Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzanDi!

12 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég került nyilvánosságra Demi új dala, meg a következő albumán is rajta lesz. Nekünk nagyon tetszik, ti mit szóltok hozzá? ..
Van néhány régebbi pólód, amelyet már nem hordasz egy ideje, de nincs szíved kidobni? Íme néhány ötlet, hogyan újíthatod fel őket néhány könnyen beszerezhető eszköz és egy kis kézügyesség segítségével! ..
Elkezdődött a várva várt nyári szünet, s annyi szabadidőd van, hogy néha unatkozol? Íme néhány szuper tipp! - Pakold tele a számítógéped lejátszóját a kedvenc zenéiddel, tekerd fel a hangerőt, és rakj rendet a szobádban! Rengeteg régi emlékre fogsz bukkani, elveszett…..
Na nem egy egész mozifilm főszerepében fog tündökölni, de egy epizód erejéig megjelenik vőlegénye sorozatában. Az Alkonyattól pirkadatig című filmsorozat forgatása mellett Demi már javában készíti ötödik stúdióalbumán is. Biztosan ez is szuper lesz!!!    ..
Jó barátok vagytok, sok időt töltetek együtt? Előfordulhat, hogy az, akit te a legjobb barátodnak tekintesz, fülig szerelmes beléd. Tesztünkkel most segítünk felismerni a jeleket! 1. Szinte az összes haverját ismered.2. Előfordult már, hogy viccelődött kettőtök…..
Az elmúlt hetek egyik legrosszabb hírét hallottam: ha minden igaz, a mostani harmadik évad volt az utolsó a Violetta sorozatból. :( Fotó: Disney Csatorna   Martina Stoessel állítólag azt nyilatkozta, hogy a harmadik évad leforgatásával véget ér a közös munka, a Studio 21…..
Balerina Galeri A barátságról 2015.05.29 17:48:00
Ezt nektek küldöm csajok! ;) <3 A holnapi napra! "Ha a barátaid, akikben megbízol, köréd gyűlnek, a remény fizikai formát ölt és láthatóvá válik."  ..
Te is régóta álmodozol arról, hogy valaki felfigyel rád? Vagy talán már meg is van a kiszemelted, mégsem sikerül közelebb kerülni hozzá? A feng shui segítségével bevonzhatod az életedbe a szerelmet! - Vásárolj párosával! Két egyforma gyertya, párna, kép a falon, vagy két…..
A nyár közeledtével te is minél hamarabb szeretnél szép napbarnított bőrt? Kövesd ezeket a tippeket! - Fogyassz minél több narancssárga zöldséget és gyümölcsöt! A sárgabarackban, sárgarépában található béta-karotin elősegíti a barnulást. - Az eper kiváló…..
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mi egyszerűen imádjuk a Violetta sorozatot, s most utána jártam néhány titkos információnak! ;) Fotó: Disney Csatorna   - Egy-egy évad forgatása akár 8 hónapon keresztül is eltart. - A sorozatból összeállított koncertturnén egy alkalommal…..
Taylor nagy kedvencünk, s már egy ideje pletykálnak arról, hogy elkészült legújabb videoklipje, amelyben több barátnője is szerepel. Nos, végre a hír hivatalossá vált, Tay több képet is megosztott Instagramján, amely a Bad Blood című dalához készült klip érkezését…..
SzanDi! 2015.05.21 09:06:24
   ..
– Szerinted kezdhetek aggódni? – kérdezte Gabi Szanditól, miután becsörtetett barátnője lakásába, és törökülésben lekuporodott a válla fölé az ágyra.– Már miért kellene aggódnod? – reagált Szandi szórakozottan a kérdésre. A szőnyegen ülve, hátát a fekvőhelynek…..
Balerina Galeri Szerelmi horoszkóp 2015.05.13 15:31:52
Hogyan viszonyulsz a fiúkhoz? Ki az ideális társ számodra? Szandi segítségével szerelmi horoszkópot készítettem, amelyből megtudhatod a választ mindezekre... BakNyugodt, visszahúzódó és szerény vagy, ennek ellenére mindennél jobban vágysz az igaz szerelemre. Légy kicsit…..
SzanDi! 2015.05.14 10:20:54
A lovaglás nagyon egészséges sport, a test szinte összes izmát megmozgatja, miközben fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációt. Te is rajongsz a lovakért? Most kiderül mennyire ismered a hátasokat! 1. A barátaiddal lovagolsz, amikor hirtelen az egyik ló megtorpan, sarkon…..
Balerina Galeri Ők már tudják... 2015.05.05 10:31:15
Megjelent legújabb könyvünk! Szandi és a fáraó jogara - keresd az iskoládban! ;) ..
A csajokkal kihasználjuk a kis szünetet, s csapunk egy grillezést. A zöldséges nyárs mellett kedvenc mézes-csípős csirkénket készítjük, s gondoltam megosztom veletek is ezt a mennyei receptet.    Hozzávalók: csirkemellsó, borsfokhagymaketchupmézcsípős paprikakrém A…..
Balerina Galeri Szeánsz a suliban 2015.04.27 09:33:47
– Psszt! Szasza! A halk pisszegés egy ajtó mögül érkezett a suli folyosóján, s Szandi kíváncsian indult felkutatni, ki lehet az a titokzatos idegen, aki így próbál vele kapcsolatot teremteni. – Lili?! – csodálkozott rá aztán a barátnőjére, mert rendkívül furcsának, sőt…..
Én komolyan nem értem, miért kell ilyen bonyolult, fölösleges dolgokat tanulni! Ha egyszer nem értek a matematikához, akkor nem értek! Nektek hogy sikerült a mai doga csajok? ..
Balerina Galeri Hallottátok? 2015.03.18 10:57:41
Ennél jobb hír nem is jöhetett volna! A nagy nagy érdeklődésre való tekintettel újabb Violetta-koncert dátumát tűzték ki a szervezők. Már lemaradtunk a korábbi koncertekről a csajokkal, de most újabb esélyt kaptunk! Csak ott leszünk, ÉLJEN! :D..