Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brumm.a.tejbe

0 bejegyzést írt és 171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a magyaros vendégszeretet legendás, azért a Kis Valentino, Zimmer Feri és az Üvegtigris országában generációk szoktak hozzá, hogy megalázkodva kell a pulthoz járulni az ott dolgozók jóindulatában bízva. A lemosott virsliknek és a hozzájuk tartozó vendéglátós morálnak az elmúlt évtizedekben…..
brumm.a.tejbe 2018.08.09 15:05:26
Ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. - Mondja a régi magyar közmondás. Június elsejétől 25 azaz huszonöt posztot írtam összesen 219.165 karakter terjedelemben. Ez megközelítőleg egy kisregény fele, ami tekintettel arra, hogy unique kontentről beszélünk, szerintem igen jó arány egy hónap…..
brumm.a.tejbe 2018.07.04 08:57:03
Profigrammer's Élet a munkán túl 2018.06.19 07:42:03
Lejárt a munkaideje, bezárta a vezérlőfülkét majd táskájával gyalog indult haza egy mozdonyvezető. A Bors beszámolója szerint a DÁLIA  IC utasai nem értették, hogy hova megy a masiniszta. A szerelvény Füzesabony előtt egy kis puszta -Nagyút- kietlen állomásán állt meg.  Ott kellett megvárni amíg…..
brumm.a.tejbe 2018.06.20 08:32:14
@Buchhalter:
"IT kívül is vannak szakmák, te kis önelégült kockácska."
Ki mondta hogy nincs? A cikkíró szerint senki nem látott vagy tapasztalt olyat aki 2-300 ezer forintos fizetést kapna. Én ezt cáfoltam.

"Még a nemi életed is ott éled ki."
Egyből személyeskedés?

"Van egy pár rossz hírem a számodra : rengeteg Önjelölt barom jelent meg az IT piacon és cirka semmi értelmeset nem tudnak felmutatni."
Jah, az isten közmondásos állatkertje elég nagy.

"Szakmunkások nélkül különben megdöglennél."
Egyrészt egyszer mindenki meghal, másrészt a szakmunkás élete sem lenne könnyű a társadalom többi része nélkül (ld. a szemét nem tünteti el magát a kukából, a buszt is vezetni kell valakinek, a brigád is egy darabig tud csak dolgozni ha nincs főnök aki szerzi a melót stb ;) )

"Szerintem még egy falat sem tudnál normálisan felrakni."
Szerintem meg de.
brumm.a.tejbe 2018.06.20 08:33:25
@mement: "onfenyezos es bekepzelt onmutogatas "
Ez nekem szólt?Nem érzem hogy fényeztem volna magam, személyes példával cáfoltam egy állítást a cikkből.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! 10 hónapja dolgozok egy irodán, jól menő cég, a munkatársak viszonylag jófejek. Viszont nagy a munkaerőhiány és a fluktuáció. 8 órára bejelentve 9, 10 óra a…..
Az amerikai filmek gyakori eleme, hogy a középiskolás gyerekek suli után vagy hétvégente dolgoznak valahol, a diákmunkából befolyó bevételekből aztán nyárra összejöhet az új bringa, egy menő teleszkóp, amivel a csillagokat lehet nézni a kertvárosi éjszakában vagy érettségit követően az utazgatás a…..
brumm.a.tejbe 2018.04.25 13:56:59
Dübörög a kampány ezerrel nálunk is így aktuális felhozni a témát, hogy lehet-e a választásokat blokklánc alapon bonyolítani? Különösen aktuális nemzetközi szempontból is, mivel az ezzel a technológiával foglalkozó szaksajtóban sokat csámcsogtak azon, hogy Sierra Leonéban megtartották az első olyan…..
Ha mostanában gondolkodtál lakás bérlésen, biztosan tapasztaltad, milyen nagy a kereslet, és ehhez képest mennyire alacsony az ár-érték arányban megfelelő kínálat. Aki diákként otthon, vagy kollégiumban lakott, azt váratlanul érheti az albérletpiac jelenlegi helyzete. Sajnos egy nagyon rosszul…..
brumm.a.tejbe 2018.03.21 15:27:48
A Xiaomi olyat lép, amire eddig nem nagyon volt példa...
brumm.a.tejbe 2018.01.31 12:46:00
With the number of ICOs rising almost daily, the amount of projects that are simply copycats of each other is unbelievable. It's hard for one to even count the number of privacy coins out there right now. But thankfully there are more and more teams aiming for a truly unique, useful, meaningful goal…..
Én sem voltam túl boldog, amikor ma ránéztem az árfolyamokra. Bár hiszek abban, hogy ezen a területen az óriási kilengések a "játék" részét képezik, nem kell kétségbe esni, ha csúnya visszaeséseket látunk. A mai viszont valóban egy erős nap, a szó rossz értelmében. Viszont aggodalomra semmi ok,…..
brumm.a.tejbe 2018.01.16 15:42:35
Kerekerdő Lakói Ketesélyes 2018.01.16 12:00:00
Döntsd el Te mi legyen a zárókép: 1. verzió (áldozat) 2. verzió (elkövető)..
brumm.a.tejbe 2018.01.16 13:00:39
@droID242: +1
Azt nem mondhatjuk, hogy mindenképp hiánypótló termék a Tomshine könyv alakú lámpája, de egész kis hangulatvilágítás lehet vele teremteni. ..
Sziasztok, Lehet, hogy újabb sorozat indul, mégpedig olyan, amelyben az olvasóktól kapott leveleket teszem közzé (az engedélyükkel), nevek, konkrétumok nélkül, kicsit megvágva. Sokan kérdeznek dolgokat, tanácsokat szeretnének, megkérnek, hogy mondjak véleményt erről-arról. Gondoltam, hasznos lenne,…..
brumm.a.tejbe 2017.11.27 13:21:41
Ass blaster Ramsbury capriccio 2017.11.16 22:48:29
capriccio szeszélyes, csapongó, kötetlen formában írt zenemű. A hétvégén meglátogattuk Tibor barátomat Ramsbury-ben. Ő a sörgyárigazgató akiről már írtam pár posztot a blogon. Most egy capricciot írok a gyár sörkínálatáról. Mivel a capriccio zenemű megpróbálok összehozni egy szimfóniát. Tibor…..
Az utóbbi hetekben többen feltettétek nekem a kérdést, így kiválasztottam, ami szerintem most a legjobb...
brumm.a.tejbe 2017.10.12 19:32:26
@annyi amennyi: Jogos..
Ha mégis lesz ilyen cikk elolvasom, már be van követve a blog :)
Jó néhány éve követem a férfiszféra és az antifeminista témákkal foglakozó oldalakat, blogokat. Jómagam is többször fejtettem ki a véleményem a feminizmus ellen, amit egy önmagából kivetkőzött, társadalompusztító eszmének tartok. Ugyanakkor úgy érzem, hogy a férfiszférában kezd az inga visszafelé…..
brumm.a.tejbe 2017.10.02 16:37:14
"A megoldást talán abban rejlik, hogy mindkét nem felismeri azt, hogy a szexualitáson túlmutatóan is vannak olyan élvezetek és értékek, ami miatt érdemes egy minimális önkorlátozást önként betartani, egyfajta magasabb rendű jó elérése érdekében."

Kérdés, hogy mi a célja az adott embernek? Ha csak k*rni akar, akkor neki jó a szabados szexualitás (ha meg nem a 20% tagja akkor marad a rosszlányok.hu vagy a Morrison's 2 kétkoktélos leánykái).

"Mindezek azonban csak az egyének szabad akaratukkal megegyezően működhetnek eredményesen és hatékonyan."

Az ember viszont önző, tehát ha rábízzuk az emberekre (legyen az férfi vagy nő) hogy önkontrollt tanúsítsanak marad a nemzethalál mint lehetséges végkifejlet.

Személy szerint azt tartanám a legjobbnak ha már középiskolától kezdve kötelező lenne a redpill irodalom mindkét nem számára, hogy ne csak az 'én egy különleges hópehelyke vagyok, nekem minden jár, anyukám is megmondta' mentalitás legyen a legújabb generációkban. Emellé nem ártana némi önismereti kurzus is szintén kötelező jelleggel.

Egyébként van még más lehetőség is amit szintén megírtak jópár helyen (bár amennyire emlékszem, ott már Kelet-Európát is jó helynek írták le tradícionalitás szempontjából): Menj keletre, hajts fel egy megfelelő lengyel/magyar/ukrán/orosz/vietnami szépséget és vele alapíts családot. Ez családalapításra jó, az eredeti ország gyerekszületési számára nem..
brumm.a.tejbe 2017.10.02 17:30:38
@Mia and me: Nem mindegyik, csak amelyik nem hiszi hogy tud találni magának otthon is asszonynakvalót :D
Nekem speciel jobban bejönne egy ukrán/orosz szőkeség, még ha mamushka is lesz belőle 40 felett.

Volt másik sztori is amit olvastam, ott a faszi összegyűjtött egy raklap pénzt, vett petesejtet, megtermékenyíttette, vett Indiából béranyát és lett gyereke. Ehhez azért nem árt ha valakinek van egy családi házra valója félretéve..
brumm.a.tejbe 2017.10.02 17:34:09
@Mia and me: Erről már nem szól a fáma ;)
Az elmúlt 12 évben 23 alkalommal tettem meg nagy busszal a Budapestet egy francia sítereppel összekötő 16-22 órás útvonalat, és ez alatt az idő alatt kitanultam néhány olyan praktikát, amik nem csak elviselhetővé teszik a hosszú utat, de hiszitek vagy nem, évről évre rendesen várom azt. És nem csak…..
A rendszeres Homár-olvasóknak nem kell külön bemutatni a UPC 29-es körzetét, a helyet, ahol "helyi hagyományok és jellegzetességek is befolyásolják a hálózat bővítését," és ettől számos furcsaság megtörténhet. Például, hogy az új lakó nem tudja beköttetni a netet, amíg a régi szünetelteti az…..
Nem egy megszokott poszt, csak gondoltam kiírom magamból, ami a napokban történt. Beszélgettem pár csajjal online, és a többségnél előjött pár mondat után a kérdés: Milyen magas vagy?  Nem vagyok egy égimeszelő, de alacsony sem. Alulról nyalom a 180-at. Megírom milyen magas vagyok és az addig jól…..
Miért lehet az, hogy valaki sokat eszik és nem hízik, más pedig alig eszik és csak úgy mennek fel rá a kilók? Ennek az az oka, hogy az agyunk nem egyformán szabályozza a szervezetünkben a zsír tárolását.  Az idegtudomány már tudja, hogyan lehet ezt a rendszert befolyásolni és most egy California-i…..
brumm.a.tejbe 2017.08.09 18:15:33