Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MurgerSz

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csupán háromezer kilométerre hazánktól, az Atlanti-óceán partján, Portugáliában landolunk. Nem a legkiemelkedőbb tanulmányi úti cél a diákok körében, aki azonban eltölt egy félévet az országban, gazdag élményekkel térhet haza. Így történt ez Zoltán esetében is. Nem…..
Közgazdász Online Kiwik földjén 2015.03.12 23:57:08
A Közgazdász e havi számában találkozhatunk egy magyar sráccal, Tomival. Segítségével egy cikk erejéig betekinthetünk az egzotikus sziget mindennapjaiba, elmeséli, milyen kint magyarként élni, több ezer kilométerre otthonától, immár lassan három éve. Most ennek a cikknek a…..
Nálam jobban senki nem unhatja „A miniszter félrelép” stílusú magyar filmeket, a maguk belterjes világával, sablonos, erőltetett poénjaival, néhol olyan színészi alakításokkal megtetézve, amely bőven hagy maga után kívánnivalót. Tudom, ez egy kicsi ország, kevesebb emberből…..
Közgazdász Online Harap a hideg 2015.01.13 13:45:16
Egy novemberi esős napon a piacra siettem valami reggeliért. Ősz szakállával megint ott ült a padon. Tavasz óta minden nap ott ül, műlábai általában mellette hevernek. Nem esett jól ránézni, szinte én is fáztam, ahogy láttam, hogy ázik. "Miért nem húzódik be valahova?" –…..