Regisztráció Blogot indítok
Adatok
je suis Maksa

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon gondolkodom mostanában, mennyire nem értik az emberek a sajtószabadságot. Ami különösen megdöbbent, hogy még azok sem, akik a sajtóban dolgoznak. Először a Heti Válaszos Szőnyi Szilárd írta azt, amit, most meg Sebestyén Balázs fejti ki véleményét a rádióban: „miért…..
je suis Maksa 2015.01.10 14:48:19
@ComLo: Ijesztő, ahogy a liberálisok a másik vallásának megsértését e francia lap ürügyén elfogadott közüggyé kívánják tenni.

Nyilván nem kell egy sziporkáért ölni, de ez a francia lap alapvetően a mocskot árulta. Belefér a szólásszabadságba, hiszen nem volt betiltva.

De ettől még nehogy már ez legyen a minta.
je suis Maksa 2015.01.10 14:43:29
@tisztapista: Úriember nyilván egyik csoportba sem tartozik.

Az a gond, hogy a kommunisták után most a liberálisok mondanák meg, mi az általános társadalmi minta. Persze magukból indulnak ki, ami már eleve elhibázottá teszi a dolgot.
BEKIÁLTÁS Rajzokkal se uszíts! 2015.01.09 19:00:26
Melyik az előrébb való: a vallás-, a szólásszabadság, vagy a magánélet sérthetetlensége? Az követ-e el nagyobb bűnt, aki a testet pusztítja el, vagy aki a lelket gyilkolja? A terroristáknak, s főleg azoknak, akik mögöttük állva a vallást arra használják, hogy…..
je suis Maksa 2015.01.10 14:19:39
@Kis ember: Egy liberálisnak ez kényelmetlen?
Két hétre eltűnt a Főnök. Hiányzott, na. Mert ne szépítsük, nélküle káosz volt. Még egy olyan, normális esetben piszlicsáré és triviális ügyben is, mint egy útdíjkiterjesztés. De most itt van és megmondta a tutit. Tudjuk, hogy indult: szólt a Miska, kell a della. Pár nap…..
A grincses karácsonyi fotó óta nem frissült Orbán Viktor Facebook-oldala, és más csatornákon se jelent meg róla semmi, bő két hétre nyoma veszett Felcsút leghíresebb fiának. A hívek már kétségbe voltak esve, a sajtóban mindenféle konteók láttak napvilágot: Hova tűnt a…..