Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meiname (törölt)

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek szerint még lehet ezt fokozni. A TV2 először leadta azt a hírhedt jelenetet, amiben az Éden Hotelben Gábor szexre próbálja kényszeríteni Nórit, majd a csatorna kiadott egy hivatalos közlemény, ami szerint nem történt erőszak, hiszen azt azonnal megakadályozták volna, majd…..
meiname (törölt) 2015.04.28 12:20:43
@Nancsibacsi: Pontos szinonimája vagy az erőszakolóknak.
Stohl András öt év pihenő után visszatérhet az RTL Klubhoz, írja a Blikk. A színész és műsorvezető 2010 májusában ittasan okozott közúti balesetet, börtönbüntetésének letöltése után pedig csak az X-Faktorban lehetett látni: egyik alkalommal Alföldi Róbert mentorsegédje…..
meiname (törölt) 2015.04.24 10:29:16
meiname (törölt) 2015.04.24 12:01:33
@kszanaksz: Bocs, nem is ide, hanem a közműszolgáltatói topikba szántam...
70 évesen már nem akkora nagy szó, ha az ember a saját lábán áll, akkor főleg nem, ha Endrú Vajnának hívják az embert. Ezzel együtt, lássuk be, Vajna tata igen nagy arc, és ehhez az archoz igen nagy láb is társul, mint egyébként valamennyi úrhölgynek és úriembernek odaát, a…..
meiname (törölt) 2015.04.22 20:12:55
@maxval bircaman szerkesztő: Ja, ha ők ezt mondanák, akkor minden rendben van ugye? Akkor menjen csak tovább a habzsi-dőzsi. Ha más is eldobja a csikket, akkor nekem is szabad, ugye? Mondjuk ehhez igazi pszichopatának kell lenni, ahogy az összes politikusunk is az.
Jó domaint választani nem egyszerű, de keményen meg kell dolgozni azért is, hogy sikerüljön valami tényleg idióta címet választanunk. Versenyzőkből pedig nincs hiány. Ma már szinte bármilyen domaint választhatunk magunknak - bár a hagyományos tartományokban, mint a .com vagy a…..
meiname (törölt) 2015.04.22 16:31:03
Szóljál Viktor a Mihály barátodnak az N.G.M-be adja meg a telefonszámomat,és hívjál fel,amennyiben még több bőrt lehúztok a fizikai dolgozóktól,nagyon bele fogtok bukni,és a KDNP istene sem fog megmenteni Titeket. Talán nem ártana VISSZAHÍVNI az EU-s képviselőket,mert amit Ők…..
Jó nagy marha lenne, ha így tenne, de hát ha már a Bors megszellőztette, miért ne foglalkozzunk a felvetéssel, szóval arról van szó, hogy a Hungary's Got Talent műsorvezetésére állítólag nem a korábban bejelentett Sebestyén-Istenes duót kéri fel a csatorna, hanem Balázs mellé…..
meiname (törölt) 2015.04.20 10:31:00
      Amennyiben nem történik valami különösebben extra, holnap reggel hétfő lesz. Metróra szállunk. Sajnos, sok-sok megfáradt, szomorú utassal együtt. De mi lenne, ha ilyen vidám lenne az utazóközönség, mint ezen a videón Párizsban? Nem kell más hozzá, csak egy kis…..
„Sedamdeset dva sata” (Hetvenkét Óra) a horvát egészségügy-minisztérium projektjének a neve. Minden, rosszindulatú daganattal diagnosztizált beteg érdemi kezelését – beleértve a sebészeti beavatkozást, a sugárkezelést és a kemoterápiát – három napon belül el kell…..
Olvasónk hiába szedte a fogamzásgátlót, teherbe esett. A nőgyógyász, aki a tablettát is felírta aljas gyilkosnak nevezte, mert el akarta vetetni a gyermeket. Kedves Szerkesztő!   Most fedeztem fel a Praxis blogot, látom, elég régen működik már. Kicsit olvasgattam a korábbi…..
meiname (törölt) 2015.04.18 15:20:22
  Szerencsére az ellenfél jobban észnél volt, mint a spori. // //   A Bellator 136 egyik korai ültető meccsén Chad George és Mark Vorgeas csapott össze. Sokáig nem tartott a küzdelem, George az első menetben Von Flue fojtással intézte el Vorgeast – csak épp a bíró…..
Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Olaszország, Ausztrália mellett további 52 ország csatlakozásával akár már az év végén megkezdheti működését az USA által befolyásolt Világbank, valamint az Ázsiai Fejlesztési Bank vetélytársaként emlegetett Ázsiai…..
A Terror Háza szúrós tekintetű nagysasszonya faséban van a Miniszterelnökséggel, mert az nem akarja kifizetni a Sorsok Háza nevű, a holokauszt gyermekáldozatait bemutató kiállítás és oktatási központ kidolgozott koncepcióját, egyszersmind megbízni őket az idei 440 millió…..
meiname (törölt) 2015.04.17 17:06:56
Időről időre lábra kap az iparági pletyka, hogy a Mahindra traktor-ágazata zászlót bont Magyarországon. Aztán ebből nem sok lesz, a Mahindra még a személyautóival is elég óvatosan terjeszkedik, és a forgalomban leginkább a terepjáróikat látni. Amerikában viszont óriási…..
Abból is látszik, hogy mennyire gyengül az Orbán-rendszer, hogy most már egy nap sem kell ahhoz, hogy legbukjanak a hazugságaikkal. Csepreghy Nándor államtitkárra bízta Orbán Viktor és Lázár János a lehetetlen küldetést: azt kellett bizonygatnia, hogy azért veszíthet el az ország…..
Szebeni Istvánt két éve rúgták ki a köztévétől, mert egy felvételen nem vette észre, hogy bekapcsolva maradt a mikrofonja, és amikor bazdmegolt egyet, az kiment adásba is. Ez azért nem akkora nagy gáz, naponta lehet látni ilyen bakikat külföldi tévésektől is, akiket nem nagyon…..
Hatalmas botrány lett egy rendes iskolai táncelőadásból Oroszországban. Diáklányok olyat mutattak a színpadon, amire a közönség egy emberként felhőkölt. Sokan felháborodtak, vizsgálódik a rendőrség is. Az előadásról készült videó már több mint tizenhárom millió…..
Már nemcsak a kuruc.info domainnevet bejegyző Varga Bélát körözik az amerikai hatóságok, hanem a feleségét, Pesti Juditot is, akinek a fejére 30 ezer dollár „díjat” tűztek ki. Pestit, akit korábban rövid időre őrizetbe is vettek, azzal vádolják, hogy csalt a munkanélküli…..
Az ingyen wifi napjaink egyik legfontosabb szolgáltatása. Ez az első, amit sok ember keres, amikor belép egy kávézóba, étterembe, vagy hotelbe. Ez azonban jócskán megkönnyíti a hackerek számára a személyes adatok ellopását. Ebből a videóból megtudhatja, hogyan. Emlékeznek…..
meiname (törölt) 2015.04.16 12:44:59
@különvélemény2: Nyilván csak a belépéshez szükséges kódokat lopja el. Nem is értem mire gondoltál...
Normális, európai országban az emberek nem dolgoznak hétvégén – ez még lehetne érv a zárva tartás mellett; a szakszervezetek, balról és alulról harcolják ki a zárva tartást, hogy az emberek kevesebbet dolgozzanak (nem jobbról, felülről); a zárva tartás természetes,…..
meiname (törölt) 2015.04.16 10:56:29
@alfacharlybravo: Mert a magyar vállalkozó is ugyanolyan g@ci, mint a multi. De szeretünk annyira, de annyira büszkék lenni magunkra, hogy ihaj...
Most, hogy már vízre lehet szállni, a Tisza-tó nyári vízszintje teljes mellszélességgel várja a kenuzókat, kishajósokat, motorcsónakosokat és a vízi sétautakon baktatókat.   Össze is szedtük a 4 abszolút kihagyhatatlan vízhez kötődő tavaszi programot, amit 20 Celsius fok…..
meiname (törölt) 2015.04.16 10:52:08
@fingerbangs: Pont erre gondoltam, hogy itthon mennyire sekélyesek a látnivalók. Árpád még mehetett volna picit nyugatabbra :)
Ha ez a Zoltán által küldött és köszönettel fogadott fotó valódi, akkor a Fardi-Újbest derbi felirat megalkotója tökösebb gyerek, mint John McClane és Borat együtt. Aki egyszerre képes belegázolni a két legagresszívebb fociszurkolói táborba, az tud élni. Rövid ideig, de addig…..
Olvasónk Ferihegyen a Burger King invitálásának megfelelően beugrott kedvenc vagy nem kedvenc, de Whopper szendvicséért utazás előtt, aztán kalandozott egyet a szonszédos KFC-ben is. Jó nagy pofáraesés lett az ugrásból. Ennyit a magyaros vendégszeretetről. (A BK fotó a reptéri…..
Két evidencia van ma Magyarországon: 1. Farkas Flórián lopott, lop és lopni fog. 2. Habony Árpád körül minden szigorúan titkos. Illetve nem egészen, mert azt például tudjuk Nemközszereplő Árpádról, hogy akar de mégsem válik, hogy táskából a parasztbarokk nőből a…..
meiname (törölt) 2015.04.11 11:53:16