a játék a harcra összpontosított meg a küldetésekre. Többet nem mondok róla. Akit érdekel az töltse le. Infinity Online ..
Lezajlott az idei évben is megrendezett New York-i Comic Con rendezvény. A kiállítók közt részt vett az EPIC is mint arról korábban írtunk, vártuk hogy megtörik a csendet és minden a Gears of War második részétől lesz hangos. De a fiúk nagyon szűkszavúak voltak és lehetetlen…..
zobaal 2008.05.09 20:41:08