Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.CSiLLu.

13 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van néhány régebbi pólód, amelyet már nem hordasz egy ideje, de nincs szíved kidobni? Íme néhány ötlet, hogyan újíthatod fel őket néhány könnyen beszerezhető eszköz és egy kis kézügyesség segítségével! ..
Szeretnétek egy olyan telefontokot, amilyen senki másnak nincs? Így készítsd! Fotó: Pinterest   Vásárolj hobbiboltban, vagy 100 Ft-osban körömdíszt (kb. 100-200 Ft), és egy egyszerű telefontokra ragaszd rá őket. Tipp: Választhatsz valamilyen mintát, képet, vagy idézetet is!…..
Nemrég kicsit barkácsoltunk a csajokkal, és készítettünk néhány karkötőt. Gondoltam megosztom veletek is ezt a szuper videót, próbáljátok ki őket! :) ..
Az elmúlt hetek egyik legrosszabb hírét hallottam: ha minden igaz, a mostani harmadik évad volt az utolsó a Violetta sorozatból. :( Fotó: Disney Csatorna   Martina Stoessel állítólag azt nyilatkozta, hogy a harmadik évad leforgatásával véget ér a közös munka, a Studio 21…..
A nyár közeledtével te is minél hamarabb szeretnél szép napbarnított bőrt? Kövesd ezeket a tippeket! - Fogyassz minél több narancssárga zöldséget és gyümölcsöt! A sárgabarackban, sárgarépában található béta-karotin elősegíti a barnulást. - Az eper kiváló…..
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mi egyszerűen imádjuk a Violetta sorozatot, s most utána jártam néhány titkos információnak! ;) Fotó: Disney Csatorna   - Egy-egy évad forgatása akár 8 hónapon keresztül is eltart. - A sorozatból összeállított koncertturnén egy alkalommal…..
.CSiLLu. 2015.05.21 21:53:40
   ..
– Szerinted kezdhetek aggódni? – kérdezte Gabi Szanditól, miután becsörtetett barátnője lakásába, és törökülésben lekuporodott a válla fölé az ágyra.– Már miért kellene aggódnod? – reagált Szandi szórakozottan a kérdésre. A szőnyegen ülve, hátát a fekvőhelynek…..
Balerina Galeri Szerelmi horoszkóp 2015.05.13 15:31:52
Hogyan viszonyulsz a fiúkhoz? Ki az ideális társ számodra? Szandi segítségével szerelmi horoszkópot készítettem, amelyből megtudhatod a választ mindezekre... BakNyugodt, visszahúzódó és szerény vagy, ennek ellenére mindennél jobban vágysz az igaz szerelemre. Légy kicsit…..
.CSiLLu. 2015.05.14 09:16:10
Taylor nagy kedvencünk, s már egy ideje pletykálnak arról, hogy elkészült legújabb videoklipje, amelyben több barátnője is szerepel. Nos, végre a hír hivatalossá vált, Tay több képet is megosztott Instagramján, amely a Bad Blood című dalához készült klip érkezését…..
.CSiLLu. 2015.05.10 13:59:46
cdni.condenast.co.uk/1280x1920/s_v/Taylor-swift-vogue-nov14-pr_b.jpg
Nézzétek milyen gyönyörű az új magazincímlapon! *.* Csak ámulok!
A csajokkal kihasználjuk a kis szünetet, s csapunk egy grillezést. A zöldséges nyárs mellett kedvenc mézes-csípős csirkénket készítjük, s gondoltam megosztom veletek is ezt a mennyei receptet.    Hozzávalók: csirkemellsó, borsfokhagymaketchupmézcsípős paprikakrém A…..
Ian Somerhalder és Nikki Reed nemrég állítólag kimondták a boldogító igent egymásnak egy romantikus esküvő alkalmával. Nagy Vámpírnaplók rajongók vagyunk, szemmel követjük a szereplők életét, Ian Somerhaldert pedig a Lost óta nagyon szeretjük. Ninával sajnos szakítottak,…..
Én komolyan nem értem, miért kell ilyen bonyolult, fölösleges dolgokat tanulni! Ha egyszer nem értek a matematikához, akkor nem értek! Nektek hogy sikerült a mai doga csajok? ..
Megfigyeltem, hogy ilyenkor tavasszal kicsit nyúzott az arcbőröm. A téli hideg és szárazság és az ilyenkor jövő tavaszi fáradtság megteszi a hatását... Sok pakolást kipróbáltam már, de talán a következő volt a leghatásosabb, hiszen a fakó, száraz bőrt kitűnően…..
Balerina Galeri Végre szünet! 2015.04.02 15:51:17
Jajj mióta vártuk már a tavaszi szünetet! Végre jöhet egy kis pihi! Habár még nincs teljesen jó idő, de azért örülök. Imádom a tavaszi virágok illatát... :) Lányok, mit csinálunk húsvétkor? Jöhetnek az ötletek! ..
Ezt a szuper ötletet tuti kipróbálom nyáron! Csajok, ha van használt pólótok, szívesen fogadom! :P ..
Jövő héten megjelenik legújabb könyvünk, a Szandi és a fáraó jogara! ;) ..
Balerina Galeri Hallottátok? 2015.03.18 10:57:41
Ennél jobb hír nem is jöhetett volna! A nagy nagy érdeklődésre való tekintettel újabb Violetta-koncert dátumát tűzték ki a szervezők. Már lemaradtunk a korábbi koncertekről a csajokkal, de most újabb esélyt kaptunk! Csak ott leszünk, ÉLJEN! :D..
Balerina Galeri Ez a mai nap... 2015.01.09 11:39:33
..