Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quetzcotla

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AnnGel blogja Hordozásról 2016.08.22 12:42:37
Mikor még terhes voltam, akkor úgy gondoltam, hogy nagyrészt hordozni fogom a kislányt, mert a környék nem túl akadálymentes, minden bolt és gyógyszertár néhány lépcsőfokkal feljebb, vagy lejjebb van, mint az utcaszint. Babakocsiba csak azért ruháztunk be, mert apumtól kaptuk ajándékba, de alapból…..
quetzcotla 2016.08.28 13:21:45
@AnnGel: na megneztem, ez tenyleg olyan kotes, ami nem terhel derekra. Tudok ennel jobbat, (elol csomos x, vagy sima front cross carry), de meg ki kell deritenem, hogy lehet-e rugalmas kendovel hasznalni.
Liliputit annyira nem ismerem. En a hordozohazba jartam tanfolyamokra, nekem ok az etalon, es naluk nem lehet kapni. Ettol meg nem biztos, hogy rossz, max. lehetne jobb is.
Az ujszulott szukitot mindenkepp hasznaljatok, kulonben tuti tul nagy a terpesz meg sokaig. Annal arra kell ugyelni, hogy a talpaval ne tamaszkodjon a derekpanton, mert akkor nem jo helyre terheli a sulyat, nem ugy all a hata, es automatikus elkezdi kinyomni magat.
De ha esetleg nem kenyelmes, tenyleg kolcson tudom adni az enyemet, nekem emeibabym van (csatos hordozo az is).
AnnGel blogja Három hét 2016.06.21 22:16:57
Eddig jól haladunk, továbbra is van egy aranyos és nyugodt lányom, már legtöbbször meg tudom mondani, mi a baja, illetve meg tudom nyugtatni én is, a férjem és az anyám is. Éjszaka persze még felkel, de hamar visszaalszik kaja után, utána pedig alszik annyit napközben, hogy én is bepótoljam. Csak ne…..
quetzcotla 2016.06.22 10:07:56
mirwen ... 2015.10.21 10:58:44
ki és mikor hiszi el hogy elegem van?! hogy kibebaszottul nem bírom tovább itthon?? amikor eltörök egy vágódeszkát tehetetlen dühömben? Miért is nem vagyok kissé jobban szucid, akkor legalább már gyogyóba beutatltak volna és szépen, nyugodtan, csendes kórteremben lehetne katatón nézni a fejemből ki.…..
Nehezen tudnám megfogalmazni, mi olyan magával ragadó bennük, de mindig is vonzottak a posztapokaliptikus filmek. Úgyhogy arra jutottam, ha már összeállítást készítek belőlük (és ha már mindenféle hulladékot is hajlandó vagyok végignézni belőlük), nem érem be kevesebbel, mint…..
Amikor elmész a Pendragon Könyvesboltba és egy Apple Store van a helyén.  ..
quetzcotla 2015.05.14 11:46:12