Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LiLi...

6 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
– Szerinted kezdhetek aggódni? – kérdezte Gabi Szanditól, miután becsörtetett barátnője lakásába, és törökülésben lekuporodott a válla fölé az ágyra.– Már miért kellene aggódnod? – reagált Szandi szórakozottan a kérdésre. A szőnyegen ülve, hátát a fekvőhelynek…..
Balerina Galeri Szerelmi horoszkóp 2015.05.13 15:31:52
Hogyan viszonyulsz a fiúkhoz? Ki az ideális társ számodra? Szandi segítségével szerelmi horoszkópot készítettem, amelyből megtudhatod a választ mindezekre... BakNyugodt, visszahúzódó és szerény vagy, ennek ellenére mindennél jobban vágysz az igaz szerelemre. Légy kicsit…..
Taylor nagy kedvencünk, s már egy ideje pletykálnak arról, hogy elkészült legújabb videoklipje, amelyben több barátnője is szerepel. Nos, végre a hír hivatalossá vált, Tay több képet is megosztott Instagramján, amely a Bad Blood című dalához készült klip érkezését…..
Balerina Galeri Ők már tudják... 2015.05.05 10:31:15
Megjelent legújabb könyvünk! Szandi és a fáraó jogara - keresd az iskoládban! ;) ..
Balerina Galeri Anyák napja 2015.05.03 14:37:20
"Köszönöm, hogy elviselted az elviselhetetlent.Hogy valamit teremtettél a semmiből.Hogy üres zsebekből is képes voltál adni.Hogy szerettél bennünket, mikor nem volt bennünk semmi szeretetre méltó.Köszönöm, hogy a lehetetlent is megoldottad egyetlen mosolyoddal.(Még ha az a mosoly…..
A csajokkal kihasználjuk a kis szünetet, s csapunk egy grillezést. A zöldséges nyárs mellett kedvenc mézes-csípős csirkénket készítjük, s gondoltam megosztom veletek is ezt a mennyei receptet.    Hozzávalók: csirkemellsó, borsfokhagymaketchupmézcsípős paprikakrém A…..
LiLi... 2015.05.01 20:19:19
Balerina Galeri Szeánsz a suliban 2015.04.27 09:33:47
– Psszt! Szasza! A halk pisszegés egy ajtó mögül érkezett a suli folyosóján, s Szandi kíváncsian indult felkutatni, ki lehet az a titokzatos idegen, aki így próbál vele kapcsolatot teremteni. – Lili?! – csodálkozott rá aztán a barátnőjére, mert rendkívül furcsának, sőt…..
Én komolyan nem értem, miért kell ilyen bonyolult, fölösleges dolgokat tanulni! Ha egyszer nem értek a matematikához, akkor nem értek! Nektek hogy sikerült a mai doga csajok? ..
Egy fárasztó szerdai nap közepén Szandi az iskolaudvaron próbálta kiszellőztetni a fejét. Váratlanul azonban a nyomába szegődött Csini, így a terve kudarcot vallott. – Figyelj, Szaszka… – kezdett volna bele a szőke lány a mondókájába, ám a barátnője gyorsan leintette. –…..
Napok óta olyan álmosság, fáradtság van rajtam, hogy úgy érzem, képes lennék átaludni egy egész hetet. Ti hogy vagytok vele csajok? Még jó, hogy volt ez a kis szünet, és tudtam pihenni picit. Viszont a márciusi Lájk Magazinban találtam néhány jótevőt tavaszi fáradtság…..
Balerina Galeri Végre szünet! 2015.04.02 15:51:17
Jajj mióta vártuk már a tavaszi szünetet! Végre jöhet egy kis pihi! Habár még nincs teljesen jó idő, de azért örülök. Imádom a tavaszi virágok illatát... :) Lányok, mit csinálunk húsvétkor? Jöhetnek az ötletek! ..
Egész este tanultam a földrajz-dogára, még sorozatot se néztem... erre kiderül, hogy Ottó bácsi lebetegedett. A reakcióm kb. ez volt:   Ehhez képest töri órán meg röpdolgozatot írtunk, ez aztán a balszerencsés nap! ..
Balerina Galeri Ez a mai nap... 2015.01.09 11:39:33
..
LiLi... 2015.01.09 11:40:08