Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sőőtnagyonis

0 bejegyzést írt és 577 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „passzív” ablakok, mint aktív áramfejlesztők ötlete viszonylag régi, azonban sokáig csak az ötletládában porosodott. A napelempiac jelenleg több, mint 90%-ban szilícium-napelemeket használ és a hatásfok terén már nemigen lehet további javulást eredményező újításokra számítani. Ezért is folytatnak…..
sőőtnagyonis 2017.08.04 20:34:48
@eßemfaßom meg áll: Hát,... Méhszarosnak biztosan, kifeslik tőle a gatyája.
sőőtnagyonis 2017.08.04 20:40:47
@$pi$: Jaaa!
...és négy reaktorban megolvasztotta az uránt Köszike nagyvonalú tetszik lenni.
Éhezem az ilyen derűre.
Mire ezeknek a soroknak a megírásáig jutottam, már rég túl voltunk a Felvidéken szárnyátnyitogató NER első bűnein. A Kétnyelvű Dél-Szlovákia, a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala és úgy általában a szlovákiai magyar értelmiség, általános magyar ügyekben csendes és/vagy béna kacsa, mert ha nem…..
Azt hiszem senkinek sem kell bemutatni az elmúlt napokban történt eseményeket, hiszen a BKK Facebook oldalára érkezett több tízezer 1-es osztályzat és negatív komment elég jól bizonyítja, hogy az emberek tisztában vannak az eseményekkel. Az egyetlen ember, aki nem érti ezt az egészet, az Dabóczi…..
Bibi idejött, és a magyar miniszterelnök azonnal visszakozott. ..
sőőtnagyonis 2017.07.23 17:32:27
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Az övé azé olyan mint amilyen, mert a szolgálatok erről azonosítják
Látod kiírja hova kéri a zsozsót.
Ha a lelki világát is ismered nem kell erőlködnöd. régebbről ismerem mint ahogyan ideküldték.
Egy 18 éves srác ismerte fel először a BKK által frissen bevezetett jegyrendszer hibáit és jelezte is a BKK-nak. Cserébe feljelentették, a rendőrség éjjel ment érte. Tüntetés szerveződik mellette és a T Systems és a BKK FB oldala tele lett kritikus kommentekkel. Közben a bkk.hu elérhetetlenné vált...
sőőtnagyonis 2017.07.21 17:09:55
@Girhes Joe: Sajnos a baj nem ezzel van, hanem azzal, hogy akik hivatkoznak ilyen esetben éretlenebbek a gyereknél. Ezt nem akarják észrevenni.
A gyereknek nincs tapasztalata a hivatalnoknak meg csak tapasztalata van, esze meg embersége hangyányi sem.
sőőtnagyonis 2017.07.21 20:11:10
@AdamTheTux: Á Valószínű egyeztetik mi legyen a mantra.
Szemeit posványosra veti.
sőőtnagyonis 2017.07.21 20:48:32
@Gendibal UK: Tökéletesen igazad van a kontárok kirakták a valagukat a netre.
Saját példámon tudom ezt igazolni. Én is megakartam valamit osztani korábban, de csak részlegesen, ezért megnéztem hogyan sikerül megcsinálni. Legnagyobb megdöbbenésemre minden adatom nyilvánossá lett téve. Nem volt választásom, töröltem a meghajtón az összes adatot. Nem hibáztatnák ezért a világon senkit.
Ezek a rusnya droidok meg még fenyegetőznek is.
Minden idők harmadik legnagyobb atomkatasztrófája 1957-ben történt az akkori Szovjetunióban. Ez volt az első komoly baleset a szupertitkos Majak Termelési Egyesülés ipari komplexum területén, az Urál hegységtől délre. A hadászati célokra (atombombához) plutóniumot előállító 817-es üzemben kémiai…..
sőőtnagyonis 2017.07.03 12:07:20
@mentolos lecsó: Természetesen a fúziós ipar is kitermeli a maga hasadó anyagait, de kisebb lebomlási idővel számolnak, igy az ott keletkezett hulladék az üzemelési helyétől függően előbb hasznosítható lesz. 10-12

év@Dorottya Veres:" Mindegy, legyen bárhogy, lesz kontroll és hiba lenne ennyire előre rohanni. Ha van eszük (már pedig van...) hosszabb távon gondolkodnak és Paksot referenciának veszik egy későbbi európai piacra lépés első fázisaként."
Úgy látom a vehemencia is van. mondjuk ha mégis elszakad a gatyamadzag, kilátszik a csúnyánk.
Ez az infografika ellentmond mindennek, amit a kormány kommunikál. Hogy ti. invázió van, és veszélyben az ország biztonsága. Akkora itt a migránsválság, hogy már csak hatodannyian kértek menedékjogot Magyarországon, mint két éve. (És persze a magyar állam csaknem minden kérelmet el is utasított.) De…..
2016. június 14: Magyarország 2-0 Ausztria. 2017. június 9: Andorra 1-0 Magyarország. Aki a magyar labdarúgásnak nagy figyelmet nem szentel, csupán a szalagcímekből értesül a válogatottat és klubcsapatokat érintő legfontosabb hírekről, joggal teheti fel a kérdést: mégis, mi történt itt egy esztendő…..
sőőtnagyonis 2017.06.12 19:46:27
Egy ideig nem jelentkeztem a bloggal. Mert írtam egy könyvet. De most, amikor még a szentendrei piacon is a fociról beszélnek a méz-, rebarbara- és tojásárusok, újra kedvem van szólalni. Ha már a kecskesajtos asszony is kifejti a véleményét. Jó. Ez meglehetősen sarkított véleménye volt. Néhány…..
sőőtnagyonis 2017.06.12 14:37:04
@Trompf:
Bocsika. Én egy percig sem fikáznák, hiszen ez egyenlő az ellenfél lenézésével. Aki nem látta a gólt az el sem tudja képzelni, milyen profin volt kivitelezve. Ezt egy spanyol első ligásnak is becsületére válna.
Én is magas érték ítélettel tanulmányozom a mai állapotokat. Látható, hogy azé vót a zakó, mert má kinőttük a régit. Nem kell szégyenkeznünk, a horvátok is lepaktáltak egy városállammal.És akkor ott van a VB rendező zakója is. Kéhem szépen má az idén kaptunk egy sifonyérra valót. Az ellenfelek kapuján, már olyan erős a pókháló, hogy azért nem jut a labda át a gólvonalon.
A hányadékot meg dobjátok ki otthon ahol megfizetnek benneteket.
Szergej Pub Kur-va gyen-ge!!! 2017.06.10 17:23:16
Eltelt majdnem 24 óra a tegnapi gyalázat óta, így már értelmes szöveggel is képes vagyok megszakítani azt a káromkodásfolyamot, amit aranylábúink hoztak ki belőlem.  Nem értem, hogy a retkes faszban van az, hogy az ellenfél 44 sikeres passzból összehoz 8 kapura lövést és három szögletet!?  Ha egy…..
sőőtnagyonis 2017.06.11 09:52:20
@stim: "Sajnos az jut eszembe, hogy kis pénz - kis foci, nagy pénz - kis foci"
Az valószínűbb, hogy nem tudják mi a munka. Ezt a mérkőzések előtt, után az életvitelben, és hozzáállással lehet bizonyítani. Akinek a pénz is fontos, az munka után következik. Ezzel nálunk kevesen vannak tisztába. A fidesz ezekkel került egy oldalra.
Nulla teljesítmény gátlástalan pénzszórás. Az országot csődbe viszik vele.
sőőtnagyonis 2017.06.11 13:00:15
@dr. mesterséges színezék:" Utoljára akkor, amikor libaszaros grundon tanultak az élet által nem kímélt kölkök" hozzátenném, hogy mezítláb, és rongylabdával.
Mert nem a szerektől tanulnak meg, hanem az akarattól, aminek szűkében vannak.
sőőtnagyonis 2017.06.11 19:18:44
@Netuddki.: A könnyebb út valóban itt kezdődik.
Én az emberkereskedőket is ide sorolom.
Reckl Amál blogja Szotyializmus 2017.06.10 19:56:27
Helyre lettünk rakva, Hölgyek, Urak. A tegnapi 1:0-ás eredményű vb-selejtező után országos a fölháborodás és a csalódottság. Andorra volt ugyanis az az ellenfél, akit könnyedén meg kellett volna verni a csoportunkból. Az ország a tegnapi találkozó előtt egyetlen egyszer győzött, a játékosok…..
sőőtnagyonis 2017.06.11 16:50:15
@jános515: Én nem akarom a fijúk szorgalmát bucsmárolni, de az andorrai gól mesteri volt. A mieink kellemes társak voltak és közelről tanulmányozhatták hogyan kell egy erőszakos támadást vezetni. Ha jegyet vesznek a meccsre, talán többet látnak belőle. Máskor is menjenek el Andorrába tanulmányútra.
Vigyék magukkal orbánt is. Kezdjék az alapoknál.
Nem a kasszánál kezdődik a futball, és nem is a kocsmákban.
Elmérgesedett a viszony Botka László és Gyurcsány Ferenc között. A két legnagyobb baloldali párt prominense között azóta dúl viszály, hogy Botka pár hónapja lényegében eltakarodásra szólította fel Gyurcsány Ferencet, és ezt azóta is hetente többször megismétli, amikor mikrofont dugnak az orra…..
Orbáni módszerekkel, a hatalmi ágak szétválasztását nem értve, tesztoszterontól vezérelve nehéz bizalmat keltenie a Momentumnak a demokrata nézetű szavazók körében. A Momentum Mozgalom korábban már utalt arra – akkor az álhírek és külföldi propaganda kapcsán – hogy szeretnék megrendszabályozni a…..
  És igazából csalok, mert nem ő e sátáni gondolat atyja, csak az ember, ki felvállalta, hogy leemeli róla a szőnyeget. Szóval Puzsér Róbert nyugdíjasokról szóló minapi felvetésére szeretnék pár gondolatot szólni. Előszöris el kell mondjam, örülök, hogy e kérdés…..
sőőtnagyonis 2017.05.18 09:46:58
@csorsza: Azért, mert nem éltél benne abban a rendszerben. Aki tényleg értéket teremtett és sokat is dolgozott akár heti nyolcvan órát, azt oda sem engedték volna, ha nem termel értéket. orbánia úgy van kitalálva, hogy a szalámizást ilyen alattomos "vitának" beállított néphülyítéssel akarják elővezetni, mint a manyupot elvételénél tették. Túl nagy falat ez is, hogy kihagyják amit az oroszok a fejükbe vesznek, azt elzabrálják. Ugyanis ez sem a "jóságos" viktor fejéből pattant ki, hanem az oroszokéból itt minden az ő mintájukat követi.
Nem építettek semmit, nem is fognak, és leterolnak mindent amire szemet vetnek. értelmetlen minden párbeszéd, a vége csak az hová jutunk . Orbániában a leépülés az egyetlen "megoldás".
„Ruszkik haza!”- ismét zúg a tömeg a budapesti utcákon, miközben a kutatók aggódva állapítják meg, hogy a térségben Magyarország a legsérülékenyebb az orosz befolyással szemben. Ennek oka a kormány Kreml-barát politikája, az ellenintézkedések hiánya és a magyar sajtó helyzete. Sz. Bíró Zoltán…..
Van egy kormány, amelyiknek nagyobb a hatalma, mint bármelyik rendszerváltás utáni elődjének volt. Gondolhatnánk, hogy ez a kormány stabil és jól kitalált ideológiával bír, vonzó politikai valóságot kreált, na meg jól is kormányoz - hát hogyan máshogy lehetne ilyen sikeres? A valóság az, hogy ez a…..
2017 a lázadás éve lesz – jövendölte, vagy sokkal inkább remélte Orbán Viktor. Hogy finomak legyünk: nem jött be. Sőt, a világ ma sokkal rendezettebbnek látszik, mint tavaly...
sőőtnagyonis 2017.05.14 16:30:50
.@Mihajil Ignatyev: He előbb tanuljatok meg leszállni a Miggel, hogy ne röhögjenek ki benneteket. Miért nem ezzel dicsekedtek.
Könnyű rombolni mindenfelé a világban, mint normálisan megoldani valamit. Miért nem a hazai sikereiteket ontod magadból, ahelyett hogy idesz@rsz?
sőőtnagyonis 2017.05.14 21:52:07
@morpho: Persze hogy van! A vodka! És kocsányon csüngő szemek, amikor nyugatra mennek.
Hiába van a legnagyobb területe, csak rablógazdaságra képesek.
A hol az ész csak fegyverkezésben képes alkotni kevés lesz a túléléshez. Az uránból nem lesz gulyás, az olajat is el kell adni. Kína meg ott áll ugrásra készen, gazdasági és katonai hatalomra igényt tartva. Bocsi, de már nem Európa a potenciális ellenség, hanem Kína.
Orbán is buzgón szervezi a keleti bizniszét, de szerencsétlennek vigyázni kell, nehogy egy váratlan gazdasági kólika elcsapja a hasikáját.
Ezek az okosok európát tekintik betegnek, de az ő belük lóg ki a saját hülyeségeik miatt.
Röhögök a németek most is úgy elpicsázták orbánt, Merkel 8%-os erősödésével. Egy hét alatt három tökön rúgás! kell ez neki? Hol élnek ezek a madárbéljósok? Mit látnak ők jobban, mint akik szabadon gondolkodnak?
Putyin is ideges Paks miatt, az áram is egyre olcsóbb, az olaj is lefelé megy. Az egész nyugat maga alatt van, mégis mindenki azt az életszínvonalat álmodja magának. A MOL is a norvégok felé kacsingat! Mi lesz ha tyupin megtuggya, hogy saját olajat és gázt akarunk? Zavaros ez a világ a beteges ijedős félkegyelműeknek.
sőőtnagyonis 2017.05.14 22:05:11
@midnight coder: Te most valamiről nagyon lemaradtál. A nyugat soha nem fog elsőnek támadni!
A Magyar Szocialista Párt meglepő módon igyekszik elnyerni a választók bizalmát a jövő évben esedékes választásokra. Az örök ígéretből miniszterelnök-jelöltté előlépett szegedi polgármester hónapok óta azzal van elfoglalva, hogy a baloldalon elhelyezkedő formációkat lövi golyószóróval, s miközben…..
Hatalmas felületeken, zuglói önkormányzati házfalakon  hirdetik 1956 dicsőségét. Nem is lenne ezzel semmi baj, csakhogy  a gigareklámok az önkormányzati házakon szeptember óta, kilenc hónapja minden engedély, szerződés és önkormányzati bevétel nélkül vannak elhelyezve a tulajdonunkon. Kormányzati…..
Az enyhe kifejezés, hogy a visszájára sült el a sajtótájékoztató, amit a simicskázós plakátok miatt tartott a Fidelitas salgótarjáni szervezete.  ..