Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hurka Kolbasz 2

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy francia házaspár háza pincéjében újította fel a csatornát, amikor egy agyagedény került elő. Persze, hogy 100 000 eurót érő aranyérme volt benne. Ilyesmi egyáltalán nem szokatlan a régészet világában, a baj csak az, hogy sohase a mi pincénkben történik. Már, ha van…..
Európa első olyan high-tech közösségei, amelyek már ismerték a földművelés tudományát, kiváló ácsok is voltak, sőt ők készítették a világ első faszerkezeteit. Az AVK népének tudománya 7000 éve az Alföldről terjedt tovább. A Vonaldíszes Kerámia Kultúra népe a…..
Hurka Kolbasz 2 2015.05.03 16:07:05
A szigorúan titkos és kódolt iratokból kiderül, Hitler több ezer német állampolgárt ölt meg, amikor engedte, hogy a V-2 rakéta erejét saját városain teszteljék. Az 1944-1945-ben végrehajtott támadásokat szövetséges akciókkal magyarázták. A V-2-t, vagyis a Megtorló…..
Hurka Kolbasz 2 2015.05.03 08:48:06
@nyelv-ész:

Az lehet, de ha "kicsit" megnövelték volna a hatótávot és NY-t, Washingtont, LA-t bombázták volna a V-2-vel, lehet hogy az amcsi közvélemény nem lett volna olyan lelkes a háborúért, és kivonják a csapatokat mint Vietnamból. Akkor meg az angolok is kidöglöttek volna, aztán 2 front híján a ruszkik se lettek volna annyira májerek.
Hurka Kolbasz 2 2015.05.03 08:48:35
@Lacusch69(Sch.Lacika):
"A V2 remek terrorfegyver lehetett volna... ha Adolf engedi vegyi fegyverek alkalmazását.
Szerencsére több esze volt ennél."
Ööö, LOL? Dolfika az emberbarát? A holokauszt, Eichmann és az Einsatzgruppék után pont a vegyi fegyvereket nem engedte volna, pláne miután Ypernnél már 1 háborúval azelőtt is bevetették, amikor még Hitler sehol nem volt? Ja, biztos hihető...
Hurka Kolbasz 2 2015.05.03 08:49:00
@A megvalósult amerikai ólom..:
"London '40-es bombázása megmutatta, hogy a lakosság terrorbombázása nem igazán éri el a kívánt hatást."
Elérte volna ha nagyobb volumenben csinálják, hogy mindenki érezze hogy rajta is sor kerülhet, nemcsak némi látványosság lett volna. Az amcsik is azért vonultak ki Vietnamból, mert mindenki magának érezte a veszteséget, holott katonailag sokkal sikeresebbek voltak a vietkongoknál, de ez otthon a közvéleménynek nemigazán számított. Ha az angolok is hasonló mértékű büntit kaptak volna, ha megtörték volna az ellenállási kedvüket, akkor megadták volna magukat. Ha ugyanis látja a kisember hogy a kimenetel csak a biztos pusztulás, akkor inkább választotta volna a túlélést szolgaságban mint a biztos halált.
A Fáradt Héraklész-szobor felső részét a bostoni Szépművészeti Múzeum 1981-ben vásárolta meg, most azonban kénytelen visszaadni Törökországnak, ahol végre egybeillesztik Antalyában lévő alsó részével.   Törökország évek óta követeli a Héraklész-büsztöt,…..
Bayer Zsolt bepancsolt Simicska Lajosnak, Simicska legecizte Bayert és Orbánt, majd azt mondta, hogy ebben a háborúban valószínűleg valaki elhullik. Mindezt azután, hogy a kormány az RTL Klubbal való békülés jegyében bevezeti az ötszázalkékos reklámadót, ami…..
Hurka Kolbasz 2 2015.02.07 14:59:10
@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:

Az mindig viktátorét szopja. Ahogy a tartótisztjei utasítják. Hithű komcsi.
Úgy tűnik, a miniszterelnök meghallotta az utca szavát. Péntek reggeli monológjában ugyanis finoman elkezdte ostorozni a rendszerváltás éveit, kielégítve azok óhaját, akik az elmúlt 25 évet kárhoztatják hazánk sokkos állapotáért. Vendégszerzőnk, Teofil arról ír, hogy…..
Hurka Kolbasz 2 2015.02.01 20:41:31
@monddazigazatmar:

Majd én megmondom mihez van közöm.
Hurka Kolbasz 2 2015.02.02 04:45:39
@Fruka1:

"Nem hiszem el hogy ennyire félre lehet érteni/magyarázni amit leírtam"
Miért magyaráztad félre?

"neked nem tűnt fel hogy a magyar emberekért próbálok meg érvelni"
Nem. Te a multikat szidod, miközben csak azok fizetik meg úgy-ahogy a magyar munkást, ellentétben a fajmagyar bt-kkel, amiket véletlenül se szidsz. Kettős mérce?

"Dolgoztál valaha multinál? Tudod hogy milyen béreket ad az átlag dolgozónak?"
Igen. Fateromnak konkrétan 3x annyit mint a magyar állam előtte.

"Szerinted 110e nettó havi fizu az rendben van?"
És 80k az rendben van? Úgy látszik nálad a 80 az több mint a 110, mert azon "véletlenül" sose problémázol. Véletlenül?

"Azért mert a magyar CBA még ennél is kevesebbet fizet, akkor ez baromira jó így, és ne is beszéljünk erről?"
Lehet róla beszélni, de úgy beállítani hogy a multi itt minden probléma oka, az eléggé kettős mérce és propagandahadjárat. A magyarhoz képest a multi igenis jól fizet.

"Nem tűnt fel amikor olvastad a kommentem hogy a MAGYar Államot is bírálom benne ezért?"
Ha írtad volna, biztos feltűnt volna...

"kíváncsibb vagyok hogy miért vagy ennyire kikelve a multik bírálata miatt."
Azért amiért minden hazugság miatt: mert ez hazugság. Már jóhogy nem nyíltan zsidózol, hogy azok minden baj oka.
Hurka Kolbasz 2 2015.02.02 04:49:38
@Fruka1:

Mostmár Kínából is viszik át Kambodzsába meg Vietnamba. Mert azok nem annyira önérzetesek mint újabban a kaníiak. Amíg van olcsóbb, addig oda mennek. Ez van.

"Továbbá biztos tudod, Kína nem az EU tagja......szóval vám, szállítás satöbbi."
Eddig azt hittem szomszédaink, jó hogy szólsz... :) Vámmal együtt is olcsóbb a kínai mint a magyar, ezért volt itt olyan hogy józsefvárosi piac (meg Sárkány Center).

"Ha a véleménynyilvánításom nem tetszik, az egy dolog, de az NEM szidás"
Ha azt mondod hogy a multi tehet minderől, akkor a multikat szidod.
Azt már megerősítették a résztvevők, hogy Orbán Viktor találkozott a kormánypárti média vezetőivel. Arról még nincsenek ismereteink, hogy pontosan mi hangzott el a múlt heti összejövetelen, amely eldöntheti a nem piaci alapon működő médiumok sorsát. A lényeg aligha változik:…..
Hurka Kolbasz 2 2015.01.17 11:39:26
@kvadrillio:

Lukasenko mint mérce? MUHAHA!!! :DDD Te annál is hülyébb vagy mint aminek kinézel.