Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a_vízirögbis

2 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Uszony, maszk és snorkel. Búvárfelszerelések nagy választéka érhető el manapság nem csak búvárboltokban, de akár a szupermarketekben is, és persze a  neten, pár kattintásra. De nem minden uszony, maszk és pipa alkalmas rögbire – illetve, ha őszinték vagyunk, (könnyű)búvárkodásra se. A drágább…..
víz alatti rögbi - uwr Első! 2022.04.03 03:17:30
Volt egyszer egy víz alatti rögbi-blog az Indán. Engem is meglepett, milyen sok posztját olvasták, némelyik alatt még kommentek is születtek. Ha vízirögbire keresett valaki, az első 3 találat között volt az oldal. Aztán meghaladta az idő, és mennie kellett. Nehéz döntés volt törölni, de tudtam, ha…..
Félreértés ne essék, most nem egy ősközösség életét mutatom be, hanem egy izgalmas, pörgő és aktív időtöltést, a lacrosse-t, amely egy rendkívül szórakoztató sport. Leegyszerűsítve: húsz rohangáló játékos, akik mind a lepkehálójukkal egy gumilabdát próbálnak az ellenfél kapujába juttatni. Ehhez…..
Kisautó blog Drón-gladiátorok 2016.03.24 17:08:08
Ennél látványosabb sport nincs: drónokkal egymást üldözik, százharminccal centikre a talaj felett száguldanak, kapuk közt fűzik át a gépeket. És mindezt egy szemüvegként viselt monitor képe alapján. FPV szemüveg, meg egy hagyományos távirányító kell az FPV-drónozáshoz Igazából egy árva szót…..
Movie Tank Rick and Morty (2013- ) 2016.02.15 16:47:11
Volt már, hogy vitába keveredtem az animáció mibenlétét illetően. Nem szeretem ugyanis azt a gondolkodásmódot, amely szerint a nem élőszereplő produkciók kizárólag gyerekeknek vagy a fiatalabb korosztálynak szólnak, nemes egyszerűséggel azért, mert aki akár egy egészen kicsit jártas a témában, jól…..
Az angol "rugdaló" mindkét változatát könyvekből már az 1880-as években ismerték Magyarországon. Az első rögbimeccsre mégis csak 1912-ben került sor, jóval a magyar labdarúgás hőskorszaka után: utóbbit kiépült rendszerben, saját szövetség felügyelete alatt játszották a profik és az amatőrök ekkor. A…..
a_vízirögbis 2016.02.15 15:28:46
Folytatjuk a játékosainkat bemutató sorozatunkat. Ezúttal, a szurkolók által 'Legnagyobb Királynak' becézett, Juhász Zsolttal beszélgettünk, családról, múltról s jövőről, no meg persze vízilabdáról.  Milyen érzés a nyárból újra visszacsöppenni a télbe? Nehéz, mert nagy a kontraszt a két ország…..
Az én fejemben eddig máshogy nézett ki a delfinekkel úszás. Ott a víz nem sós, és nem hullámzik, én nem neoprén ruhában, hanem bikiniben vagyok, a hajam lobog a szélben (még csak vizes sem lesz), nincs szükségem búvárszemüvegre, mert a delfinek a víz felszínén úsznak, pacsiznak velem, és megengedik,…..
a_vízirögbis 2016.02.02 11:05:41
youtu.be/iXMTPUBjgP0?t=7m28s Delfinekkel úszás monofinnel.
Az utóbbi napok zenei hírei Adele hihetetlen sikerei mellett Sinéad O’Connor teljes összeomlásáról szóltak. Az ír énekesnő legfrissebb, pár órája kitett facebookos bejegyzése éppen arról szól, hogy joga van a halálhoz, és élni is fog vele. Az énekesnőről az Index írt egy…..
a_vízirögbis 2015.12.02 17:44:30
A történet még 1981-ben kezdődött, egy decemberi hajnalon, amikor megszülettem. 2 kiló 80 dekával átlagosnak mondható kisbaba voltam, de elég hamar kiderült, hogy némi homokszem került a gépezetbe és kicsit elmaradottabb vagyok a fejlődésben, mint a többiek. Az életem első…..
A sportszelet gyermekkorom meghatározó élménye volt. Az iskolában ahová jártam minden évben akadályversenyt rendeztek, ahol az egyik feladat mindig az volt, hogy egy kis sportszeletet kellett késsel és villával kicsomagolni és elfogyasztani, anélkül, hogy kézzel segítenénk a…..
..
a_vízirögbis 2015.10.07 14:42:24
Pestébresztő. Így hívják az a projektet, aminek a keretében a Coca-Cola sportosra változtatott egy belvárosi buszmegállót november végéig. A Testébresztőt, mint a sportolást propagáló programot már ismerhetjük, én például futó rendezvényekről… Mozgásra öt perc nem is…..
a_vízirögbis 2015.10.07 14:40:54
Gyerekkoromban ősállatmániás voltam - jó, ki nem, de én tényleg megszállottan rajongtam a mindenféle szauruszokért. Kívülről fújtam a vonatkozó Búvár zsebkönyvet, rongyosra olvastam Az ősvilág állatóriásait, és amikor főiskolát kellett választani, hetekig őrlődtem, mire…..
Ez az összeállítás a Szellemvárosok Magyarországon által 2014-ben bejárt területekről szóló válogatás. Rengeteg hihetetlenül izgalmas és lenyűgöző helyen jártunk már, így elég nehéz volt egy tízes listát összeállítani, de mégis megpróbálkozunk vele...
A Felsőtárkány (például) egy éve betiltott ál-bróker céget hirdet, 2011 óta százmilliókat kapott sportfejlesztésre, négy kiemelt utánpótlás csapata meg idén 76 meccsen 845 gólt. A főszponzor előzetesben, a futballklub máig egy piramisjáték nevét viseli, a százmilliós pályaberuházás keretében,…..
UTOLSÓ VACSORA - Folytatjuk méltán híres - immár két részesre duzzadt - "Ezért utálom a bármit" sorozatunkat, melynek első részében a végtelenül egyedinek szánt, de aztán hót sablonos, rántotthúsfelhőbe bugyolált, vonatozós, a soha nem látott rokonok másod unokatestvéreinek…..
Tudom, hogy a heti retróban a Half-Life következne (készül is nagy erőkkel), de muszáj megemlékezni arról, hogy pár napja elhunyt a humor, a fantasy és a filozófia egyik mestere, Sir Terry Pratchett, az ember, akinél viccesebben senki nem írt a halálról. Pratchett főleg a…..
Elkezdődött a futószezon, egyre-másra rendezik a különféle versenyeket szerte az egész országban, mindenféle távon, terepen és aszfalton egyaránt. Azt gondolom, ez jó apropó arra, hogy összeszedjem, hogyan érdemes szurkolni, mit szeretnek a futók, mit nem, mi esik jól, mi nem.…..
Egészségünk megőrzéséhez, jó közérzetünk kialakításához elengedhetetlen a rendszeres mozgás és a fizikai aktivitás. Sokan gondoljuk, hogy szeretnénk sportosabb aktívabb életet élni, de úgy érezzük, hogy a mindennapi teendők felemésztenek, szoros időbeosztásunk lehetetlenné teszi ezt...
Magyarország a tízmillió szakértő országa. Itt szerencsére mindenki ért mindenhez és barátságosan, támogatóan hozzá is tud szólni bármilyen témához. A mai téma a formás kerek női fenék. Így erről is mindenkinek megvan a tudományos elmélete. A plasztikai sebészek szerint csak az implantátumok…..
Nemrégiben az egyik csodálatos diétámhoz jött egy komment, hogy agyatlan lufi vagyok, mert mi body-sok csak felfújt puhányok vagyunk. Az egész csak átverés, mert erő meg sehol. Meg egyébként az egész banda puhány, és akkor már a poweresekről ne is beszéljünk, mert az a…..
Természetesen nem hagyom abba a mindenki által már ismert Heti TOP5 ajánló rovatot, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatát böngészem át nektek és ajánlok jó áron megvásárolható régi játékokat a figyelmetekbe.Ezen a héten inkább a fiús játékok vannak a középpontban,…..
...aki egyszer sportember volt, azon meglátszik aggastyán korában is. A sportember fut, a civil szalad. Kőszegi Imre: A pesti lány..
a_vízirögbis 2015.03.02 12:15:50