Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norlwinder

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a Bethesda E3 konferenciáján hallottuk, a sokak által kedvelt Fallout Shelter idén PC-re is megjelenik. Pár napja felreppent újra a hír, hogy bizony, jön a PC-s verzió. Nos, a várakozásnak vége: mától PC-n is tudjátok menedzselni a saját Vault-otokat. Ehhez nem kell más, mint a Bethesda…..
jateknaplo.blog.hu Kleptocats 2016.05.30 10:35:40
Ismét egy cicás app-ot hoztam nektek, de most nem Japánból, hanem egy mexikói független stúdiótól. A HyperBeard Games egy picike, baráti társaság, akik az Apps-O-Rama partnereként márciusban megjelentették a jelenleg legismertebb játékukat, a Kleptocats-et. A Neko Atsume-hoz hasonlóan, ez is egy…..
jateknaplo.blog.hu Big Pharma 2016.03.03 11:55:52
Elöljáróban el kell mondanom, hogy a menedzser-játékokkal van egy kis gondom, méghozzá az, hogy a tutorial után általában csak pislogok, hogy mit is kell csinálni. Ez meg csak félig az én hibám, félig pedig az ilyen játékoké. Lássuk, hogy most sikerült-e meggyőznie a Big Pharmának, hogy a menedzser…..
jateknaplo.blog.hu Neko Atsume 2015.11.20 12:16:15
Ez a játék nagyon japán, de tényleg! Nem is kell többet írnom róla. Itt találod meg: Neko Atsume - Kitty Collector Oké, vicceltem, írok még egy pár sort. Szóval, mint ahogy említettem a Neko Atsume egy nagyon japán játék és most nem arra gondolok, hogy a játék nyelve japán vagy…..
Jó napjuk van ma az androidosoknak, először ingyen játékok az Amazon Appstore-ban, most pedig végre vége a várakozásnak: íme a Fallout Shelter Androidra! Mostantól végre az androidosok is irányíthatják a saját bunkerüket mobiljukon vagy tabletjükön. Én izgatottan vágok bele a…..
jateknaplo.blog.hu Running Circles 2015.08.05 10:42:03
A BoomBit Games több egyszerű, kis játékot adott ki Androidra (és néhányat iOS-re is), mint például Spider Square-t, Brid Climbot, vagy éppen a cikk tárgyát, a Running Circles-t. A fejlesztők profilja az egyszerű touch multiplayer arcade játékok készítése, amelyek szórakoztatóak…..
jateknaplo.blog.hu Sym 2015.07.22 11:14:06
A Sym-ben Josh bőrébe bújhatunk, aki egy kamasz fiú, de nem az egyszerű fajtából, ő bizony korunk egyik legelterjedtebb betegségével küzd: a szociális szorongásos zavarral, más néven a szociális fóbiával. Mielőtt belekezdenék a játék és a hozzá kapcsolódó élményeim…..
jateknaplo.blog.hu Parallax 2015.05.24 14:23:49
A Parallax egy jó példa arra, hogy egy jó játéknak nincs feltétlenül szüksége fantasztikus grafikára, elképesztő hype-ra vagy rengeteg contentre. Mi is a Parallax? Egy first-person puzzle játék, amely a párhuzamos világok létezését és az azokban való kölcsönhatásokat hozta be…..
jateknaplo.blog.hu Agar.io 2015.05.06 10:55:00
Túlélőjáték a böngészőben? Igen! És nem is akármilyen túlélő játék az agar.io. Egy rettenetesen egyszerű játékmechanizmussal dolgozó, rettenetesen addiktív játékról van szó. A játék lényege felettébb egyszerű: legyél minél nagyobb, éld túl  a többieket. De ezt…..
Vegyük az alapokat. Adott egy 2004-es játék. Adott egy évforduló, jelen esetben a 10 éves. Adott egy erős nosztalgia faktor. Adott egy kis RPG-függés. Lássuk, mi sült ki a Fable ráncfelvarrott verziójából. Azt szögezzük le az elején, hogy az eredeti 2004-es játékot…..
A Pac-Man egy 1980-as japán arcade-játék eredetileg, melyet most a Google jóvoltából a Google Mapsen is játszhatunk a Bolondok Napja alkalmából. Igazából nem szeretnék nagy Pac-Man történeti kitérést tenni, elég sokan ismerik ezt a játékot. :) Játékmenetben semmi különleges…..
jateknaplo.blog.hu Buddy & Me 2015.03.09 10:26:57
A Humble Mobile Bundle 10 egy kellemes játékcsomaggal lepett meg minket, ahogy ezt ayo korábban már említette. Ennek a csomagnak az egyik gyöngyszeme a Buddy & Me (Humble Edition) volt, ráadásul ebben a kiadásban nem csak a játékot, hanem a 6 zeneszámból álló soundtrack-et is…..
2014 december 5. és 8. között került megrendezésre a 31. Ludum Dare Jam. A témája a következő volt: Entire Game on One Screen. Tehát a feladat az volt, hogy az egész játék egy képernyőn játszódjon. A két legjobb alkotás a birdsong és a 90 Second Portraits lett.  birdsong by…..