Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ewke

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Itt soha senki nem lop! 2011.08.24 05:38:00
Színházország nagyszínpadán javában zajlik A Nagy Elszámoltatás című tragikomédia. A darab változatos, a művészek teljes átéléssel játsszák el szerepeiket. A közönség egyik fele szájtátva izgul dramaturgiai fordulatokra és a végső katarzisra várva, a másik fele meg a…..
ewke 2011.08.25 08:41:06
@mezga-aladar: aki olvassa az is szív! :(
Egy medikus tisztelt meg minket azzal, hogy elmondja véleményét az Elégséges orvosok posztunkra reagálva. Megtudjuk leveléből, hogy minden vizsga előtt aláríratnak egy nyilatkozatot a hallgatókkal, hogy amennyiben puskázáson érik őket, azonnal kicsapják őket az egyetemről.Tisztelt…..
ewke 2010.03.03 22:50:20
Véletlenül keveredtem ide, és nem bírom ki, hogy ne írjak pár mondatot. Nagyon rossz tapasztalatom van az elmúlt hetekben.
(És voltak évekig a daganatos szüleim kapcsán!!!!)
Oktató és mindenféle szakmai társaságban ott ülő orvosok (szájsebészeti klinika)minősíthetelenül viselkedtek velem, és egy baleset miatt külföldön megműtött fiammal. (Nagyképűség, arogancia és hát nem tudom mennyi gyakorlati szaktudás)
Egyre inkább örülök, hogy a fiamat külföldön megműtötték.Normálisan elmagyarázták telefonon, majd személyesen, hogy mit is csináltak vele és mit kell majd csinálni vele, mire figyeljünk oda stb. Na kis hazánkban aztán nem történt semmi, mert a magyar orvos meg sem nézte a leleteket, az orvos üzenetét a kollegának, mert ő jobban tudja.....Majd azon kívül, hogy időelőtt(?)eltávolították a rögzítéseket semmit nem tettek és nem mondtak. Nekik nincs idejük, nem kell többet menni.
Ezek orvosok nem fogják átadni azt az értékrendet amire ma Magyarországon szükség lenne: a hivatásod az, hogy embereket gyógyíts és segíts rajtuk! Minden tiszteletem azoké az orvosoké - akad ilyen is!!! - akik ezt nem felejtik el! Nagyon félek attól mit tanulnak tőlük a leendő fogászok, szájsebészek...
Még keresem a megoldást arra, hogy néhány illetékesnek is elmondjam a történetünk, mert ez már nálam is túlment azon a határon, hogy csöndben tűrjem. De előbb le kell nyugodnom, és elsősorban ORVOST kell találnom aki utókezeli a fiamat.
Ahogy az Index három héttel ezelőtt megjósolta, távozik Antal Attila. A BKV - posztját egészségi okokból most sem betöltő - vezérigazgatója szokatlan közleményben kérte felmentését. Bár erre hivatkozik, valójában nem (csupán) a családja, hanem a főpolgármester kérésének…..
Ki csodálkozik azon, hogy a jegylenyúlós eset nem egyedi? Na ugye. Máris jött a szintén bliccelni próbáló Zsolt válasza, aki sorstársnak nézte az ellenőrcsajt és lyukasztani akart neki is, ő viszont lyukadási hajlandóság helyett inkáb elkobozta a jegyét. Ilyenek ezek a nők. Csak…..
ewke 2008.02.27 13:33:50
index.hu/politika/belfold/budapest/0226aam/
én ezért nem lukasztom ki 2 megállóra azt az áru jegyet, amivel más átmegy a városon (7es busz)